Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bende geldim hadi bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5084)

ikizruh 15-05-2008 02:48 PM

Ynt: bende geldim hadi bakalım

eft yi bende deniyorum serpil abla vakit buldukça.gerçi vakit buluyorum ama çoğu zaman yapmaya üşeniyorum.içimdeki değişimi istemiyor ama kim takar onu 789569

ikizruh 15-05-2008 04:50 PM

dışarda çok güzel bir hava var.kendimi sokaklara atmak deli gibi alışveriş yapmak istiyorum sevincli beş gündür rejimdeyim bir kilo vermişim y789 buda bir başarı yemeden kesemiyorum ama yürüyorum hergün.aslında şöyle bir hafta evde olsam deli gibi kilo veririm.yaz geliyor vitrinler cıvıl cıvıl.şu beş kilodan bir kurtulim neler alıcam neler uy897

MagNetiC 15-05-2008 04:56 PM

alk78

Mustang 16-05-2008 08:11 AM

Canım senin adına sevindim .Dün e2de bi proğramda seyretim sedonayla kilolu bi genç kıza çikolata yemekten vazgeçirmeye çalıştı .Çikolataya kaç verirsin dedi kız 10 verdi sonra en sevmediğin şeyne diye sordu et yemiyormuş.Şimdi düşün etin yanında çikolata var ikisi birbirine karışmış sen onu yutmaya çalışıyorsun lokmalar ağazında büyüyor diye iyice iğreçleştirdi.sonra işaret parmağınla baş parmağını birleştirip hayatında yaşadığın iyi bir anı düşün şimdi çikolata yemek yerine iyi anlarını koydedi vebi iki dakika düşünme süresiverdi şimdi kendini nasıl hissediyorsun dedive kızdan çikolataya kaç verdiğini sorudu kız 3 veridi .Ben enkısa zamanda kendimde uygulayacağım. kiss3

ikizruh 16-05-2008 09:56 AM

sedona yönetimini pek anlamıyorum serpil abla eft daha hoşuma gidiyor.hem öyle kafama kafama vurunca rahatlıyorum sanki khkh56 evdeki dökümanları tekrar bir gözden geçirim.10 dan 3 düşürdüğüne göre oda etkili bir yöntem olsa gerek

aysegul_tirtil 16-05-2008 12:54 PM

merhabalar sedonayı bende denedim ama eft de meridyenlerin uyarılması gibi bişey var galiba vurulan yerler enerji çıkş yada giriş noktaları bide bu noktalara vurunca bilinçaltı dikkat kesiliyormuş acaba ne diyoruz diye yiycem bu bilinçaltını o olcak derty

ikizruh 16-05-2008 04:17 PM

yüz bölgemdeki noktalara vurmak beni çok rahatlatıyor ayşegülll hatta bazen rahatlamak için pata küte yüzüme vurmak istiyorum khkh56

ikizruh 16-05-2008 04:31 PM

uy897 uy897 uy897 ya kendimi çokkk mutlu hissediyorum.az önce telefonda laftan anlamaz bir müşteriyle konuştum.adamın maksat sırf kavga çıkarmak.ama o ne soğukkanlılıktır o ne tane tane anlatmaktır.hanımefendi çizgimden kaymadım ya kendime hasta oluyorum 98569

Mustang 16-05-2008 07:37 PM

Özlem'ciğim sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle uygula elbeteki bizimki bi öneri daha bizlerde deneme aşamasındayız .Ben kitapta okurken anlamamıştım ama seyrederken daha kolay anlaşılıyor.Bazen kendimize eft yapamayacağımız biyerde oluyoruz veya efteyle çözemeyecegimiz bi sorunu diğeri ile daha kolay çöze biliriz.Bende eft yi çok sevdim diğerlerini öğrenmeyi ağırdan aldım amaçalışmalara devam edeceğim. kiss3

ikizruh 19-05-2008 01:10 PM

dün gece kabuslar gördüm birinden çıkıp diğerine atladım.gerçi şimdi hiçbirini hatırlamıyorum.eskiden böyle kabuslar görüp tırsarak uyandığımda ablamın yanına koşardım.zaten hemen yanımda yatıyor 44 ne olduysa dün gece hadi ordan deyip kafama yorganı çekip uyudum.
şuanda öyle boş boş monitöre bakıyorum oda bana pc05 havanın sıcağından heralde kolumu kıpırdatacak halim yok uykulusmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 AM.