![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi bu site benim dostum galiba :)) hergun merak ediyorum |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günayyyydııııııııınnnnnnnn forum kardeşşş actionsmile Bugün hava yine şakacıı bir güneşş bir yağmurrrgulensmiley En son yazdığıma baktımm ayyy dedim bu ne yaaa hiç beğenmedimm karamsar şeyler hiiiççç bana göre değilll music45 İnsanların zaafları, zayıflıkları olabiliyor bu beni ilgilendirmezzzz 956k Evettt forum kardeşşş çok mutluyum çok mutluyummm.897789778977 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Canım benim haftasonum temizlikle geçti benimde hatta güncemde anlattım nasıl temizlik yapmaya çalıştığımı oğlumun nasıl batırdığını :)) Mutlu ol tabii , hakiki dost zor bulunur ama kaybedilmez o yüzden için rahat olsun , kaybediyorsan dostun değildir ... Hep gülekal emi tatlı cadıcık :) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi İyi gecelerrr forum kardeşşş 8977 Bakıyorumm yalnızsınnn herkes uyuyup terk mi etti senidl78 Artıkkkk ştreşşşş yokkk papatya çayımı da aldımmmm ohhh misssssy789 Televizyonda da abuk subuk diziler var yaaa mecburen takıldımm birine adını söylemiyimm yersizz reklam olmasın8977 Bugün uzun uzuuun temizlik yaptımm, ütü yaptımm. Evden hiç çıkmadım ve gün boyu telefonum çalmadııı bu nee yaaa insanlar bensizliğee nasıl tahammül etti y789 Kendine iyi bak forum kardeşş kafa dinlemek de güzelll oluyoooo bazennn;)) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Selammmm selammmmm selammmm forum kardeşşş956k956k 30 ekim le 7 kasım arasında tüyapp kitap fuarı açılıyor. Geçti sanmıştım çok heyecanlandımm görünceee çok güzell oluyoo ortamı mutlaka gitmeliyimmm gitmek isteyenlere de duyurmuşşş olayımmmmcilgin897cilgin897 Çok keyifli sohbetler de oluyoo, spontane music45 Geçen yıl kitap imzalatmaya da gitmiştimm çok heyecanlandımm geri dönüyodumm nerdeysee arkadaşımm yazarın önüne itiverdi beniy789 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi ben de gitmeyi düşünüyorum tüyap fuarına ama bakalım. yetiştirebilirsem gelicem. aslında gelmem lazım ama gitmek istemiyorum şimdi :S |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Aslında gelmek isteyenlerle bir tarih belirleyip orda buluşabilirizz sohbet ederizzz kitaplardan konuşuruzzz dolaşırızzz hoş olurrrmusic45music45 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi ohh canım benim kitap fuarını kaçırmayalım hatta belki birlikte gideriz değil mi ? dosstluk için yanlış düşüncelerin var..dikkatimi çekti..öyle değil o işler ..senin için en enömli insan o an yanındaki insan..kiminle paylaşımın aldığın verdiğin fazlaysa kimden bir gram sadakat ve sevgi görüyorsan dostun olsun..ama en önemlisi kendin kendine öyle dost ol ki kıskanalar çatlasın..sen neden çıtayı yüksek tutuyorsun..varsın bir müddet sonra olmasınlar dost bildiklerin..yaşadıklarınız her birinize kar kalsın..ve aralarından bir kaçı özel olur onlarada mega dost dersin..belki kardeş dersin..sevgiler..bol sevgili günler.. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi ne zaman gidiyorsunuz fuara? Ben gidersem 31 ekim 1 kasım - iki gün |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:47 PM. |