Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

maviinci 05-03-2010 04:31 PM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Hoşbulduuukk sevincli vaaarr vaaarrr ::) Bikaç hafta erken kalk ölü gibi geeezz sonnra görürsün alışınnca Eyfel gibi dimdik oluyorsunn khkh56khkh56 Bi yol daha var, o daha sağlıklı smil56 erken yatııııpp erken kalkmak guitar Saçmalıyorum :) Sağlıcakkla, sevgiyle, mutlu, huzurlu vb. kall :)

imported_Angel 05-03-2010 04:40 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587824)
Heyyyyy hoşgeldiinnnn :))
Erken kalkmak çok güzel bişey ama
ben bu aralar sürekli uyuyorum ya smil56
Var mı dinamik olmanın bi çaresi yaaaaaaaaaaaasadanim

canım eğer sorunun sabah kalktığında dinamik olamamak uyku açamamak gibi birşeyse ..natura sound therapy diye bir program var sitede...beyin dalgası programı....orada wide awake diye bir seçenek var...beta 15 hz dalgasıymış....15 dakika dinleyince tamamen uyanıyormuşsun..istersen deneyebilirsin y789

cadi_bm 05-03-2010 04:42 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587865)
Hoşbulduuukk sevincli vaaarr vaaarrr ::) Bikaç hafta erken kalk ölü gibi geeezz sonnra görürsün alışınnca Eyfel gibi dimdik oluyorsunn khkh56khkh56 Bi yol daha var, o daha sağlıklı smil56 erken yatııııpp erken kalkmak guitar Saçmalıyorum :) Sağlıcakkla, sevgiyle, mutlu, huzurlu vb. kall :)

Hayır tabi ki saçmalamıyorsun :)) Ama ben bıraksalar bu aralar 8 de bile uyuyorum ne oldu anlamıyomsmil56 Kahveyi dayıyorum ama nafile yorulmuyorum da ama dusun2

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587867)
Dinamik olmanın bi çaresi varsa söyleyin benimde uygulamam gerekir :))

Bilmiyom canım yaaa bana da bana da söyleyin :))))

cadi_bm 05-03-2010 04:44 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587868)
canım eğer sorunun sabah kalktığında dinamik olamamak uyku açamamak gibi birşeyse ..natura sound therapy diye bir program var sitede...beyin dalgası programı....orada wide awake diye bir seçenek var...beta 15 hz dalgasıymış....15 dakika dinleyince tamamen uyanıyormuşsun..istersen deneyebilirsin y789

wawwwww süper o zaman deniyorum derhallll Teşekkürlerrrart56art56

imported_Angel 05-03-2010 04:47 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587873)
wide awake seçeneğine baktım bulamadım yaff..

factory e basınca en ilk 1. seçenek sevincli

imported_Angel 05-03-2010 04:49 PM

wide awake....daha doğrusu factorydeki her seçenek hazır ayarlı zaten..birşeye dokunmana gerek yok :)

imported_Angel 05-03-2010 04:49 PM

alfa uyanıklık sağlamaz..gevşeklik sağlar canım...beta olmak zorunda :)

cadi_bm 05-03-2010 04:53 PM

Göremedim de ben :)) Linkini verebilir misiniz :)))

cadi_bm 05-03-2010 05:02 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587885)

Teşekkürr ederimmmmmmmm :)))

imported_Angel 05-03-2010 05:54 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587880)
oooo Bilmediğim çok şey varmış teşekkürler :D:d:Dselect frequency den ayar yapmamıza gerek yok ozamn :D Hazır seçeneklerden dinleyebilirim ..Peki uyku modunda olanda varsa ben nasıl anlayacam transa girmek istemiyorum yanii :D:DD:

uyku , trans, meditasyon, astral seyahat vesaire gibi şeyler delta ve teta dalgalarıyla oluyor canım..

alfa ve beta uyanıklık dalgaları...alfa daha gevşek ve sakin uyanıklık...beta ise daha aktif uyanıklık....factory den herhangi bir seçenek seçtiğin zaman brainwave snycronizer yazan yerin altında hangi dalganın hangi frekanda çalındığını yazar....delta ve teta görüyorsan dinlemezsin...değişirsin hemen y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 PM.