![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Hoşbulduuukk sevincli vaaarr vaaarrr ::) Bikaç hafta erken kalk ölü gibi geeezz sonnra görürsün alışınnca Eyfel gibi dimdik oluyorsunn khkh56khkh56 Bi yol daha var, o daha sağlıklı smil56 erken yatııııpp erken kalkmak guitar Saçmalıyorum :) Sağlıcakkla, sevgiyle, mutlu, huzurlu vb. kall :) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
factory e basınca en ilk 1. seçenek sevincli |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi wide awake....daha doğrusu factorydeki her seçenek hazır ayarlı zaten..birşeye dokunmana gerek yok :) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi alfa uyanıklık sağlamaz..gevşeklik sağlar canım...beta olmak zorunda :) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Göremedim de ben :)) Linkini verebilir misiniz :))) |
|
uyku , trans, meditasyon, astral seyahat vesaire gibi şeyler delta ve teta dalgalarıyla oluyor canım.. alfa ve beta uyanıklık dalgaları...alfa daha gevşek ve sakin uyanıklık...beta ise daha aktif uyanıklık....factory den herhangi bir seçenek seçtiğin zaman brainwave snycronizer yazan yerin altında hangi dalganın hangi frekanda çalındığını yazar....delta ve teta görüyorsan dinlemezsin...değişirsin hemen y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 PM. |