![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Selam; İşteeee ben 8977 Naber görüşmeyeli? Nasıl gidiyoo? Ne yazıcaktım ben yasmil56 Hayat çoookkk güzel; öteleme huyundan vazgeçer vazgeçmez süratle daha da güzele gidecek cilgin897 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
|
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Bana bak Ego’musun nesin sıkıldım sendendl67 Hangi dili istersen konuşalım ama artık benim dediğim olsun. Beni korkulara,kaygılara,vicdan azaplarına sardırmaktan vazgeç. Kaybettin işte kabul et. Büyüdüm ben; geçmiş geçmişte kaldı.Bundan sonra hayatım geçmiş tecrübeleriyle süslü, dinamik,neşeli,huzur dolu geçiyor. Anla artık yaaa aa aa smil56 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günaydın;8977blissy Okuyan vardır belki R.Nuri nin Anadolu Notları tarzında bir kitap önerisi istiyorum. Bozkır da çok çekiyor beni. Hep kendimi bir rüyadaymış gibi hissediyorum ya da daha doğru bir ifadeyle şu an yaşadıklarım, yaşadığım yer dahil olmak üzere geçiciymiş gibi gelio. Ait hissetmiyorum. Çok garip bir duygu. Bu sinir bozucu aslında.AİT HİSSETMEK aslında bu çoğu şeyi çözer başarabilirsem ama.... Nasıl yapmalı ki arkadaşlar ?dusun2 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Zaman aslında şimdiki zaman; ne öncesiydi ne sonrası. O zaman neden hala gelecekten medet umuyoruz. Rutin buluyorsan değiştir ne yapmak istiyosan şimdi yap. Neyi bekliyorum?? Neden?? |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi kesinlikle "şimdi" katılıyorum |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy; Sorunu buldum. HAYATA YERLEŞ(EME)MEK .. Yaşadığım ev iğretiymiş gibi geliyo ucunda yaşıyorum; eşyaları benimsemeliyim. Yaşadığım şehir iğretiymiş gibi geliyo kıyısından takılıyorum; işim yine öyle; keza hayatımmmm............ |
Peki diğer adımı ne tarafa atacağım konusunda fikrin var mı ???dusun2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 PM. |