![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi bende bendesevincli gelmek istiyorum |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Elbette gelebilirsin ;)) En yakın nerede tutabiliriz yaww :)) Hava da güzell... Sonra da ızgara yaparızzz...ımmmm. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi bende gelmek istiyorum lütfen bekleyin.. ben bir defa oğlum kızım ve eşimle balık tutmaya gitmiştim çok zevkli |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
Alıntı:
Hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiizzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz ;)))) süper olacak ;)) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Merhaba kısa bir aradan sonra; İstiyorum ki hep benim tarafımı tut, yanlış da yapsam beraber gülelim :D Şaşırayım; yeteyim kendime mutluuuu olayım her an..... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Korkacak hiçbir şey yokmuş meğer. Kızacak, üzülecek, tasalanacak hiçbir şey yokmuş. Hepsini zihnimde ben kategorize etmişim, ben yorumlamışım, ben yaratmışım. O kadar basitmiş ki herşey. O kadar kolaymış. Kandırmışlar beni; kandırmışım kendimi en çok ben. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Öylesine yaşamak değil bu; bu öylesine yaşayanlara ışık olmalı . Geriye sarıp olduğum yerde duramam. Geçiyor zaman durduramam. Zamanı saklamak istiyordum daha sonra yaşarım diye. Hep hazırlık yapıyorum geleceğe. Bu zayıflık mı korkaklık mı adlandıramıyorum ama son vermek çok güzel olacak :)) Ayy bu melankolik yazı sinir bozucu mu oldu ne :P Çok mutlu birini oynarsam bir süre sonra gerçekten öyle olma ihtimalim yüksek mi?? |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Evet yüksek... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Canımm çok teşekkür ederim. Çiçekleri çooookkkk severim ;)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 PM. |