![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi bunu biliyor olman ne güzel birtanem..bunu bilerek yaşaman dahada güzel olacak..hepimiz ayna olcaz birbirimize..yüzümüz hep gülecek.. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Merhaba; Kutuda binbir parçalık puzzle hayat. Herkes tamamlamaya çalışıyor. Kimi yanlış yerleştirilmiş parçaya kızıyor, kimi eksik parçası var sanıp üzülüyor. Ama ortadaki tek gerçek; herkes nadir birer sanat eseri;)) Bu ne felsefe yaaa :P |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Kitaplar der; Düşüncelerini değiştir hayatın değişsin. Kolaymışşş gibi. Kolay aslında. Herzamanki davranışlarımın birazcıkk dışına çıksam büyüyerek değişecek hayatım. Ama yüzme bilmeyen biri ( kim ki o acaba :P ) karşıdakinin verdiği güvene göre bırakır ya da bırakmaz ya elini kenarlıktan. O güvene ihtiyacım var demek ki benim de: Bişey olmicak ben burdayım diyen sese .... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Mükemmel olmanın peşindedir doğuştan itibaren herşey. Öyle öğretilir. Masallarda prensler zengin, süper iyi karakterli ve yakışıklıdır. Prensesler keza yine öyle. Külkedisi fakirdir ama güzeldir. Kötü olan kız kardeşler çirkindir, ayak numaraları 36 dan büyüktür( Benim de öyle dl67 ). Filmler, diziler yine aynı mantıkta. E hal böyle olunca kendinizi koyamıyorsunuz bir yere. Oysa şudur sadece doğru olan; attığın her adım seni sana biraz daha yaklaştırır, biraz daha iyiye taşır. Biraz daha önemli olanın RUH GÜZELLİĞİ olduğunu gösterir. Sen çirkin krala aşık olursun kimsede görmediğini O'nda gördüğün için. Aldatmacadan çıkmak dileğiyle actionsmile |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Hayırlı olsun tekrar tekrar... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Tamam neşeliyim, mutluyumm ohhh diyorum ne güzel dinlemişim sabah güzel bir müzik, güzel bir kıyafet seçmişim gelmişim işime. Hava sıcak ama olsun; yüzüme yüzüme sıcak havayı ne de güzel üflüyor şu fan napsın garibim elinden gelen bu. Ya bir insan bir işi ellibin kişiye anlatır mı yapsın die. Sonra da tek tek gidince adam kızıyo kaç kere söylicem yazdım die. Oyy insanların içinde azarlandım mı ben şimdi? Yok canım alt tarafı 5 kişidl67; hem O'nun huyu öyle, napsın yüz kişi aynı şeyi isteyince. Keşke ben de O'na bağırsaydımm nerden bileyim die.smil56Yok canım olur mu ayıp. Hem ben de mıy mıy bişeyler söylemeye çalıştım kendimce. Sakinim, iyiyim olur öyle şeyler amaaannnnn süperim ben süper :zpzp::zpzp: |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günaydııııııınnn; Faturam anlamsızzz bir şekilde çok yüksek geldi. Sinirlenmicemmmm sinirlenmicemmmm sakinim. Bu ne yaaaaaaaaaaa. Hesap sormasak alacaklar da alacaklar oldu canımmm. Derin nefes alll. Herşey düzelecek. Sakinim sakinim sakinim para bana akıyorsmil56. Derhal yoga modu alıyorumm eveeeet çok güzelll. Sakinimmmm..Ohmmmmm... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Neymiş efendim hep böyleymiş; o yüzden bundan sonra da böyle gidecekmiş. Ben onu şöyle çevirdim: Hep böyleydi o yüzden artık başka türlü olacak. Diğer tarafını denemek istiyorum madalyonun. Farklı olan ne varsa şimdiye kadar yapmadığım hepsini bir güne sığdırdım. O(nlar) şaşkın; ben çok eğleniyorum. Önce sabahtan başladım offlaya pufflaya kalkmak yerine bangır bangır bir müzik açıyorum. Yarım saat önce kalkıp eğlenerek hazırlanıyorum. Gülümseyerek çıkıyorum yola hiç umrumda değil 'deli' desinler kim inkar edebilir 'delilik' bile bana yakışıyor :P Herkes hayırdır kızım diyor ne oldu sana. Hiiiççç diyorum ne olmuş ki :P Korkularım vardı ofistekilere karşı; buna bile gülüyorum. Telefon çalınca heyecanlanırdım şimdi bunu bildiğim için gülüyorum içimden; gülümseyerek dışımdan.Karşıdakine de yansıyor anlamıyorum ama hoşuma gidiyor. Asık sesli Sevgi Hanım bile ( yüzünü o halde hiç görmediğim için) kıkırdadı telefonda ( tek deli ben miymişim :P). Müdür basıp ofisi yine anlamsız cümlelerle üstüme gelirse(bunu niye yapıyor bir anlasam? Ayağa mı kalkmalıyım ama koltuğa yapışıp kalıyorum bırak beni koltuk yaaadl67) korkusu gelince yine gülümsüyorum; diğer sefer ben de O'na doğru yürümeyi denemeliyim mutlaka acaba ne yapar smil56 Faydalı şeylere kaptırıyorum tüm gün kendimi bir bakıyorum zaman verimlice avucumun içinde. Akşam yine gülümseyerek sadece ben varmışım gibi merkezde ( öyle değil mi ki zaten) yürüyorum. Öyle bir güven dolaşıyor ki damarlarımda beni uçuracak diye korkmuyor değilim ;)) Evimi seviyorum, arkadaşlarımı, telkinlerimi, en çok da Kendimi ;)) Heyyyyoooooooblissyblissyblissy |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Sellllaaaammmmmmmmmmm; Ya sinirlenmicemmm diyorum yine bişey çıkıyoo. Ya sanırım yanlışlıkla karşı komşunun aidatını ödemişim yaaaaaaaaaasmil56 Fazla ödediğime mi yanayım; benimkini ödemediğime mi yanayım? Yanayım yanayım ateşlerde yanayımmdl67 Offff yaaaaaaaaaaaaa. Peki ben ne yapacam şimdi yaaadusun2 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günayyyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn; Salı sallanır mı gerçekten; sanırım bazen sallanıyor. Salladım ben insanın canını sıkıyor denemeyin derim. Arkadaşlık karşılıklı menfaatlerin giderilmesi mi? Bu menfaat eğlence olur, belki dertleşmek olur..vs. Ama içinde samimi sevgi de olursa dostluk olur di mi??? Başkasını sevmek neden zordur peki? Sizin gibi düşünmüyorsa.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 AM. |