Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

cadi_bm 18-01-2011 12:20 PM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787340)
Aman da aman şeker cadı gelmiş , başarısızlık dedin de bugün blus jalon bu konuyla ilgili bir yazı paylaşmıştı oku istersen , bir de ben ekleyim bigokyanus atamızdan güzel bir sözü ,
başarısızlık denilen şey başarıya gitmeyen yolu bulmaktır.

Öpüldün forum kardeşin ablası ;)

Canımcımmm canımcımmm günlüğüme şeref getirdin ablacımmmm :)) Ayyy başarısızlık bende iştah kapanması ve üzüntü yapıyomuşş onu farkettim o yazıyı da okudum sağol hatırlattığın için gerçekten hayattaki herşey YORUM FARKI, insanları birbirinden ayıran, mutlu-mutsuz eden şeyy ;)) Öpüldünnnn girlhaha

bigokyanus 18-01-2011 12:25 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787341)
Canımcımmm canımcımmm günlüğüme şeref getirdin ablacımmmm :)) Ayyy başarısızlık bende iştah kapanması ve üzüntü yapıyomuşş onu farkettim o yazıyı da okudum sağol hatırlattığın için gerçekten hayattaki herşey YORUM FARKI, insanları birbirinden ayıran, mutlu-mutsuz eden şeyy ;)) Öpüldünnnn girlhaha

Gel sana şöyle köpüklüsünden bir kahve ısmarlayım , gör bak ne üzüntün kalacak ne de sinirin...
Mükemmel olmaya uğraşma şekercim ve hata yapma özgürlüğünü sonuna kadar kullan , oh be ne rahatladım dersin sonra benden söylemesi....

cadi_bm 18-01-2011 01:58 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787342)
Gel sana şöyle köpüklüsünden bir kahve ısmarlayım , gör bak ne üzüntün kalacak ne de sinirin...
Mükemmel olmaya uğraşma şekercim ve hata yapma özgürlüğünü sonuna kadar kullan , oh be ne rahatladım dersin sonra benden söylemesi....

Hata yapma özgürlüğü ha sevdim bunu 956k956k956k Kahveni içmeye fırsat bulduğum ilk anda gelicemmm s456s456 Fal da bakarızzzzz music45music45

Alexandra 18-01-2011 02:23 PM

Kahve de isterim fal da isterim kızlar haberiniz olsuuun :))

cadi_bm 18-01-2011 02:25 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787356)
Kahve de isterim fal da isterim kızlar haberiniz olsuuun :))

Sensizzz olur mu yaaa hiçç 956k956k Kahvedeki 'muhabbet' te gizlisin senn actionsmileactionsmile Fallar da senden olsun mu smil56

bigokyanus 18-01-2011 02:29 PM

Bugünlerde hep bi fal baktırasım var nedense , yıllardır baktırmıyorum hiç ...
Ne güzel olur hem çakılım hem cadım fal bakarsa , benden mutlusu olamaz sanırım :)
Sen gel yeter ki çakılım benim kahve de falda emrin olur :)

Alexandra 18-01-2011 03:54 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787357)
Sensizzz olur mu yaaa hiçç 956k956k Kahvedeki 'muhabbet' te gizlisin senn actionsmileactionsmile Fallar da senden olsun mu smil56

Çooook tatlısın her zamanki gibi canım benim. Ben güzel dostlara güzel eşlik edenlerdenim sadece. Ama ben ve fal bakmak??? Yok canım, hiç ellemedim bugüne kadar, bak onu bilmem işte.

Kahve de yapamam zaten, ben işin bu kısmına konuk oyuncu olarak katılayım, başka organizasyonlarda aşçılığa dahi varım şeker :))

Öpüldünüzzzzz :))

Alexandra 18-01-2011 03:56 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787360)
Bugünlerde hep bi fal baktırasım var nedense , yıllardır baktırmıyorum hiç ...
Ne güzel olur hem çakılım hem cadım fal bakarsa , benden mutlusu olamaz sanırım :)
Sen gel yeter ki çakılım benim kahve de falda emrin olur :)

Walla böyle yürekten çağırılınca gelmemek olur mu???

İlk fırsat bulduğum anda, inan geleceğim canım.

Yalnız bugünlerde benim de fena halde fal baktırasım var.

Neden olaki acaba???

cadi_bm 18-01-2011 04:04 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787374)
Çooook tatlısın her zamanki gibi canım benim. Ben güzel dostlara güzel eşlik edenlerdenim sadece. Ama ben ve fal bakmak??? Yok canım, hiç ellemedim bugüne kadar, bak onu bilmem işte.

Kahve de yapamam zaten, ben işin bu kısmına konuk oyuncu olarak katılayım, başka organizasyonlarda aşçılığa dahi varım şeker :))

Öpüldünüzzzzz :))

Haydi bakalımmm kahve organizasyonu başlasınnnnn 956k956k956k

bigokyanus 18-01-2011 04:07 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787377)
Walla böyle yürekten çağırılınca gelmemek olur mu???

İlk fırsat bulduğum anda, inan geleceğim canım.

Yalnız bugünlerde benim de fena halde fal baktırasım var.

Neden olaki acaba???

Terazi burcuyla bağlantısı olabilir mi acaba?
Bu arada yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz , cadıcımın da sayfasını işgal ediyoruz . Bugünün şanslısı tatlı cadı :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 PM.