![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi muhtesemsiniz yasamima nese kattiniz |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Hayat sıradan yaşamak için o kadar kısa ki. Bir iz bırakmalı kendinde; düş olmadığına inanmak için. İçinden geldiği gibi, kim ne der umursamadan. Alıp eline oynamalı hayatla (! Cem Yılmaz’dan kısmi arak J ). Hayat sıradan yaşamak için çok kısa. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günayyyyydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn partysmileypartysmileypartysmileyBunu günün şarkısı ilan ediyomm forum kardeşşşş 956k956k Herkese pırıl pırıl bir gün diliyorummmmmusic45music45 herşey daha berrak hayatımda netleşti tüm dünya bu güneşle bugüne bak dün artık hikâye güneş pırıl pırıl üstümüzde... dilediğin ne varsa yüreğinde uzanıp almak senin elinde derdi bırak dert kalsın geride güneş pırıl pırıl üstümüzde pırıl pırıl bir gün var önünde kaybolmasın dünün gölgesinde herşey daha berrak hayatımda netleşti tüm dünya bu güneşle güzel bir gün var bak önümüzde güneş pırıl pırıl üstümüzde |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günaydıııınnnnnn Cadıların en tatlısıııııııı, Çok şükür ki dünyada senin gibi bir Cadı var, bu enerjin beni kendime getiriyor. Bir sürü telefon peşinde koşarken gördüm, bakiim dedim nasılmış benim cadım, yine fişek gibisin maşallah :)))sevincli Hadi kalk canımmmm, oturmaya mı geldik??? Aaaaaaaaa!!!!!! guitar guitar Öpüyorum seni en koccamanından şeker mio!!!! 89778977 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Ayyy bugün çok oynayasım varr, kafama takılan bir sürü şey var, ne yapacam ne olacak derken aklıma ansızın bu parça geldi. Salla ya dedimmm. 956k956k İndim dereye taş bulamadım Kendime göre eş bulamadım Aman melekem kavur balıkları Akşama getirecem arkadaşlarııııı hobaaaaa music45 derty kim sallarr sorunlarııı ohhhh ohhhh yandannnnnnnn gulensmiley gulensmiley :zpzp: :zpzp: |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
hep mutlu ol. biliyorsun duygular virüs gibidir çabuk bulaşır. sevgiyle hep neşeli kal cadıların et tatlısıy789 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi İyi gecelerrrr forum kardeşşşşş t678 Kış ortasındaki şaşkın şehir Ankara bahardan kalma bir pazar yaşattı y789 Hızlı, heyecanlı, güzelimsi, lezzetli bir haftasonunun sonlarını yaşarken bulmuş olduğum şu güzel metni eklemek isterim. Yaşasın pozitif düşünce, yaşasın neşe, yaşasın huzur, heyecan, coşku 956kf678hu859 kalbini takip et Yeni bakış açıları bul merak duygunu geliştir seni seven insanlarla zaman geçir hedefler bul diğerlerine yardım et dans et kendini şımart korkularınla yüzleş müzeye git spora zaman ayır sınırlı televizyon izle doğaya dokun hafifle iyi uyu kitap oku kendine hediye al kendini başkalarılya kıyaslama kendini dövme yeni fikirlere açık ol negatif düşüncelere kapalı ol istediğini yaratmaya odaklan eğlenmek için zaman bul hayatında romantizm olsun Şükür listen olsun dünyayı sev kendini yeniden keşfet music45 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Selamm forum kardeşşş; Başarısızlığı hazmetmek gerek, onun da bir tadı var, almak gerek. Nerden çıktı şimdi o dersen başarısız olduğum bir konu dan :) Züğürt tesellisi deme ama. Tesadüfen başarısız olmak tesadüfen başarılı olmaktan daha iyidir sanki. Her şeye başarı başasızlık die de yaklaşmamalı. Tecrübe etmek güzel, mübalağayı abartmamalı.. Herşey dozunda güzell.. Ne demişş filozof ciddiye aldığımız kadar ciddi değil hiçbir yaşam kesiti(kimdi ki bu acaba yaa kafama takıldı) Kendine iyi bak forum kardeşşş ;)) Hürmetlerr.. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Aman da aman şeker cadı gelmiş , başarısızlık dedin de bugün blus jalon bu konuyla ilgili bir yazı paylaşmıştı oku istersen , bir de ben ekleyim bigokyanus atamızdan güzel bir sözü , başarısızlık denilen şey başarıya gitmeyen yolu bulmaktır. Öpüldün forum kardeşin ablası ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:54 PM. |