![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günayyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn forum kardeşşşşşş :)) Güzelimmm günee günaydınnnnn :)) 956k partysmiley :zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günayyyydınnnnn forum kardeşş; Bu aralar, özellikle bir haftadır, nasıl üşengeçlik var üstümde anlatamam. Ayyy adımm tembele çıktı rt67 Yapmak istiyom ama elim kolum kalkmıyooo, noluyo bana dusun2 Yapmam gereken şeyler var ama ötele ötele bakalım nereye kadar. Belkim diyom bu haftaya has bişeyse bitiyo zaten :zpzp: Bir çözüm bulacam ama olmaz böyle yaaaa :zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Canım benim, yorulmuşsundur. Biraz müsade et kendine. Bu aralar bir süre düşünceyle boğuştun, bence bünyen sana biraz yavaşlaman gerektiğini söylemeye çalışıyor. Akşam yatmadan önce biraz meditasyon yapıp rahatlayıp, kafanı arındırıp öyle uyumayı denesene??? Hatta mümkünse yattığın odaya biraz lavanta koy, küçük bir lavanta kesesi. Çok rahatlayacağını düşünüyorum :))) |
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Hastayımm forum kardeşş dün gece ışığı görecektim nerdeyse :P Sağlık her şeyin başı. Bir iyileşeyim takmicamm kafama hiç bişeyyy, sözzz :P |
Ah hiç kıyamam ben sana... Canım Cadı'm benim hastalar mı olmuşşşşş???? Kuzuuuuummmmm, bir an önce iyileş, bir an önce yanıma dön:))) Yaptığım iksirler sensiz yarım kalıyor, hemmen sana şifa gönderiyorum canım arkadaşım benim... Aman öyle ışık mışık görürsen uzak dur allah aşkına, daha çok zaman var hayatım, yapacağımız daha çok şey var... Ağzından yel alsın.... Bana bir haber uçur sen :)) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Yettimmmm :)) İyileştim sayılır, klasik grip modundayım. Ya nezle beni çok sinirlendiriyo amayu89 Tüm gece nezlemle kavga etmekten uyuyamadım, burnumu bağışlamak istiyorum var mı isteyeny789 |
Şükür kavuşturana... Geçmişler olsun... Burnunu da ver hadi, tamam o da kabulüm. Ama benimki pek küçük kedi burnu kadar, işini görmez, sana yeni bir tane yapalım istediğinden :))) Sana bir iki söyleyeceğim daha var ama, onları sonra ileteceğim :)) Şükür kavuşturana ama, gerçekten çok özlemiştim :)) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:08 PM. |