![]() |
Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Merhaba; Sığamıyorum kabıma; taşıyorum nedensedl67, sürekli anlatmak anlatmak istiyorum.Harekete geçmek istiyorum. Günlük mü açsam dedim belki aradığımı bulurum die .... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Hayırlı olsun günlüğünüz..sevgiler..hy789 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
Alıntı:
güzel olanı o ise eğer... İyi ki varsınız..İyi ki varızzzz... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi her zaman güzel haberlerle dolup taşsın.sevincli hayırlı ve uğurlu olsun.sevincli mutluluk takipçin olsun 956k her yeni gün farkındalıklarını artırsın iyi ki varsıny789 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
Geçenlerde bişey farkettim; aslında biliyodum da yeni AYDIM :)) Küçüklüğümden beri karşı cinse hep öfkelli davran-mışımsmil56 Davranıyorum. Bir de bildim bileli asmışım yüzümü. O nedenle iki kaşımın arasında iki çizgi var. 4 yaşında çekilmiş bir fotoğrafım var orda bile asmışım yüzümüsmil56 Dünyaya öfkeli gelmişim nedensesmil56 Şimdilerde bunun tersi davranmaya çabalıyorum89778977 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi http://www.berdem.com/wp-content/upl.../kutlama-2.JPG hayırlı olsun, günlüğünüzüüzz ::) mutlu haberlerle dolsuun :) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günlüğünüz Hayırlı Olsun Güzel Haberlerle Dolsun. Paylaşımlarınızı Bekliyoruz sapkal89 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Bırakıp gitmek değil bu; terk edilmek değil… Gitmesine izin vermek-ti. Cesaret bazen de tepki vermemek…Akışına bırakmak çok zorken… Beklememek çoğu zaman. Beklememek, çok zorken… Yanlış olduğunu isterken; kendini doğru olduğuna ikna etmek ; çok zorken… Aylardan mayıs; geç kalma telaşından sıyrılmayı başarabilmek ve basit bir neşeye satmak değerlendirmeyi hep kıl payı kaçırdığın zamanını…Çok zorken.. Ne diyorum ben yaw; bu melankoliyi sevmiyorum..... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi cadı'cık günlüğünün ugur getirmesini,farkındalıklarını arttırmasını diliyorum. iyi ki varsın be cadı'cıky789 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi iyi ki varsın...iyi ki varsınız....:))))))))))))))))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 AM. |