![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Gitmek istiyorum forum kardeşş.. Hemen.. Hiç tahammülüm yok beklemeye, hiç… Sihirli bir değnek değsin istiyorum, uçursunn.. Herşey kolayca aksınn.. Olsun..Mutsuzum burda.. Mutsuz muşum.. Kendimi kandırmicam artık.. Sevmediklerimi seviyor gibi yapmicamm… Kararımı verdim.. Gidiyorumm.. Gitmeliyim.. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
Sen kararını verdikten sonra kim tutar seni be güzelim :)) Hayat çok kısa. Eğer başka yollar varsa değerlendirmendir doğru olan. Mutsuz olmaaa, sevmeden yaşama... Radikal kararlar vermek lazım bazen. Seni bu konuda da destekliyorum şekercim:)) Hiç durma, koyul yola cat56 |
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günayyyydınnnnnnnnn forum kardeşşşşş :zpzp::zpzp: Şubata da girdik kışı göndermeye az kaldıı. Kar da geldi beyaz beyazz. Her ne kadar ayaz ayaz donduruyosa da sefa gelmişş hoşş gelmişşş gulensmileygulensmiley Gitmekten vazgeçtim forum kardeş sakinleyince, kendinden kaçamaz ki insan smil56 Seviyorumm bu aralarr çoooooooookk herşeyi herkesi. Bıraktım akıntıya kendimi bakalım nereye götürecekk blissyblissy |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Heyyyyyyyyyyyooooooooooo forum kardeşşşş nasılsın bakalımmm derty Ne işler çevirdin yokken bennn music45 Bahar geldii, resmen bahar geldi.. Acele etmesin ama yavaşş yavaşş gelsin.. Ayak seslerini duyayımm öncee.Kokusunu sonraa.. :zpzp::zpzp:Kavgalarım, kaygılarım, korkularım, keşiflerimm var kışta.. Tembelliğimm. Yumuşak battaniyemm sapkal89k8908Uslu dur-ma forum kardeşşş. Aynen devammm partysmileypartysmiley |
Hakikaten şeker yaaa... Resmennn bahar geldi, inanılır gibi değil.... Hihohohooooo:)))) girlhahagirlhahagirlhaha Ve bahar beni çoooooook mutlu eder.... Yalnız şu tembellik, yumuşak battaniye olayı da cazip aslında bir süre için :))) Hımmm, bak benim de tembellik yapasım geldi... Bir kaç güzel film de alırsak... Hımm.... Cadııııı.... Kop gel, film günü yapalım.... Ya farkında msın? Senin bu günlükte bi ikimiz çalış oynuyoruz, başka takılan yok yani.... Bu kadar enerjiyi kaçıranlar utansın walla... hahahahahahaha Hadi şeker oturmaya mı geldik... Patlat bir şarkı bu yana:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:na... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi O zaman tüm enerjik-delilere gelsinnn. Balıkesir yöremizden oynak bir türkü.Hoooobaaaa eşlik etmeyenlerr evde kalsınnnn smil56 Evliler de kaynanaya yakın otursunnn cilgin897 Çayyy benimm, çeşme benimmm Ardımaa düşşmee beniimmm Senin ile eğlendimmm Sevdiğimm başka benimmmm hoyyy hoyyy :zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Kızım allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.... Fena halde kudurasım vardı zati bugün, işi gücü de bir yana bıraktım, bugünü kendime ayırdım. Yeter, çalış çalış... Bu beyin dinlenmeden bir adım daha atmazdı walla... Sayende enerjim daha da tavan yaptı:))) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi f678h Günayyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn Günaaayyyyydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Günayyyydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn forum kardeşşşşşş 956k956k Ohhh üstüne bir rehavet de gelmişşş pazartesi pazartesii, uyannnnnnnnnnn partysmileypartysmiley Bakk bahar geliyoo adım adımm, rejim mi yapcann, yeni güzell, cıvıl cıvıl kıyafetler mi alcann başlaaaa :zpzp::zpzp: Sonra yok mayoya giremedim, yok bu kıyafet olmadı demee 89778977 Günün şarkısını Demet Akbağ'ın fasulye remix'i ilan ediyommm hadi bakalımmm eller havaya uy897uy897 Yandan halimem yandan seviyom seni candann seviyosan candan boşan gel kocandannn :zpzp::zpzp: Çok güzelll bir hafta olsunnn muuuuuuuuu olsunnnn k8908k8908 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Slmmm forum kardeşş Ne demiş Kayahan atın beni denizlere. Beni de atın ama yüzmeyi iyice öğrenince:zpzp::zpzp: Bu şehir kararsız forum kardeş, cesareti yok bu ara. Kış mı olsa bahar mı? Beni de etkiliyor ama kış mı olayım bahar mı blissy Bu şehirin benden çekeceği var forum kardeş kararlı olana dek. Yaa sev ya terket denir ama ya düzelsin ya düzelsin istiyorumsmil56. Grileri atsın üzerinden sonsuza dek, belli etsin varlığını, korkmasın çok güzel olacak, herkes arkasında olacak, kendi olduğu için ;) Umut sonsuz forum kardeşşş music45music45music45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:54 PM. |