![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Let The Sunshine In... Bayılırım :))) Hatırlattığın için saol şeker, hemmen dinleyeyim benim de içim ısınsın. Çok soğuk yahu... Kışı bu kadar da erken beklemiyordum:(( Daha sandaletlerimi kaldırmadım beeeeeeeeen!!! |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Selammmmm; Soğuk bir cumartesiden sıcak sıcak taze taptaze selamlar forum kardeşş ;)) Dile kolay tam 5 ay soğuk olacakk :P Sabır sabır sabır bu kışş bol sabır gerekecek :)) Ama arınmak için bol vaktimiz olacak ve soğuğa rağmen mutlu olursak, soğukla mutlu olursak kimse tutamaz bizi :)) Bugün için içimizi ısıtacak bir parça El Gitano Del Amor - Latin Soul Syndicate ;)) Salsa öğrenmek istiyoruuuuummmmmmmmmmmusic45music45 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi girlhahagirlhahagirlhaha Günaaayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) Soğukkk hava ile mücadeleyeee devammm neşemi bozmuyorummmm; soğuğu sevmesem de havanın soğuk kokusunu seviyorum, yaşıyorummmm, nefes alıyorummm bugünün şarkısııı daaaaaaaaaaaaaaaa Lou Bega - I Got A Girl :)) ( sözlere katılmıyorumm müzikk güzellll ;))) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi bugün güneş yüzünü gösterince aklıma geldim gelip günlüğünü ziyaret ettim..içine çek güneşiiii..lazım olacak kış boyunca..bir resmini çek soğukta kar seyrederken bir kahve yap cam kenarında seyredelim kışı karı..neyseki benim gibi kışı seven bir arkadaşın var... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyddııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nn8977 Çok güzelllll bir gün daha; merhabaactionsmile Bugün hava bulutlu; yer yer de değil her yerdl67 Vazgeçtim artık soğukla mücadeleden; beyaz bayrağımı çıkarttım aldım bitki çaylarımı kuzu kuzu, içiyorum her akşam. Beklenen gün gelecekse çakilen çile kutsaldır demiş atalarımızmusic45 Herkese çok güzelll bir gün diliyorum. Günayyyydııınnnnnnnnnnblissyblissy |
|
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günaayyydıınnnn forum kardeşş8977 (Bu hitabı seviyorum Günaydın İstanbul Kardeş die bir film'de vardı ;) ) Yağmur yağmur yağmur.. Nasıl biriktin sen o kadar, nerede biriktin.. Şaşıyorum bu kadar bile yukarda kalmana :) Hava oldukça kapalı, akşam gibi, sabah olmamış gibi; insanda okulu, işi asma isteği uyandırıyor. Sıcak ev, yumuşacık battaniye, kahve ve muhabbet. Bizi bu havalar mahvediyor hakkaten. Ben burda güzel güzell çalışırken aklıma olmadık fikirler getiriyor :))))) music45music45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 PM. |