Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

Alexandra 08-10-2010 11:55 AM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Let The Sunshine In...
Bayılırım :)))
Hatırlattığın için saol şeker, hemmen dinleyeyim benim de içim ısınsın.
Çok soğuk yahu... Kışı bu kadar da erken beklemiyordum:((
Daha sandaletlerimi kaldırmadım beeeeeeeeen!!!

cadi_bm 08-10-2010 04:45 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772393)
Let The Sunshine In...
Bayılırım :)))
Hatırlattığın için saol şeker, hemmen dinleyeyim benim de içim ısınsın.
Çok soğuk yahu... Kışı bu kadar da erken beklemiyordum:((
Daha sandaletlerimi kaldırmadım beeeeeeeeen!!!

Gelmeeee kışşşş gelme dl67

Sultan 08-10-2010 04:57 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772431)
Gelmeeee kışşşş gelme dl67

geldim bile kışlıkları çıkarın dolaptan ::::)))))))

cadi_bm 09-10-2010 03:52 PM

Selammmmm;
Soğuk bir cumartesiden sıcak sıcak taze taptaze selamlar forum kardeşş ;)) Dile kolay tam 5 ay soğuk olacakk :P Sabır sabır sabır bu kışş bol sabır gerekecek :)) Ama arınmak için bol vaktimiz olacak ve soğuğa rağmen mutlu olursak, soğukla mutlu olursak kimse tutamaz bizi :)) Bugün için içimizi ısıtacak bir parça El Gitano Del Amor - Latin Soul Syndicate ;)) Salsa öğrenmek istiyoruuuuummmmmmmmmmmusic45music45

cadi_bm 11-10-2010 09:22 AM

girlhahagirlhahagirlhaha
Günaaayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
Soğukkk hava ile mücadeleyeee devammm
neşemi bozmuyorummmm; soğuğu sevmesem de havanın soğuk kokusunu seviyorum, yaşıyorummmm, nefes alıyorummm bugünün şarkısııı daaaaaaaaaaaaaaaa Lou Bega - I Got A Girl :))
( sözlere katılmıyorumm müzikk güzellll ;)))

bluegirlx 11-10-2010 05:49 PM

bugün güneş yüzünü gösterince aklıma geldim gelip günlüğünü ziyaret ettim..içine çek güneşiiii..lazım olacak kış boyunca..bir resmini çek soğukta kar seyrederken bir kahve yap cam kenarında seyredelim kışı karı..neyseki benim gibi kışı seven bir arkadaşın var...

cadi_bm 13-10-2010 10:46 AM

Günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyddııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nn8977
Çok güzelllll bir gün daha; merhabaactionsmile Bugün hava bulutlu; yer yer de değil her yerdl67 Vazgeçtim artık soğukla mücadeleden; beyaz bayrağımı çıkarttım aldım bitki çaylarımı kuzu kuzu, içiyorum her akşam. Beklenen gün gelecekse çakilen çile kutsaldır demiş atalarımızmusic45 Herkese çok güzelll bir gün diliyorum. Günayyyydııınnnnnnnnnnblissyblissy

tolgaasya 13-10-2010 11:06 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773077)
Günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyddııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nn8977
Çok güzelllll bir gün daha; merhabaactionsmile Bugün hava bulutlu; yer yer de değil her yerdl67 Vazgeçtim artık soğukla mücadeleden; beyaz bayrağımı çıkarttım aldım bitki çaylarımı kuzu kuzu, içiyorum her akşam. Beklenen gün gelecekse çakilen çile kutsaldır demiş atalarımızmusic45 Herkese çok güzelll bir gün diliyorum. Günayyyydııınnnnnnnnnnblissyblissy

Günaydın, afiyet olsun. Bende az önce el yapımı %100 doğal bir ıhlamur içtim :))

cadi_bm 13-10-2010 11:29 AM

Alıntı:

tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773078)
Günaydın, afiyet olsun. Bende az önce el yapımı %100 doğal bir ıhlamur içtim :))

Kışın güzelliklerine ıhlamuru en başta katalım o halde. Tadını pek sevmiyorum ama içine karanfil koyunca güzelleşiyo956k Sonra kar güzell tabi ilk yağdığında devamında tadı kaçıyor ziradl67 Vee her zaman arkasından bahar geliyo istinasızzkrzm67 Bu kadar bulabildim şimdilikblissy

cadi_bm 14-10-2010 09:52 AM

Günaayyydıınnnn forum kardeşş8977
(Bu hitabı seviyorum Günaydın İstanbul Kardeş die bir film'de vardı ;) ) Yağmur yağmur yağmur.. Nasıl biriktin sen o kadar, nerede biriktin.. Şaşıyorum bu kadar bile yukarda kalmana :) Hava oldukça kapalı, akşam gibi, sabah olmamış gibi; insanda okulu, işi asma isteği uyandırıyor. Sıcak ev, yumuşacık battaniye, kahve ve muhabbet. Bizi bu havalar mahvediyor hakkaten. Ben burda güzel güzell çalışırken aklıma olmadık fikirler getiriyor :))))) music45music45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 PM.