Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

Sultan 14-10-2010 09:57 AM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

yağan her damla yağmur bir istediğini gerçekleştirsin.
huzur ve mutluluk getirsin.
sevgiyle kal güzel cadım...y789

cadi_bm 14-10-2010 09:59 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773234)
yağan her damla yağmur bir istediğini gerçekleştirsin.
huzur ve mutluluk getirsin.
sevgiyle kal güzel cadım...y789

Canım çok teşekkür ederimm, hoşgeldinnn:)) O zaman bir sürü dileğim olacakk yuppiiiiiiiiiii ;)))

cadi_bm 15-10-2010 09:15 AM

Günaydınnnn;
Söylene söylene çıkarttım güneşiy789 Kaç saat uyudum ama uykum var yaaa. Güzel bir cuma olacak hissediyorum. music45music45music45

Alexandra 15-10-2010 11:43 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773406)
Günaydınnnn;
Söylene söylene çıkarttım güneşiy789 Kaç saat uyudum ama uykum var yaaa. Güzel bir cuma olacak hissediyorum. music45music45music45

Naber dünyanın tatlı Cadısı???

Uyku sineği mi ısırdı seni böyle??? Özlemişim, bir uğrayayım dedim. Günlerdir yoktun. Nasıl gidiyor hayat?

Pek keyiflisin bakıyorum bu sabah? Gel iki cadı el ele verelim de şu havayı bir düzeltelim, milletin içi karardı.

Ben de süpürge sapı otu kalmamış, al gel!!! Önce güzel bir kahvaltı yapar sonra havayı düzeltiris:))
y789

cadi_bm 15-10-2010 11:50 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773448)
Naber dünyanın tatlı Cadısı???

Uyku sineği mi ısırdı seni böyle??? Özlemişim, bir uğrayayım dedim. Günlerdir yoktun. Nasıl gidiyor hayat?

Pek keyiflisin bakıyorum bu sabah? Gel iki cadı el ele verelim de şu havayı bir düzeltelim, milletin içi karardı.

Ben de süpürge sapı otu kalmamış, al gel!!! Önce güzel bir kahvaltı yapar sonra havayı düzeltiris:))
y789

Çok iyiyim şeker sen nasılsınnactionsmileactionsmile Hayat çok güzel gidiyo hamdolsunnnmusic45 Hava da bugün bir açıyo bir kapıyo bir açıyo bir kapıyoo dalga geçiyo bencedl67 Süpürgemlee geliyorum şimdii, gazete de alayım kahvaltıda okumayı çooooooooookk seviyorummm89778977

cadi_bm 15-10-2010 03:58 PM

Can çekişen bir cuma akşamı( ajitasoyonu da çok iyi yaparım :)) ) Pastırma sıcakları sayesinde hava kendine geldi; ben de çok şükür 956k956k çok iyi bir haftasonu diliyorum forum kardeş music45music45

bigokyanus 15-10-2010 04:46 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773504)
Can çekişen bir cuma akşamı( ajitasoyonu da çok iyi yaparım :)) ) Pastırma sıcakları sayesinde hava kendine geldi; ben de çok şükür 956k956k çok iyi bir haftasonu diliyorum forum kardeş music45music45

Çok değişken bir hava yaşadık bugün :)) her mevsim vardı sanırım sadece kar yoktu , yarın nasıl olacak kimbilir?

Haftasonu ne yapmayı planlıyorsun tatlı cadıcık ?

cadi_bm 15-10-2010 05:09 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773507)
Çok değişken bir hava yaşadık bugün :)) her mevsim vardı sanırım sadece kar yoktu , yarın nasıl olacak kimbilir?

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773507)

Haftasonu ne yapmayı planlıyorsun tatlı cadıcık ?

Temizlik yapıcam biraz büyük çaplı; arkadaşım gelecek şehir dışından yakında pasaklı olduğumu düşünmesiny789 Onun dışında da; arkadaşlarla görüşürüz belkim; sohbet. Belki sinema. Belki de tembellik edip evden çıkmamsevincli Sen nasıl geçireceksin bakalım ;))

yelda_k 15-10-2010 05:38 PM

hangı filme gitmeyi düşünüosunn ..varmıkafandaa bir şeyler canımm

cadi_bm 18-10-2010 10:25 PM

İnsanlarla uzun zaman geçirmek, sohbet etmek dostluk değildir. Bir gün haber almayınca merak ediyorsan dostundur. Bir çırpıda silebilmek kolaysa dostluk değildir, ihtiyacın var diye vakit geçiriyorsan dostluk değildir. Dostluk katılmıyorsan bile fikrine gülümseyebiliyorsan dostluktur. Eveeeett forum kardeşş bu gece dostluğa deyineyim dedim. Ummadığım taş başımı yarınca kendime geldimm. Dost olmayı başarıyorum da forum kardeşş dost bulamıyorum sanki. Üzülmüyorum ama insan tanıma sanatı bu :)) İyi geceler forum kardeşş bu gece benden sana hayır yok yarın ola hayrola ;))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 PM.