![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi 1 inden 7 sine kadar uygunum benn ;)) Çalışanlar için 6 sı da olabilir :)) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi İyi gecelerr forum kardeşşş ;)) Şunu anladım bugün 'Dost' kelimesini adların önüne ben değil onlar ekliyor, isterlerse, bazen anlamsızz davranışlara uzun uzun tepkisiz kalmak en iyisi imiş. Çırpınmak yerine. Ve arkadaş olmak için yıllar yetmiyorken bazen, bazen 2 gün yetiyormuşş.İyi geceler forum kardeşşş ... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi ne demek istediğini anlamadım cadı? |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
Zaten dostluk bir eylem değil bir kavramdır bana göre. O insanlar olmasa bile dost ve dostluk ayaktadır. Anlatabildim mi? |
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi 12389 Alıntı:
Hey dünyanın en tatlı en enerjik cadısı, Nasılsın? yazdıkların süpper, içimi açıyorsun, okudukça merak ediyorum. O kitap fuarına ben de gideceğim inşallah. Geçen sene bütün maaşımı yatırmıştım neredeyse!!!! Bu sene kendimi biraz daha tutmayı planlıyorum. Açtım baktım, kitapları belirledimmmm:))) Güzel kitapları yine güzel fiyatlara alacağım:))) Belki de orada karşılarız belli mi olur? Ah hem de ne güsel olurrrrr!!!!!!! İki cadı kaynatır da kaynatırız. İnsanları tanıma sanatıyla ilgili bir kitap da varsa bakarız artık içeriğine, yeni bir şeyler eklenmiş olabilir mi bu sene???12389krzm67 Seni özledim şeker Hadi çık ortaya, gül yüzünü görelim:))) Sevgiyle kaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllll! !!!!!girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha cat56 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi İyi gecelerrrrr forum kardeşşşş ben geldimmmm girlhahagirlhaha Uzuuunn bir tatilden sonra yine kürkçü dükkanı :zpzp: Üşüttümm bir de offf her tatil sonu yaşıyorummm yaaa nasıl başarıyosammmy789Muhabbetine falcıya gittimm erteliyorsan bişeyleri falan dedi. Birşeylere karar vermek zorunda olmak kötü yawww. Hemen olsun istiyorumm. Birini tutacamm benim yerime karar versin. Sebep soranlara o yanıt versin. Neyse parası verecemmm dl67 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi cadı seni ne işin var falcıda :) ıı seyler soleyınce guzelde kotu seyler soleyınceee hiç hoş olmuor yahu .. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günayyyydınnnnnnnnnnnn forum kardeşşş 956k956k Duydum ki çok özlemişsin beni geleyim dedim.girlhahagirlhaha Nasıl birikmişsem anlamadım dün gece minicik bişeye nasıl ağlamışım ağla2ağla2Tam 12 saat uyuyunca kendime geldim sabah, gözlerim biraz şişmişti ama çay poşetleri sağolsun y789 Günayyyyyyyyydııııııııııınnnnnnnnnnnn neşeye, huzura, sevgiye günayyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnn 89778977 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:58 PM. |