Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

cadi_bm 10-12-2010 09:20 AM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Günayyydıııınnnnnnnnnnnn forum kardeşşşş :zpzp::zpzp:Cumalar melankolik oluyor sankimmm; hava bulutlu olunca da tadından yenmiyo smil56 Ama kaptırmamak için çözümler arıyorummm ohh ne ala kafasına göre gelipp beni yönetemez di mi 956k Hareketli şarkı dinliyomm, komik şeyler okuyommm, güzell hayallerr kuruyomm, yaşadığım ve yaşıyacağım neşeli şeyleri düşünüyommmmm music45

cadi_bm 11-12-2010 03:47 PM

Selammm forum kardeşşş nasılsın bakalımmm ;))
Ankaraya kar geldi işte ama korktuğum gibi olmadı hava çok temiz, çok güzelll kokuyor ;))
Şuan açımm ve heyecanlanıp, stresli olduğumda bişey yiyemiyorum midem kazınsa bile. Güzelll yemek önerileri itinayla kabul edilir. Yemeliyim yemeliyim yemeliyim :P

cadi_bm 15-12-2010 09:14 AM

Günaydınnnn forum kardeşşş bayıldımmm şu dizelere ;))) ( Bunu ilk defa bir diziden duymak iyi olmadı ama :)) Hayyam'a rahmetler)
956k956k956k

BİR YEŞİL ÇİMEN BİR DİLBER VE ASUDE BİR YER
KADEHLER DE DOLUYSA ARTIK BİR ÖMRE DEĞER
HERKES KINASIN VARSIN BU ARZUMDAN ÖTÜRÜ
KÖPEK OLAYIM CENNETİ İSTERSEM EĞER

Alexandra 15-12-2010 12:01 PM

Ay ilahi,

Çok alemsin şeker... Ben de ilk daha görüyorum bunları. Nedir? Kimindir?? Sabah neşesi oldu bu wallahi...

Neşen, enerjin, bu baldan tatlı yapın daim olsun şeker:))

Bak geldiğin nasıl da belli oluyor...

Çoook öptüm en kocamanındannnn!!!!

Alexandra 15-12-2010 12:05 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783116)
Günaydınnnn forum kardeşşş bayıldımmm şu dizelere ;))) ( Bunu ilk defa bir diziden duymak iyi olmadı ama :)) Hayyam'a rahmetler)
956k956k956k

BİR YEŞİL ÇİMEN BİR DİLBER VE ASUDE BİR YER
KADEHLER DE DOLUYSA ARTIK BİR ÖMRE DEĞER
HERKES KINASIN VARSIN BU ARZUMDAN ÖTÜRÜ
KÖPEK OLAYIM CENNETİ İSTERSEM EĞER

girlhahagirlhahaHımm, Hayyammışşşş..... Aaaaaa.... girlhahagirlhaha Nasıl da görmemişim.... Bayılırım Hayyam'a:)))

Harikasın wallahi:))

Şu sayfa genişlediğinden beri maillerin satır sonlarını eksik görüyorum, kaçırmışım ismini Hayyam'ın...

Yattığı yer cennet onun, ben biliyorum,
Ne dindar geçinenlerden temiz ve yalansız bir kalbi vardı O'nun...
Elbette cennettedir.

cadi_bm 15-12-2010 12:20 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783130)
girlhahagirlhahaHımm, Hayyammışşşş..... Aaaaaa.... girlhahagirlhaha Nasıl da görmemişim.... Bayılırım Hayyam'a:)))

Harikasın wallahi:))

Şu sayfa genişlediğinden beri maillerin satır sonlarını eksik görüyorum, kaçırmışım ismini Hayyam'ın...

Yattığı yer cennet onun, ben biliyorum,
Ne dindar geçinenlerden temiz ve yalansız bir kalbi vardı O'nun...
Elbette cennettedir.

Ben de çok severim Hayyamı samimi,beklentisizz gelir bana:) Seni mutlu etmesine çok sevindimmm. Can sıkan insanlar var etrafımda bazen ama yaptığı şeye içten gülüp, umursamamak bazen küçük bişeyle dersini vermek işte bu benlik smil56 Hayatımın şimdiye kadar olanında herşeyi ciddiyetle karşılayıp endişelenerek geçirdim bundan sonra ne olursa olsun gülümseyip vardır bir hayrı diyorumm almıyommm ciddiye hayat çok datluuu böyleblissy

Alexandra 15-12-2010 01:11 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783135)
Ben de çok severim Hayyamı samimi,beklentisizz gelir bana:) Seni mutlu etmesine çok sevindimmm. Can sıkan insanlar var etrafımda bazen ama yaptığı şeye içten gülüp, umursamamak bazen küçük bişeyle dersini vermek işte bu benlik smil56 Hayatımın şimdiye kadar olanında herşeyi ciddiyetle karşılayıp endişelenerek geçirdim bundan sonra ne olursa olsun gülümseyip vardır bir hayrı diyorumm almıyommm ciddiye hayat çok datluuu böyleblissy

Çok iyi anlıyorum seni canım,

İnan bana çok ama çok iyi anlıyorum. Ben de öyle hayatı fazlasıyla ciddiye alıp, endişelenerek geçirdim. Uykularımı kaçırdım, ruhumu, kendimi kararttım yıllarca. Ama artık o can sıkıcı, sığ insanları gülümseyerek, küçük dersler vererek, zaman zaman hiiiiççç umursamadan geçiştiriyorum. Canım yanmıyor artık. Bunu da görmemin bir sebebi vardır, geçeceğim yeni bir "olduğu gibi kabul etme" sınavı olarak görüyorum.

Gerçekten hayat böyle daha güzel, daha eğlenceli. Uykularım düzeldi, sabah keyifle uyanıyorum.

En güzelini yapıyoruz be güzelim,

Hayat ciddiye alınacak kadar uzun ve ikircikli değilmiş

y789

cadi_bm 19-12-2010 02:42 PM

Heyyooooo forum kardeşşşşş naberrrr ;))

Her haftasonu ortalama aynı geçiyo . Başkaldırıyorummm yaaa ne buuu krzm67 Haftaiçi zaten klasik geçiyoo ( İlginç sıradışı olması için çabalıyo muyum sanki ,ama keşke sıradışı olsa da çabalayıp monotonlaştırmaya çalışsam smil56 ) Haftasonu tam bu saatlerde içimi hüzünümsü karışık bişey kaplıyor. Geçtiğine mı kızıyorum; yeterince güzel geçmediğine mi bilmiyorum. Ama kendimi neşelendirmeye çalışsam da bu asık surat düzelmiyo ooo67 Dövecemmm haa diyo bir ses içimden smil56 Bunun sebebini buldum sanırımm; erken kalkacam işe gidecem aynı şeyyler endişesi. Konuştuğum herkesin ortak şikayeti aslında. Grip gibi. Şöyle bir çözüm buldumm, hergün farklı bişey yapacamm o günü farklı kılacak bişey; kendimi kıymetli hissettirecek. Şimdilik ne olduğunu bulmadım ama hayırlısı blissyblissy

bigokyanus 20-12-2010 10:06 AM

Günaydın forum kardeşin ablası , bir spor kursuna yazılmayı denesen nasıl olur , mesela tenis, yüzme ya da dalgıçlık kursu ...
Resim kursu mesela, tiyatro ya da dans ...

cadi_bm 20-12-2010 10:11 AM

Teşekkür ederim.Neden olmasın şu an gittiğim bir kurs var bitince seçicemmm biriniii ;))) Dans süper olur mesela, ya da yüzmee :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM.