![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi O zamaaann. . Hayatını değiştirr ::) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
orta yaş bunalımına girmiş kaz kafalıları yaa Ben normal davranıyom yaaa sad456 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Heyooooooooooooo işte burdayım tüm benliğimle :P İstedim ve oluyor; kızdım ve oluyor; üzüldüm ve oluyor :D Başarıyorum demek bu... Süper bir duygu buuu... Bunu tam zamanında keşfetmiş olmak ne güzel; apansız karşıma çıktı beklemediğim bir anda unutunca. Benim tarzım da bu olacak demek ki.Unut ve olsun.. Herkese güzell, neşeli ve bolll sürprizli bir hafta diliyorum ;))) |
|
|
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Bugün balık tutmaya karar verdim. Hava güzel; işe gitmedim. Balık tutacağım. Oltam, spor ayakkabılarım,bahçıvan pantolonum ve hasır şapkamla balık tutmaya gidiyoruz. Bugün giyim-kuşam yok,makyaj yok, topladım saçlarımı balık tutmaya gidiyorum. Bıraktım tüm işleri, sorunları,düşünceleri ve egomu balık tutmaya gidiyorum. Güzel olma, konuşkan olma,haklı olma kaygım yok. Balık tutmaya gidiyorum !!!!! Var mı gelen ;)) |
güzel bir karar 956k oh özendim valla...çok güzel düşünmüşsün....suyun sakinliği ve çevresindeki ağaçların yeşilliğini falan düşündüm de blissy senin için çok güzel bir gün olacak uy897 |
|
Elbetteeee :)) Ben hiç balık tutmadım ama çok eğlenceli eminim hem ben de öğrenmiş olurum :) Hadi gidelimmmm... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |