Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

maviinci 11-03-2010 05:07 PM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

O zamaaann. . Hayatını değiştirr ::)

cadi_bm 12-03-2010 03:48 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588298)
Günaydın;
Nasılsınız görüşmeyeli arkadaşlar956k
Ben her zamanki gibi süperim cilgin897
Ya ama bişey anlatmam gerek bana fikir verirseniz
sevinirim.girlhaha
Hani güleryüzlü olmak dedim tamam hani
tanımadığın insanlara da yeri gelince gülümse falan.
İşte tanımadığım yaşlı komşuma gülümseyerek selam verdim.
Arabasıyla işe bırakmayı teklif etti teşekkür edip gerek yok dedim.
Ama tutturmuş beni yanlış anlamayın falan telefonunu verdi
ben de boş bulunup aldım aramadım tabi ama sonra görünce nie aramadınız nie arasaydım falan dedim??
Niyeti kötü deilmiş tanımak istermiş geçiştirdim ben de.
Ve iki şey farkettim; birincisi açık açık sizi aramayı düşünmüyorum
tanımaya da gerek yok diyemiyorum onun yerine bahane sunuyorum.
İkincisi işte diyor ego'm insanlara gülersen böyle olur doğru yolda deilsin falan... Ya ne yapmalıyım??dusun2

Ya oooooooffffffffffff yaaa şimdi de çoğaldılar ben mi çekiyorum
orta yaş bunalımına girmiş kaz kafalıları yaa
Ben normal davranıyom yaaa sad456

cadi_bm 15-03-2010 10:40 AM

Heyooooooooooooo işte burdayım tüm benliğimle :P
İstedim ve oluyor; kızdım ve oluyor; üzüldüm ve oluyor :D
Başarıyorum demek bu... Süper bir duygu buuu...
Bunu tam zamanında keşfetmiş olmak ne güzel;
apansız karşıma çıktı beklemediğim bir anda unutunca.
Benim tarzım da bu olacak demek ki.Unut ve olsun..
Herkese güzell, neşeli ve bolll sürprizli bir hafta diliyorum ;)))

cadi_bm 15-03-2010 12:16 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589842)
Kızgınlık,üzüntü olacakki kendini tanımanın tuzu olsun diyelim..Sevindim içindeki ses doğru yolu buldu ..Gerisi gelir şimdi sen kendini yönetiyorsun kimseyi dinlemeden içindeki soruların cevaplarını buluyorsun.Tebrik ediyorum.

Teşekkür ederim. Daha yolumuz var di mi ;))

cadi_bm 15-03-2010 01:25 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589849)
Kendime soru sorsam cevabını alabilirmiyim ? Bu soruyu kendine sorabilirmisin.Soruyu sorduktan sonra cvpı burdan yazabilirmisin..evet yada hayır hangisi?

Eskiden olsa net cevap veremezdim ama şimdi beni üzse de bazı sorular EVET diyorum ;))

cadi_bm 15-03-2010 01:39 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589849)
Kendime soru sorsam cevabını alabilirmiyim ? Bu soruyu kendine sorabilirmisin.Soruyu sorduktan sonra cvpı burdan yazabilirmisin..evet yada hayır hangisi?

Bu yanıtım neyi ifade etmeli bana??

cadi_bm 16-03-2010 09:16 AM

Bugün balık tutmaya karar verdim. Hava güzel; işe gitmedim. Balık tutacağım. Oltam, spor ayakkabılarım,bahçıvan pantolonum ve hasır şapkamla balık tutmaya gidiyoruz. Bugün giyim-kuşam yok,makyaj yok, topladım saçlarımı balık tutmaya gidiyorum. Bıraktım tüm işleri, sorunları,düşünceleri ve egomu balık tutmaya gidiyorum. Güzel olma, konuşkan olma,haklı olma kaygım yok. Balık tutmaya gidiyorum !!!!! Var mı gelen ;))

imported_Angel 16-03-2010 09:39 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590076)
Bugün balık tutmaya karar verdim. Hava güzel; işe gitmedim. Balık tutacağım. Oltam, spor ayakkabılarım,bahçıvan pantolonum ve hasır şapkamla balık tutmaya gidiyoruz. Bugün giyim-kuşam yok,makyaj yok, topladım saçlarımı balık tutmaya gidiyorum. Bıraktım tüm işleri, sorunları,düşünceleri ve egomu balık tutmaya gidiyorum. Güzel olma, konuşkan olma,haklı olma kaygım yok. Balık tutmaya gidiyorum !!!!! Var mı gelen ;))

güzel bir karar 956k
oh özendim valla...çok güzel düşünmüşsün....suyun sakinliği ve çevresindeki ağaçların yeşilliğini falan düşündüm de blissy senin için çok güzel bir gün olacak uy897

Sultan 16-03-2010 09:52 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590076)

bende gelebilirmiyim ?y789

cadi_bm 16-03-2010 09:57 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590085)
bende gelebilirmiyim ?y789

Elbetteeee :)) Ben hiç balık tutmadım ama çok eğlenceli eminim hem ben de öğrenmiş olurum :) Hadi gidelimmmm...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM.