![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Tatlı kızlar çiçekleri sevmez mi ... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Küçük bir kız doğdu. Küçük, küçücük. Savunmasız, masum. Küçüktü, küçücük. Büyüdü sonra, büyüdü …İçi hiç büyümedi. Anlamadı zamanı,anlamadı rekabeti,korktu. Sonra kıyasladı kendini, yetersiz hissetti, hapsoldu içine. Gizlendi yıllarca, çıkamadı… Güvenmedi kimseye, kendine bile. Oynamadı oynar gibi yaptı, yaşarken hep kıyıdan,ucundan; gülmedi hep tebessüm ederken bir utanç kırıntısı içinde, Neden?? Yıllar geçti, roller değişti, o büyümedi. Ama şimdi tam zamanı olmalıydı. İçinde kalanlar gerçekleşseydi eğer ne olurdu?? Telafinin tanımı olur mu? |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi İlkokuldayken; korkardım herşeyden. Ortaokulda iken; ya başramazsam die korkardım, korkuyu sınıflara ayırmışım bu süreçte :D Lisede; yine başaramama korkusu taşıdım buna ek olarak sosyallik korkusu vardı. Üniversitede; bilinç düzeyim oldukça artmıştı fakat yine başaramama korkusu sosyalleşmeye zaman ayırmamı engelliyordu. Şimdi önümde uzun bir ömür var. Yine korkularım var; evet. Zamanı ayırırken okul dönemiyle gruplamış olmam bunun göstergesi gibi duruyor. Bu zaman zarfında öğrendiklerimden biri de şudur ki ; İnsan 7sinde ne ise 70inde de o’dur sözü külliyen yalan ;)) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Aç kollarını rüzgara, savur saçlarını, tutma nefesini Yüksektesin çok yüksekte Gelmeyecek giden zaman Haykır, gül tüm sesinle Kahkahaların dolaşsın dünyayı Sal korkularını, çağır düşlerini Yüksektesin, çoookk yüksekte Tutma kimsenin elinden Tek başına varmalısın bunun tadına Bir olmak için dostlarınla Yüksektesin çooook yüksekte Uçmayı istemez misinJ |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Tam oldu diyorum işte bu; buldum diyorum. Bişeyler oluyor ve tekrar başa dönüyorum, başım dünüyor. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Yol ayrımı; yollar ayrılıyor. Ayırmalı mı ayırmamalı mı? Duygusal mı davranmalı ; mantıklı mı? Büyük bir karar mı küçük mü? Yanlış da olsa bekleyip görmeli. Yanlış da olsa belki de doğru.. Yanlış da olsa BENİM kararım ;)) Yanlışlarımı seviyorum; kendimi seviyorum :D |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Şimdi, şuan, şu saniye değişim geri dönüşü olmaksızın başladı. Geçenlerde arkadaşlarla otururken, başka bir konuya kafam takılı olduğu için; kendime ortam gerginliği baskısı yapmayı ihmal ettim:P Allahım enerjim o kadar yüksekti ve insanlar benimle o kadar çok ilgilenip, konuştu ki anlatılmaz yaw. İşin ilginci ben de gayet enerjik ve biraz endişeli ama süperdim. Ki ben ortamdayken nasılım die düşünmekten konuya katılmakta zorlanırdım. Ama bitti işte hepsi. Tek dert buymuş. Tek sorun bizdeymişş. Ohh yaa bundan sonra kim tutar beni ;))) Bunu bulmuşum, tatmışım eskiye döner miyim hiç pışşııkkk :P |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Gülümsetti yaşadıkların beni, senin adına gerçekten mutlu oldum :) Bırakma sakın, devam ;) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 PM. |