![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
Alıntı:
(Günlüğüne böyle daldığım için kusura bakma kendimi tutamadım.:) ) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günaydın, yazdıklarınızı okuyunca sabah sabah neşem yerine geldi :)) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günayddııınnnnnnnnnnn; Sonbahara girdik. Çok severim ya. Renkler, hava, ağaçlar. Çok çok güzell bir mevsim. Çok çok güzell tadını çıkarmalı. Herkese mutlu, umutlu,huzurlu,renkli,canlı,neşe dolu baharlar:zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Tatlı bir hüzün gibi sıyırıyor rüzgar. Üşümek ayıp sanki; kızarıyorum ürperirken. Oturuyorum öylece o bankta. Sonbaharla öyesine uyumlu ki. Söğütler salkım salkım döküyor yapraklarını. Uçsuz bucaksız yol boyu çınar ağaçları; yapraktan halım. Bendeki huzurun tanımı bu. O da böyle bişeydir heralde. Buna benziyor sevdiğim. Hiç gitmeyecekmiş gibi; çünkü oraya ait ;)) Not: Bu ne melankoli karışımı edebiyat oldu böylesmil56 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Teşekkür ederim girlhaha:zpzp::zpzp: |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi En son ne zaman bir insanı boğma isteği geçti içinizden dl67 Anlatsam fayda etmez, sussam gönül razı değil demiş ya sanırım Fuzuli işte o moddayım. Konuşup kalp kırınca pişman olmak ya da susup sindirmek. Çok güzel dengelicemm artık ama MAŞALLAH ;)) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi İyi geceler herkese; Uyumuyorsunuz daha di mi ;)) Bu aralar şu parçaya taktımm o kadar çok dinliyorum ki Pocket full of sunshine :)) Aralarda take me awaaaaaayyy diye bağırıyo yaa beni de beni de diyorum. Çok sevdiğim biriyle konuşuyordum dedim ki hayat neden böyle, neden monoton falan dedim. Yaww hayat ne yapsın dedi, onun görevi bir gece olmak bir gündüz olmak, kış-yaz-bahar olmak dedi. Ee doğru bizim görevimiz de kendimizi o rutine şuursuzca kaptırmamak. Bu bizim görevimiz di mi aslında. Meselaa yarın sabah bu şarkıyı bangır bangır dinleyerek uyanabilirizzz ;))) Çok öpüyorumm :)) İyi geceler ve bir kaç saat sonra günaydın Ankara ;)) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Selammm; Dün gece yazacaktım ama üşüdüm yaww :)) Soğudu havalar nasıl neşelenmeli derken müzik kurtardı beni. Şimdi de şu şarkıya taktım bangır bangır dinlenesi bi parça. let the sunshine in özellikle milk&sugar'ın summer mix'i :)) Bu benim parçamm. Dinamik, sempatik, telepatik ;)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 AM. |