![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi ne demek önemli değil y789 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günaydın; Nasılsınız görüşmeyeli arkadaşlar956k Ben her zamanki gibi süperim cilgin897 Ya ama bişey anlatmam gerek bana fikir verirseniz sevinirim.girlhaha Hani güleryüzlü olmak dedim tamam hani tanımadığın insanlara da yeri gelince gülümse falan. İşte tanımadığım yaşlı komşuma gülümseyerek selam verdim. Arabasıyla işe bırakmayı teklif etti teşekkür edip gerek yok dedim. Ama tutturmuş beni yanlış anlamayın falan telefonunu verdi ben de boş bulunup aldım aramadım tabi ama sonra görünce nie aramadınız nie arasaydım falan dedim?? Niyeti kötü deilmiş tanımak istermiş geçiştirdim ben de. Ve iki şey farkettim; birincisi açık açık sizi aramayı düşünmüyorum tanımaya da gerek yok diyemiyorum onun yerine bahane sunuyorum. İkincisi işte diyor ego'm insanlara gülersen böyle olur doğru yolda deilsin falan... Ya ne yapmalıyım??dusun2 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Kimse yok mu yaww :)) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
Yaa neden kızmadım ya da neden ağzının payını vermedim die yaaa; bu hayır diyememek gibi bişey mi?? O an ne yapsam ne söylesem die düşünüyorum? Bazen birinden sufle vermesini bekliyorum sanki. Offfssss yaaaaaaaaaaaaaart67sad456 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Ben bir şeye sinirlendiğim zaman bana yapılan hareketten çok, böyle olunca bu bana kendimi nasıl hissettirdi de neden ben bu kadar sinirlendim diye düşünüyorum. Buna ne sebep olmuş olabilir? Belki beni yetersiz hissettirdi yada kendine güveni olmayan biri gibi hissettirmiştir karşımdakine cevap vermeyip susmam. O zaman bu his ne ise ne yapabilirim de bu hissi ortadan kaldırabilirim diye düşünmeye başlıyorum. Bende işe yarıyor. Dene bence sende ;) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Bu, senin gönlünün yüceliğini gösterir. Düşün bi bakayım, belkide o adam/kadın her kimsee, kappkara şehir havasında gülen bir yüz görüyor. . Ve bi daha görmek istiyor. Sabahtan akşama kadar etrafımdaki herkes somurtursa göreceğim gülen bi 'cin ali'ye bile numaramı veririm ben khkh56khkh56 Eminim,, sen kırmamak için kötü sözler sarfetmedin. Sana yakışanı, büyüklüğünü gösterdin. Şimdi, bi daha gülümsemeyeceksin o adama karşı; olup biteceeeekk y789 Ego ya da selamımı söylee, fazla konuşmasııınn sevincli Ben iyi tanırım onuu khkh56khkh56 o da beni tanır y789 İyiki varsınn, hepp gülen yüzünle kall actionsmile |
Doğru ben de öyle düşüünürüm.Kendi kendime bişey kanıltmaya çalıştım galiba.Teşekkür ederim. Alıntı:
Alıntı:
|
Yarın tane tane ve kendine çok güvenen biri olarak ağzının payını vereyim de görsün. Gülmek yok Saolllllllll yaaaaaaaa8977 |
evet canım bu gerçekten de harika bir taktik sevincli sorunları çözenler ile sorunları büyütenler arasındaki en önemli fark da doğru soruları sormakmış zaten...yani olumluya yönlendiren sorular...anthony robbins in içindeki devi uyandır kitabında öyle yazıyordu.... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 AM. |