![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Gerçekten güzel bir şiir...zaman öyle veya böyle yine de geçip gidiyor...önemli olan nasıl geçtiği.... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy; Bugün bomba gibiyim 89778977 Sabah evden çıkmadan önce birden içime öyle bir sevinç ve huzur doldu ki anlatamam. Gitme dedim ama :))) gitti yawww :))) Hep benimle olsun istiyorum hep içimde.... Ama umutluyum hem de çok; ben değişmediğimi düşünsem de çevreden farkediliyor. Bir insan değiştiğini söylüyorsa değişmemiştir aslında die duymuştum :)) Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum girlhahagirlhaha |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi .... Elindekileri masaya bırakıp; aynaya doğru baktı. Hala aynı yerdeydi de bu değişim ne zaman olmuştu acaba?? Farkında olmadan gülümsüyordu ve on dakikalık market alış-verişinde neredeyse on kişiyle sohbet etmişti. Bu nasıl olabilirdi ; o annesiyle bile konuşurken ürken insana ne olmuştu böyle? Aynadaki yüz ne kadar da ışıltılıydı; gözleriyle gülüyordu; yaşı küçülmüş bir çocukla yer değiştirmişti sanki; peki ya yer çekimi dedi ona nasıl karşı koyabildim…. Devam etmek isteyen8977wave44s456partysmiley |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
Teşekkür ederim.Hoşgeldiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn956k956k |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi aman tanrım ben yeni görüyorum senin günlüğünüsevincli... hayırlı olsun dostum.. güzel farkındalıklarla dolup taşssın.. mutluluğun daim olsun.. bu klişe sözlerden uzak olsun khkh56şaka bi yanada. iyiki varsın..iyiki seni tanıdım.. teşekkür ederim.. seni ve tüm site sakinlerini seviyorum.. günlüğünü ilgiyle takip edicem.. hoşçakal...wave44 |
İyi ki varsın canım benim yaaaa ;))) Beni izlemeye devam edindl67 |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Allah’ım açsam kanatlarımı; uçsam uçsam… Orda sevgi var,anlayış var,empati var …. Sonra güneşin toprak kokusu… Ellerim çatlasın; ama kalbim kırılmasın… Farkları törpülemeye çalışan değil renk sayanlar doldursun etrafımı…. Güldüğü alaycılıktan değil zekadan gelen… Ahhh zaafları örtmek dururken bununla eğlenmek; İnsanı hep savunmaya İtmek ne kadar da zavallıca…. Sevmek,paylaşmak,saygı duymak ve tartışmak kendi safına çekmek için değil; Anlamak için olan…. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Heyyyy; Uyandım işte; uyandık!! kutlamalıyız bunu. Baharı kokluyoruz; nefes alıyoruz ne mutlu.... Allahım en başta ben olmak üzeredl67(şaka şaka herkese aynı anda) mutluluk,huzur,neşe,hareket ver Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :))))) |
ki varımm :) İyiki varsınız sevincli |
Erken kalkmak çok güzel bişey ama ben bu aralar sürekli uyuyorum ya smil56 Var mı dinamik olmanın bi çaresi yaaaaaaaaaaaasadanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 PM. |