Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

Alexandra 23-11-2010 09:31 AM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Günayyyydııııınnn dünyanın en tatlı Cadısı,

Kıyamam ben senin o şişmiş gözlerine... Neyse küçük olduğunu fark etmen süpper. Demek bünyenin ağlamaya ihtiyacı varmış, yeni güzel duygulara, yepyeni bir enerjiye yer açmışsın içindeki sıkıntıları sulandırıp dışarı atarak. İyi olmuş. Arada lazım:))

Güzel bir gün geçirmeni dilerim canım benim.
Bugün güze süprizler yüzünü güldürsün inşallah:))

Çok öptüüüümmmm :)
girlhaha

cadi_bm 23-11-2010 09:47 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 779679)
Günayyyydııııınnn dünyanın en tatlı Cadısı,

Kıyamam ben senin o şişmiş gözlerine... Neyse küçük olduğunu fark etmen süpper. Demek bünyenin ağlamaya ihtiyacı varmış, yeni güzel duygulara, yepyeni bir enerjiye yer açmışsın içindeki sıkıntıları sulandırıp dışarı atarak. İyi olmuş. Arada lazım:))

Güzel bir gün geçirmeni dilerim canım benim.
Bugün güze süprizler yüzünü güldürsün inşallah:))

Çok öptüüüümmmm :)
girlhaha

Teşekkür ederim canımmmm girlhaha Arada deşarj olmak gerekiyo benimki böyle oldu. Sanki hayatımda büyük bir değişim olacak da onu hissediyorum gibi böyle çok güzell falann ondan galibaaa dl67 956k

Alexandra 23-11-2010 10:17 AM

Hayatındaki büyük değişimin ayak seslerini hissetmek harika bir duygu gerçekten. Heyecan kaplıyor insanın içini. Yeni değişimlere aç kapılarını... Her zaman biraz daha ileriye götürecek doğru yöne değişimler bizi.
Hayırdır nedir bu değişim rüzgarı?? Çok meraklandırma beni de anlat bir ara olur bu şekercim???

cadi_bm 28-11-2010 12:55 PM

İstemiyorummm yaaaaaaaa temizlik yapmak istemiyorummm, fayans silmek istemiyorummmm, tozz almak istemiyorum yaaaaaa yu89 Huysuzum bu sabah temizliği geciktirmek için ancak bu kadar uzun kahvaltı edilebilir smil56 Yedikçe yiyesim var akşama kadar sürecek kalkmasam smil56 Sakin olmalıyım forum kardeşşş ve temizlik savaşından galip çıkmalıyımmm. Benim silahlarım daha güçlü, çamaşır suyunun karşısında hangi leke durabilir şaşarım dl67

cadi_bm 01-12-2010 09:22 AM

Günaydınnnn forumm kardeşşş ^-^ Naber bakalımm görüşmeyeli yine çokk özlemişsin beni hissettim music45 Soft bir günümdeyim bugün. Hayatıma nasıl bir hızla değişimler (güzell korkma ) çekmeye başladım bilemezsin, geldiler mi hep beraber geliyolarr 12389

bigokyanus 01-12-2010 09:33 AM

Günaydın forum kardeşinin ablası :)
Çok süper bir gün diliyorum , her şey tabi ki güzel olacak...

cadi_bm 02-12-2010 11:42 PM

Çok ilginç ya forum kardeş; aynı anda değişimi isteyip hem değişimden korkmak. Birini elemek gerek. Ben eliyorum.İnsanlarla kendimi kıyaslamaktan sıyrılmışım büyük oranda hangi ara oldu anlamadımm956k956k Kendimi sınırlıyomuşum. Bir şehri sevmeye zorlamışım onu da itiraf ettim ve bıraktım. Sorana söylüyorum, sevmiyoooorruummmmmmsmil56 Akışına bırakırken yolu da açmak gerek di mi:zpzp:İyi gecelerrrrr forummmmm kardeşşşş:zpzp::zpzp:

cadi_bm 07-12-2010 04:24 PM

Selam forum kardeşş bazı insanlar içimdeki insan sevgisini öldürüyorrr böylee boğasımmm geliyooo offfssss yanii böylee bir kısıtlanmışlık hissi falan cat56

bigokyanus 07-12-2010 04:32 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782055)
Selam forum kardeşş bazı insanlar içimdeki insan sevgisini öldürüyorrr böylee boğasımmm geliyooo offfssss yanii böylee bir kısıtlanmışlık hissi falan cat56

Selam forum kardeşin ablası , bu mesajın bir de şu boyutu var onu da paylaş ki forum kardeşin olumsuz yanında olumlunun da olduğunu bilsin içi kararmasın.
Bazı insanlar içindeki insan sevgisini katlatıyor ve böyle kucaklayasın geliyor , sımsıkı sarılasın ...
Özgürlük hissi içini kaplıyor ve kuş gibi uçasın geliyor.
Kardeşleri pozitif duygulardan ve hislerden uzaklaştırmamak gerek girlhaha

cadi_bm 07-12-2010 04:47 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782056)
Selam forum kardeşin ablası , bu mesajın bir de şu boyutu var onu da paylaş ki forum kardeşin olumsuz yanında olumlunun da olduğunu bilsin içi kararmasın.
Bazı insanlar içindeki insan sevgisini katlatıyor ve böyle kucaklayasın geliyor , sımsıkı sarılasın ...
Özgürlük hissi içini kaplıyor ve kuş gibi uçasın geliyor.
Kardeşleri pozitif duygulardan ve hislerden uzaklaştırmamak gerek girlhaha

Canımmm benim yaa doğruuu onları hiç saymıyomm işime gelmeyince :P Öptümmmm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn girlhahagirlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:28 PM.