![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Hooobaaaa forum kardeşşş günaydııııııııııııınnnnnnnnnnn girlhaha Sabah sabah coştumm yine bu şarkıyla ;) Sözleri çok anlamlı olmasa da kıpır kıpır oluyo insann :zpzp:blissydertydertyderty Günayyyyyyyyyyyydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nnnnn eyy ahaliiii partysmileyguitarguitarsevincli956kf678ht678 sandığın keçeleri kız doldur peçeleri bu güzellik sendeyken duran ağabey öldürür niceleri dura dura duran ağabey duran ağabey paraları yedin duran ağabey duran ağabey muradın alasın duran ağabey duran ağabey hurilere kalasın duran ağabey duran ağabey ………………………………………………………………….. ………………………………………………………………….. |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi hahahahahahaah..... Delisin, yemin ederim delisin sen... Kızım her sabah bir başka türlüsünü nereden buluyorsun... Çoğunu da ilk defa sen yazınca görmüş oluyorum.... Ay sabah şekeri gibi Cadısın walla ya... inanılır gibi değil... Forum kardeşin neşesi.... Ya ben nasıl göremedim seni, hayret walla... neyse, başka sefere... Öptüm en koccamanından... http://www.blogthingsimages.com/what...uquiz/kiss.gif http://www.blogthingsimages.com/what...uquiz/kiss.gif |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
|
Çok şekersin Cadıcımmm, Her zamanki gibi.... İlham Cadın seni bir daha öper ve kazanının başına geri döner, bu aralar kaynatılacak ne kadar çok şey var... Cadı'nın yoğununu da ilk defa kendimde gördüm pes yani.... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi t678Heyyyyyoooo forumm kardeşşş naberrrr 956k956k Sabah gelemedim kafam yoğundu, kendimi yazmaya ikna etmek zamanımı aldı y789 Günün şarkısına geçmeden önce bişey sormak istiyorum cevabı veren şarkıyı dinleyip eşlik edebilir dertydertyderty Susmak mazlumu mu oynamaktır, yoksa olgunluk mu?? Olgunluk yanıtı züğürt tesellisi midir? Biraz karışık oldu ama anladınız sizz smil56 Hadi bakalım şarkıya geçiyommmm :zpzp::zpzp: Nasıl anlatsam bilemiyorummmm gözlerim kararıyorrrr O deli dolu neşe dolu kişi ben değilimm sankiiiiiiiiiiiii Sankiiiiiiiiiiiiiiiii Sannkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var Benimmmm içimm yanıyooorrr Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerimmm İnan kiiiiiiiiiiiiii İnan kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Gerisini biliyosunuzz gulensmileys456f678h |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Sevgili forum kardeşin tatlı cadısı :) Susmak yeri geldiğinde olgunluk , yeri geldiğinde en güzel cevap , yeri geldiğinde de bilmemenin verdiği cevaptır :) Benim cevabım da karışık oldu ama anladın sen ;) |
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günayydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn forum kardeşşşşş 956k956k Bugüne çok sevdiğim birinin bana aktarmış olduğu bir tespit ve cümleyi paylaşarak başlamak iistiyorum. Söz kime ait bilmiyorum ama ondan duyunca çok sevdim.:zpzp::zpzp: Birincisi anlam yüklediğimiz şey büyür! Kesinlikle, o nedenle şöyle yapıyorum artık; olumsuz bişey düşünüyorsam eğer "anlam yüklüyorsun büyümesine izin verme" diyorum ve büyümesini istediğim şeyi koyuyorum yerine k8908 İkincisi de şu cama bakmakla camdan bakmak arasında kocaman bir fark vardır;) Artık daha çok camdan bakıyorum. Sizi seviyorumm. Çok güzelll bir gün olsun diliyorum girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Heyyyyooooooooooooo forummm kardeşşşşşş nabeeerrr :zpzp::zpzp: Güzell bir öğleden sonrası, huzurrrrr, temizz hava, değişimler, dönüşümler ve mucizeler girlhahagirlhaha Çok mutlu, hareketli bir gün olsunn eyyyy ahaliii blissypartysmileypartysmiley Veeeeeeeeeee gününn şarkısııııı Kara çalı gibi girdin aramızaaa Kara çalı gibi girdin aramızaaa Al kızınnn koyy çuvalaaa Salla salla vur duvaraaaaaa uy897uy897 Not: Sözlere katılmıyozz ama melodi oynamalık ;)) |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Hu hu tatlı cadıcık nasılsın? Bir türlü nasip olmadı şöyle yüzyüze görüşüp tanışmak , iki lafın belini kırmak .. Neyse o da olur bir gün değil mi şeker? Gülekal emi... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 AM. |