Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463933)

cadi_bm 30-03-2011 11:46 AM

Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Zaman, hayat... Zamana hükmetmek.. Hayır hayır, zamanla bütünleşmek, uysallaştırmak, evcilleştirmek, ehlileştirmek.. İsteğim bu.. Eş anlamlı kelimeleri tekrarladıkça soğuyor içim..Rahatlıyorumm...

cadi_bm 18-04-2011 11:01 AM

Gıcıksınn pazartesi sevmiyomm senii...Çünkü hava bile bulutlu, sevimli görünmek için hiç çabalamıyosun ki, azcık güneşş azcık kuş sesi falan, yookkk..Öyle durr, sinir ett... Sendrom olmandan sen suçlusun...Tembelsinn..Azcıkk naz çeksen ne olur.. Tamam yaa muhatap olma benlennn, sus, küstümmm dl67

cadi_bm 20-04-2011 10:16 AM

:zpzp::zpzp:Heeeeeeeeeeeeeyyy forum kardeşşşş uyaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnguitarguitar
Bak bahar geldiii sen böyle durgunken tabiki yağar yağmurr hadiiii canlann kendineeee gellllllpartysmileypartysmiley
Bu şarkı senin için hadi danss edelimmmmf678h

I gotta feeling - The Black Eyed Peas
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night
That tonight’s gonna be a good night
That tonight’s gonna be a good good night
Tonight’s the night night
…………………………
Lets do it
Lets do it
Lets do it
Let’s live it up
Here we come
Here we go
We gotta rock
Easy come
Easy go
Now we on top
Feel the shot
……………………
Herkesi zıplarken görmekkk istiyorummmm:zpzp::zpzp::zpzp:guitar

bigokyanus 20-04-2011 11:17 AM

Şeker cadıııııııı , günaydınnnnn...
Keyifli bir gün diliyorum sana ve forum kardeşine , iyi ki varsın :)

cadi_bm 16-05-2011 10:56 AM

Hayat çözülmesi gereken bir sorun değil ki! Her gün olabildiğince akıllıca, olabildiğince bütün olarak yaşanması gereken bir şeydir hayat. Katlanmamız gereken bir şeydir. Onun çözümü yoktur.

Thomas SZASZ

bussraster 16-05-2011 01:42 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798602)
Hayat çözülmesi gereken bir sorun değil ki! Her gün olabildiğince akıllıca, olabildiğince bütün olarak yaşanması gereken bir şeydir hayat. Katlanmamız gereken bir şeydir. Onun çözümü yoktur.

Thomas SZASZ

acilen eşime yetiştirmem gereken bir sözzzzz girlhahagirlhaha

Alexandra 29-05-2011 09:59 PM

Selam Cadıların en tatlısı,

Sen gelmeden ben geldim bu sefer, sana süpriz yapayım dedim. Çoook yoğun bir çalışma temposunun içindeydim, hala öyle miyim yarın sabah göreceğiz.

O kadar çok özledim ki anlatamam. Şöyle karşılıklı iki eğlenemedik uzuuuuuunca bir zamandır. Bir sürü olay yaşandı bu süre içinde. Ben hala bildiğin ben. Yani sanırım, ilerlemeye devam elbette.

Şu bizim kazana bir uğrayıp çeştli atıkları bıraktım. Ruhumu şişirmişlerdi. Dumanı tütmeye başladı, pazartesi sabahı neşe ve sevinç olarak yağacaklar üzerimize. Hani bu garip tatlı his de nereden dersen... Ben bizim için, hepimiz için altını açık bıraktım kazanın... Atılacak bir şey varsa, durma at sen de...

Beni biliyorsun... Ben her zaman bulabileceğin yerdeyim :)) Bir ıslık çal yeter :))

Çok özledim sevgili cadı dostum. Bir dahaki gelişini bekliyorum :))

Kuccak dolusu sevgilerimle :))

cadi_bm 30-05-2011 11:13 AM

Alıntı:

Alexandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799571)
Selam Cadıların en tatlısı,

Sen gelmeden ben geldim bu sefer, sana süpriz yapayım dedim. Çoook yoğun bir çalışma temposunun içindeydim, hala öyle miyim yarın sabah göreceğiz.

O kadar çok özledim ki anlatamam. Şöyle karşılıklı iki eğlenemedik uzuuuuuunca bir zamandır. Bir sürü olay yaşandı bu süre içinde. Ben hala bildiğin ben. Yani sanırım, ilerlemeye devam elbette.

Şu bizim kazana bir uğrayıp çeştli atıkları bıraktım. Ruhumu şişirmişlerdi. Dumanı tütmeye başladı, pazartesi sabahı neşe ve sevinç olarak yağacaklar üzerimize. Hani bu garip tatlı his de nereden dersen... Ben bizim için, hepimiz için altını açık bıraktım kazanın... Atılacak bir şey varsa, durma at sen de...

Beni biliyorsun... Ben her zaman bulabileceğin yerdeyim :)) Bir ıslık çal yeter :))

Çok özledim sevgili cadı dostum. Bir dahaki gelişini bekliyorum :))

Kuccak dolusu sevgilerimle :))

Hoşgeldinnnn ben de günlüğü nadasa bırakmıştım :P Ee istek var madem ekelim birazzz :D Dün büyükadada en tepede deli gibi bağırdımm, önce kulaklarımı kapattımm avazımm çıktığı kadar “aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….aaaa” sonra açtımmm, bir bağırdım bir bağırdım, içimde kalanlarım hepsi uçup gitti. Deniz o kadar güzeldi ki.. En tepeyee çıktıkkk deli gibi bağırdıkkk :D :D Artık hem cadıyım hem de deli :P

cadi_bm 07-07-2011 02:59 PM

İşte buu geldi yine yaş kompleksimm. Yaa git git git. Bıktım vallahi. Ben 27 yaşındayım. Seneye 28 olacağımm alış Cadı alış bu böyle.
Yaa arkadaşım birini getirdi bizim odaya tanıştırmaya. Başta iyidim sonra zırvaladımm yaaaa. Rezil olduk anlicağınn. Şöyle ki bizim Üniversitenin Kampüsü uzak falan dedim.
Tamam buraya kadar iyi :P Sonra kekeledim arada geveledimmm, amele dedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Bu kelimeyi dağarcığımdan çıkarmalıyımm, derhalll. Nasıl dedim kimbilir. Espri barındırıyodu içinde ama
kimse gülmedi y789 Gül gül gülersin şimdi. İkinci olarak mezun olduğum yılı unuttum,dunk56önce 2006 sonra 2008 sonra tekrar 2006 yaptımm. O arada hızlı da konuştummm.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık at Cadıııııııııı çığlıkkk. Şu an işyerinde olduğum için içime atıyommm. Dur dur daha bitmedi oooo daha neler varr. Bir de giderlerken aynı anda şefim aradı ona laf yetiştireyim derken adamlara öğlen öğlen bir de iyi akşamları da söyledimm ohh misss. Çocuk bir de 23 yaşındaymış zaten sonradan öğrendimm. Off yaa Cadı neden bu kadar hızlı büyüyon sen yaaaa. Yaş kompleksimm git ya git. Seviyom ben yaşımı. Küpkökü de alınıyo hemm. yaaaaa.

gülücan 07-07-2011 03:10 PM

belkide bu hallerin çook sempatik gelmiştir kimbilir:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM.