![]() |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu şarkı da bugünkü favorimm: herşey daha berrak hayatımda netleşti tüm dünya bu güneşle bugüne bak dün artık hikaye güneş pırıl pırıl üstümüzde... dilediğin ne varsa yüreğinde uzanıp almak senin elinde derdi bırak dert kalsın geride güneş pırıl pırıl üstümüzde pırıl pırıl bir gün var önünde kaybolmasın dünün gölgesinde herşey daha berrak hayatımda netleşti tüm dünya bu güneşle güzel bir gün var bak önümüzde güneş pırıl pırıl üstümüzde :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi İkinizi de öpüyorum kızlar, sabah şekerlerimsiniz wallahi.... |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi ne kara güzel bir sayfaa ne kadar güzel bir konuu:) okuyabildiğim kadarını okudum ve okudukça mutlu oldum eğlendimm heleki şarkı paylaşımlarınn çok hoşuma gitti benimm:) uy897 |
Teşekkür ederizzz girlhahagirlhahaHoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Ya ben de geç meç kalmışım ama canım sağolsun artıkk y789 heppinizi seviyoruuuuummmmm iyi ki varsınız iyi ki varız y789 derty ay789music45khkh56happy6smileydanceguitar956kt678k ahvesmileyf678hu859s456gulensmileycilgin897:zpzp:b lissysmil568977 |
|
|
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Hoşgeldiiinnnnn tekrarrrrrr :zpzp::zpzp::zpzp: Sana Let the sunshine şarkısını armağan ediyorumm 89778977f678hf678h let the sun shine let the sun shine yeah the sun is shining the sun is shining i've been waiting for a sunny day temp went high, makes some hail the day looks good, i see the weather's fine the grass is high & the sun might shine the weather to get together i don't know rather i should feel your touch the weather to get together i don't know rather the grass is high enough :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Günaaaaayyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııınnnnnnnnnn nnnnn forum kardeşşş 956k956ks456s456 Bugün n'apıyosun bakalımmm :zpzp::zpzp::zpzp:Benn bitki çayımla işimin başımdayımm, yine çok çok çok güzell bir hava varr f678hf678h İşime geleni duyuyorum, diğer şeylere koymuşum filtremi tozpembe herşeyy :zpzp::zpzp:Bakalımmm güzel gün bize ne güzellikler getiriyorblissyblissyBugünün şarkısı küçük hanımefendi modundaO0 Üsküdara gideriken aldı daaa bir yağmuuuurrr Katibimin setresi uzun eteği çamuurr Katibb uykudan uyanmış gözleri mahmuuuur Katipp benim ben katibin el ne karışıııırrrr Katibime kolalı da gömlek ne güzelll yaraşııırrr dertydertyderty |
Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi Ankara kar'a tesslimmm ben ankaraya ;))) Ne güzell yağıyor yaa ne güzzeellllllllllllllll ............... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM. |