Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

hayalayaz 27-06-2007 11:05 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

gerçi daha buralardasınız..ama tatilinizin içinize sinmesini diliyorum..lerzan bodrum havasını ne güzel çekeceksin içine ...ciğerlerin daha bir temizlenecek,daha bir özgürleşecek nefesin..ne diyeyim şu harala gürele bir bitsin, bende bir çarşamba belirliycem allahın izniyle..almanyadan haberler pek iç açıcı değil..neyse sıkmayayım sizide iyi geceler hepinize saygılı sevgiler..

25emel 27-06-2007 11:38 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
gerçi daha buralardasınız..ama tatilinizin içinize sinmesini diliyorum..lerzan bodrum havasını ne güzel çekeceksin içine ...ciğerlerin daha bir temizlenecek,daha bir özgürleşecek nefesin..ne diyeyim şu harala gürele bir bitsin, bende bir çarşamba belirliycem allahın izniyle..almanyadan haberler pek iç açıcı değil..neyse sıkmayayım sizide iyi geceler hepinize saygılı sevgiler..

neden ne oldu annen iyi deilmi? dusun

25emel 27-06-2007 11:54 PM

[youtube=425,350]LZ1mUWnJyEs[/youtube] terli345

25emel 28-06-2007 12:03 AM

[youtube=425,350]jyVxRBD2xQg[/youtube]Sen Hiç Mi Bahar Görmedin Müge Sarıkurt

hayalayaz 28-06-2007 09:28 AM

kolunu ameliyat etmişler şimdi daha iyi,fakat kadıncaaz belimde belim diye öldü öldü dirildi ağrıdan..röntgen çektikleri halde..yok bişeyin teyze düşmekten ve aşırı kilodan diye savuşturdular..meğer çatlak varmış omurlardan ikisinde..şimdi belini ameliyat edecekler..bizde kilo vermesi için nazi kampı kuruyoruz..buraya döndükten sonra kilolarını vermesi için..ablam dün geceden beri bu kampa kendisi girdi..gözümüz korktu anlayacağınız..iyiki babam gibi tek damarım..kilo almıyorum..gerçi benimkide sağlıklı değil ama..neyse her şey daha iyi olacak eminim..şu an sadece korkuyoruz..bir kaç güne kadar dengeleniriz diye düşünüyorum..evin içinde bangır bangır kilo verme ve güven dinleniliyor..

25emel 28-06-2007 04:48 PM

geçmiş olsun çok üzüldüm ya...

25emel 28-06-2007 04:52 PM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
diyorum ki, dokunsalar aglarim dusunmeden bir sebep
duyurmuyor herhal, sectigin sarkilar dokunuyor meret.
ihmal ve ihtimal etmesem de ismin yildizlarla yarisiyor
itibar ediyorum ama bir yandan da felek fena sasiriyor. mis gibi anonim olsun bu da:)

yildizlarin kadar canli ol..

saol be lerzanım birlikte dolaştık o yıldızlarda... hismiley ne güzel ya seviyorum be!!! super varmı ötesiii:D

BURCU GELEGEN 28-06-2007 07:04 PM

Kısmetse bende o tarihlerde Bodrum'a geleceğim tatil amaçlı değil sizleri görmeye kalamayabilirim ama 1/2 saat bile sizlerle vakit geçirmek harika olacaktır.

25emel 28-06-2007 07:14 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Kısmetse bende o tarihlerde Bodrum'a geleceğim tatil amaçlı değil sizleri görmeye kalamayabilirim ama 1/2 saat bile sizlerle vakit geçirmek harika olacaktır.

ya sen daha bir güzel görünüyon gözüme neden acaba f678h

25emel 29-06-2007 12:16 AM

[youtube=425,350]Gk1W20MA2gU[/youtube] actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 PM.