Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

BURCU GELEGEN 24-06-2007 02:35 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

Bizde seni çok seviyoruz Hayalim

emel nerelerdesin ya dusun

25emel 24-06-2007 10:43 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Bizde seni çok seviyoruz Hayalim

emel nerelerdesin ya dusun

evveett işte geldim burdayımmm!!!!! f678h f678h son kontrllerden sonra kesin teşhis konuldu.fibromiyalji + boyunda düzleşme(gerginlik) oluşum etkenlerinden en önemlileri stres şaşkın en büyük düşmanım artık o super.

hayalayaz 24-06-2007 11:24 PM

güzel çocuk geçmiş olsun..şimdiden geçti bile diyelim,geçti innnnşşşalllah..

25emel 24-06-2007 11:56 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
güzel çocuk geçmiş olsun..şimdiden geçti bile diyelim,geçti innnnşşşalllah..

gulensmiley saoll evet ya geçti geçtiii....yemişim hastalıklarını!!! blissy

BURCU GELEGEN 25-06-2007 12:37 AM

stres sende ne arıyor ya kov bakim hemen onu başlatma tahlillerinden hiçbirşeyin yok senin blissy

25emel 25-06-2007 12:51 AM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
stres sende ne arıyor ya kov bakim hemen onu başlatma tahlillerinden hiçbirşeyin yok senin blissy

dimi yaa bende öle dedim hemde utanmadan depresyon skalası:6 demişler terbiyesizler e bakseeen dedim sevincli yalan yaffff yok bişeyim 44

25emel 25-06-2007 01:09 AM

[youtube=425,350]f8TZJHuNImc[/youtube] gulensmiley

tresor 25-06-2007 12:24 PM

emelcım gecmıs olsun, cok enteresan ben aynı hastalıgı bundan 2,5 ay once benzerını yasadım, boynumdakı sıkısma sag bılegıme kadar blokaj olmus, fızık tedavı gordum ve telkınlerı dınledım, ama en cok da ısten ayrılınca problemım buyuk sekılde azaldı, gece bılegımde uyusma ıle uyanıyordum bu karpal sendromu var sandım ama yok dedı doktor burda.. sımdı boynumda bılegımde ıyı durumda, hıc ılac almadım, ama ısımden ayrılmam yanı stresın yok olması benım ıyılesme sebebım oldu.. eger kendıme vesvese etseydım emınım bu rahatsızlıgım daha da artacaktı, emınım sen de atlatacaksın , paylastıgın bılgılere cok tesekkurler tresor

25emel 25-06-2007 01:17 PM

saol hayatım 44 ya aslında çogu kişinin maruz kaldığı bir sey bu... lakin ne oldugunu bilmediğimiz için çoğunlukla geçiştiriyoruz.e ilaca falan da gerek yok savaşacagın sey belli stres! dikkat ettimde stres oranım arttıgında bu tarz agrılarım oluyor.aslında hastalıktan çok kendi kendine işkence yöntemi gibi zannımca... sorun ise bu,sorunun temeli kendimde. e madem kaynagı benim gittiğim yere yine kendimi götüreceğim. istifamı kabul etmediler zaten şaşkın bende istifa die diretmekten vazgectim kalıp sorun nerde ise bulup çıkaracağım sevincli zaten burada ki görevim bitince alıp beni yollarlar elbet baska yerlere 44

hayalayaz 25-06-2007 07:55 PM

emel istersen sana reiki gönderebilirim. reiki tedaviye yardım amaçlı kullanılan bir şifa enerjisi.ilgili bölümde açıklaması var bir arkadaşımız sağolsun tüm detayları ile paylaşmış..sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 AM.