![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... inanılmaz ağrılarım var kendimi toparlayayım biraz anlatayım 2 günde neler oldu tuh788 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ne o uçarken düştün mü yoksa khkh56 canım buralardayım merakla bekliyorum |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ben düşmem burcum yaaa ehliyetim sağlam yerden smil56 dün nöbete gittim.dün gece boyunca sağ elimden başlayan bir ağrı ile cebelleştim.parmaklarımdan başladı yukarıya dogru ilerledi.dirsegime sonra koluma omuzuma enseme yayılmaya başladı ağrı...ya genelde olurdu o tür agrılarım özellikle ense omuz sırt ağrılarım.dün kolumda da şiddetli oldu uyuşma ile birlikte... ben yine gecer diyerek açıkcası önemsemedim utananadam takii sabaha doğru parmak eklemlerimden morarmalar başlayana kadar sadanim hemen arkadaşı cagırdım yerime servise bıraktım. öyle bir ağrı oldu ki anlatamam. öle ki nöbeti teslim alırken bu son nöbetim diyerek almıştım.cok gergindim.istifa etmeyi düşünüyordum.dilekcemi falan yazdım.ağrı ile istifa falan hepsini unuttum.akşama kadar hastaneden çıkamadım.fibromiyalji + boyunda düzleşmeden şüphelendiler.bazı çalışmalar yapacaklarmış.bir sürü tahlil yapıldı,flim çekildi.hocaya falan götürdüler.bakalım cumaya sana ayrıntılı konusucas dediler.şu an hala ağrım var.unutucam şimdi bura da 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... saol bakalım neler olacak.ya tamda istifa edecegim zamanı buldu buda yaf 789569 götürdüm tam kapıyı tıklatıp girip vericem.arkadan biri geldi.duvara sıkıştırdı elimden aldı yırttı.parmaklarım acıyo zaten o hali ile 2 tane daha yazdım.yok yine yok ettiler tuh788 mecburen toparlanmayı bekleyecegim.istifa işim askıda kaldı rt67 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ben uyusam iyi olacak gibi rt67 yazmakta zorlanıyorum terli345 .hade ben gitti inziva sevincli |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emelciiim geçmiş olsun canısı..ne oldu sanaaaa...inşallah bişi yoktur ya.bazen bana da olur bööle psikosomatiktir,yani psikolojik kokenli ilaçla da geçmeyen agrılar sızılar...ööle olmasın bu da...ne olursa olsun hemen geçsin...okuuycam ben sana burdan...geçmiş olsun.. |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emelim çok kocaman geçmiş olsun ama düşünme kötü sonuç yok hepsi bizim yarattıklarımız ben birşey tahmin ediyorum ama senide yönlendirmek istemem bu sana bi işaret olabilir tam istifa yazını götürürken olması yani. Belki kalman gerekiyor bir süre daha orada bunu daha iyi olduğunda yazabildiğin zaman konuşalım Herşeyde hayır vardır her zaman dediğim gibi hiçbirşey raslantı değildir. iyi dinlenmeler canım Kocaman öpüldün 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... lalemmmm ya o ne okudun öyle ya çatır çatır parmaklarım işliyo vallaha 44 saolasın blissy blissy he burcum dogru diyon hepsi bizim ürünümüz... rt67 ben işimi seviyorum lakin iş yerimi sevmiyorum.7 yıldır mesleğimi icra eden bir şahısım mutlu olmak için,bardağın dolu yanını görmek için hiç bu kadar çabaladığımı hatırlamıyorum.bardağı taşıran son damla yaşandı ve kararımı verdim.şu sağlık işini bir çözeyim sonra kaldığı yerden devam edecek karar uygulamam. bence tamamen buradan kaynaklanıyor burayı sevmiyorum.gidince bu problem bitecek bence aslında boşuna bekliyorum tedaviyi biliyorum 44 44 zaten istifa ettiğimde işim hazır daha önce çalıştığım özel hastane durmadan arıyor dönmem için...oradan memur olunca ayrılmıştım.3 arkadaş yüreklerimizi koyarak iflasın eşiğinden kurtarmıştık çocuğum gibi orası,kendi kurduğum düzeni başkalarına emanet etmiştim şimdi gidip geri alacağım... f678h |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emelim ben konuyu tabi bilmediğim için böyle bir yorum yapmıştım ama şimdi geri alıyorum hazır işin varsa ve orada mutlu olacağını hissediyorsan durma tabi s456 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... merhaba güzeller tatlı dillerinizden ve gönüllerinizden ballar akmış zevkle hasretle okudum,hepinizi gönlümün en güzel yerlerine yerleştirmişim,ne kadar çok sevmişim benimsemişim ayrı kalınca daha iyi anladım..sizleri çok seviyorum..gönüller dolusu saygılı sevgiler gönderiyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM. |