![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
|
neler oluyor gülüm umarım hayırlı şeyler oluyordur... super ayy....özlettin kendini be kuzum... tender45 gitme bi daha bu kadar...olurmuuuu... emb23 |
|
:)) evetttt!!! sitenin yeni yüzündeki ilkkk mesajım,günlüğüme ilk notum :) bayaramda nöbetim yok :D kıdemimi ilk kez gündeme getirip kullandım...boşunamı deli gibi çalışıyoruz bi bedeli olmalı demi :D arefe günü nöbet tutup istanbul yolcusu oluyorum.bayram sonrası 2 haftada yıllık izin kullanıp yaklaşık yılbası zamanı iş başı yapmam lazım lakin yılbası içinde güzel planlarım var :D yaklasık 3,5 hafta yokum...yılbasınıda katarsak ortalama 1 ay yokum mekanda:))) allahımm 1 ayyy!! yaşlılıkdan ziyade ihtiyarlamış ruhuma ilaç gibi gelecek (umarım) sağlığım sıhhatim yerinde şükür.hayatımda ters giden problemim yok.sakin bir liman gibi ruhum...karşılaştığı olaylar karşısında bazen şaşılacak kadar nötr,tepkisiz...büyüyorum sanırım/olgunlaşıyorum :) yalnızlığımdan rahatsız,hayatımdan memnun devam ediyorum yoluma...yakında bitecek yalnızlıkda :D |
neden mesajımı değiştirme yetkim yok? |
Alıntı:
Tekrar üyelik grupları açılıp özellikler eklenecektir... O zaman değiştirme taşıma gibi yetkileriniz olacak.. actionsmile |
Alıntı:
E iimiş bende ne oluyor diye şaşırdım.mesajımda değişiklik yapamayınca :) teşekkürler :) |
sevincli kimler gelmiş canım benim nihayet çoktandır hakettiğin harika tatiline kavuştuğunun haberini aldık.. ark5 yaşamında her şeyin her geçen gün çok daha mükemmel olmasını dilerim.. aralık ta bir buluşma düşünüyoruz.. inşallah seni de görmek kısmet olur tatlım.. bu sefer tanışalım artık y789 http://img233.imageshack.us/img233/4...9eixn23mp6.gifsevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:53 AM. |