Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

25emel 22-07-2008 08:40 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Yeniden hoş geldin Emel vien1

saolasınn sevgili mustang kiss3 aslında sık sık giriyorum siteyede yazma fırsatı bulamadan okuyup kaçıyordum ::) ::) vallaha bomba gibisiniz harikaaaa f678h f678h

25emel 22-07-2008 08:48 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
ilahi emel girlhaha

www.ktunnel.com adresine gir. Orada adres yazmak için bir bölüm var, girmek istediğin sitenin linkini yazıp girebilirsin. youtube'a girmek istiyorsan www.youtube.com yaz sung66

coooooooooookk teşekkürlerrrr sanemceee clapping vallaha makbule geçtii saolll hediyemdirrr bu sarkıyı pek severimmm tender45

suzzy 22-07-2008 08:52 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı

emelciiiimmm...nerelerdesiiiinn....kaçaaaakkk... thumbsanim

buradayıııımmm clapping clapping clapping oleyy oley oleyyyy ben geldimmm!!!! ben geldimmmm !!! sevincli sevincli sevincli

k8908 k8908 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 k8908 k8908

ay bak bende parti vericem şimdi... vien1 blissy blissy

neler oluyor gülüm umarım hayırlı şeyler oluyordur... super ayy....özlettin kendini be kuzum... tender45

gitme bi daha bu kadar...olurmuuuu... emb23

25emel 22-07-2008 08:59 PM

Alıntı:

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

emelciiiimmm...nerelerdesiiiinn....kaçaaaakkk... thumbsanim

buradayıııımmm clapping clapping clapping oleyy oley oleyyyy ben geldimmm!!!! ben geldimmmm !!! sevincli sevincli sevincli

k8908 k8908 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 k8908 k8908

ay bak bende parti vericem şimdi... vien1 blissy blissy

neler oluyor gülüm umarım hayırlı şeyler oluyordur... super ayy....özlettin kendini be kuzum... tender45

gitme bi daha bu kadar...olurmuuuu... emb23

kıyamam ben sanaaaa vallaha gitmek yok bi yerlere f678h mutfaga gitmek var sadece utananadam babamm kek istedide ayıptır sölemesi ttli3 44 size de ikramm edeyim du güel olursa f678h

25emel 03-12-2008 01:01 AM

:))

evetttt!!! sitenin yeni yüzündeki ilkkk mesajım,günlüğüme ilk notum :) bayaramda nöbetim yok :D kıdemimi ilk kez gündeme getirip kullandım...boşunamı deli gibi çalışıyoruz bi bedeli olmalı demi :D arefe günü nöbet tutup istanbul yolcusu oluyorum.bayram sonrası 2 haftada yıllık izin kullanıp yaklaşık yılbası zamanı iş başı yapmam lazım lakin yılbası içinde güzel planlarım var :D yaklasık 3,5 hafta yokum...yılbasınıda katarsak ortalama 1 ay yokum mekanda:))) allahımm 1 ayyy!! yaşlılıkdan ziyade ihtiyarlamış ruhuma ilaç gibi gelecek (umarım) sağlığım sıhhatim yerinde şükür.hayatımda ters giden problemim yok.sakin bir liman gibi ruhum...karşılaştığı olaylar karşısında bazen şaşılacak kadar nötr,tepkisiz...büyüyorum sanırım/olgunlaşıyorum :) yalnızlığımdan rahatsız,hayatımdan memnun devam ediyorum yoluma...yakında bitecek yalnızlıkda :D

25emel 03-12-2008 01:03 AM

neden mesajımı değiştirme yetkim yok?

hayatimdegisti 03-12-2008 01:30 AM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90747)
neden mesajımı değiştirme yetkim yok?

Üyelikler diğer forumdan aktarıldığı için forıumda bazi hatalar oluşuyordu.Bu nedenle tüm üyelik gruplarını iptal ettik..
Tekrar üyelik grupları açılıp özellikler eklenecektir...
O zaman değiştirme taşıma gibi yetkileriniz olacak..
actionsmile

25emel 03-12-2008 01:44 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90749)
Üyelikler diğer forumdan aktarıldığı için forıumda bazi hatalar oluşuyordu.Bu nedenle tüm üyelik gruplarını iptal ettik..
Tekrar üyelik grupları açılıp özellikler eklenecektir...
O zaman değiştirme taşıma gibi yetkileriniz olacak..
actionsmile

E iimiş bende ne oluyor diye şaşırdım.mesajımda değişiklik yapamayınca :) teşekkürler :)

shamanic 03-12-2008 10:56 AM

sevincli kimler gelmiş

canım benim nihayet çoktandır hakettiğin harika tatiline kavuştuğunun haberini aldık.. ark5

yaşamında her şeyin her geçen gün çok daha mükemmel olmasını dilerim..

aralık ta bir buluşma düşünüyoruz.. inşallah seni de görmek kısmet olur tatlım..

bu sefer tanışalım artık y789

http://img233.imageshack.us/img233/4...9eixn23mp6.gifsevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:53 AM.