Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

25emel 01-06-2007 12:50 PM

dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

evett arkadaşlar artıkım benimde günlüğümsü bir sohbet odam mevcut 44 burada günlük olaylardan birbirimizle fikir paylaşımı beklentim var.her insanın kendi çapında bir yaşam tecrübesi var dır bence.bu tecrübelerden kendi yaşamıma yansıtmalar yapmak istiyorum.bu nedenle sevgili arkadaşlarımböyle bir girişimde bulundum... hadi hayırlısı 44

25emel 01-06-2007 01:04 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

günlüğümsü bölümünde ilk konum 1-2 gündür canımı sıkınbir olayı anlatmak istiyorum sizlere.ev arkadaşımın tayini çıktı haziranın son haftası gidiyor.ben aktivitel açıdan sosyal fakat duygusal açıdan asosyal bir insanım.bu memeleketteki bir sürü arkadşım arasından tek yakın arkadaşım beni bırakıp gidiyor.durmadan uyuyorum,uyumak istiyorum.inanılmaz yemek yeme istegim var.depresyon eğilimi gibi geliyo bana tuh788 gerçi böyle üzüldüğümü o bilmiyor sadanim dün gece biraz konustuk bana teşekkür etti.benimle geçirdiği 2 yıl için. biraz garipsedim açıkcası ne demek istediğini anlayamamıştım.ardından benimle birlikte yaşadıgı çogu anda kendini aştığını,çogu duvarını yıktıgını,duygusal açıdan daha cesur hissettiğini söyledi.ona destek olduğum çogu şey için...onunla konusuken ustamın bana söylediği sözler geldi aklıma'' usta hazır olmadan çırak ,çırak hazır olmadan ustayı bulamazmış''usta olduğumu sanmıyorum ama o gidince çook yanlızlık çekecegimi iyi biliyorum... rt67

25emel 01-06-2007 01:24 PM

saol lerzanım! 44 ama kolun için üzüldüm rt67 dr gitmeyi sakın ihmal etme olurmu üstünde durulması gereken bir durum bu.gerçekten o acı zor olmalı.ama empati yeteneğine hayran kalmamak mümkün deil.ciddiyim olayı bir çok pencereden görüp yorumlayabilmek bence çok önemli hele o agrı esnasında bunları düşünmüş olman ayrı bir güzellik...ama beni en cok duygulandıran ''kizim su getirdi ona da gostermemek icin gecti diyorum ama bekliyor tepemde '' cümlesi oldu tepende beklemesi...umarım birgün benimde ağrım olduğunda tepemde bekleyecek bir kızım olur...

25emel 01-06-2007 01:26 PM

sahi ya lalezar nerde bayadır yokmu yoksa benmi göremiyorum? dusun

etterna_ 01-06-2007 01:44 PM

Lerzancım geçmiş olsun, umarım önemli değildir ve bir daha olmaz. Emel günlüğümsü iletişim sayfan hayırlı olsun senin de.. Bu gün İstanbul'a gidiyorum. Saat 15:00 da kalkıcak otobüs. gitmeden önce uğradım bi. İki gün yokum, gerçi bu ara hep yokum ama yazmasam da okumadan geçmiyorum hiç. Sınava giricem bana dua edin olu mu. Sizleri özlüycem. Şimdilik hoşçakalın. actionsmile

kadirayvaz 01-06-2007 02:07 PM

Sevgili Lerzan geçmiş olsun.Allah şifa versin. O haldeyken bile acı çeken insanları düşünmen çok yüce bir duygu.

25emel 01-06-2007 02:36 PM

Alıntı:

etterna_ Nickli Üyeden Alıntı
Lerzancım geçmiş olsun, umarım önemli değildir ve bir daha olmaz. Emel günlüğümsü iletişim sayfan hayırlı olsun senin de.. Bu gün İstanbul'a gidiyorum. Saat 15:00 da kalkıcak otobüs. gitmeden önce uğradım bi. İki gün yokum, gerçi bu ara hep yokum ama yazmasam da okumadan geçmiyorum hiç. Sınava giricem bana dua edin olu mu. Sizleri özlüycem. Şimdilik hoşçakalın. actionsmile

saol etternam 44 hayırlı yolculuklar diliyorum.sınavında basarılar diliyorum.seker al yanına 1-2 tane zihnini açar.sen halledersin yaaa kim oluyomuş o sınav,tek dişi kalmış canavar onu kırmakta sana nasip demekki smil56

BURCU GELEGEN 01-06-2007 09:41 PM

Lerzan geçde olsa umarım artık iyisindir. 25Emel bilgiler paylaşıldıkça güzel oluyor birde jkarşı taraf senden daha farklı açılardan bakıp onlarında fikirlerini değerlendirmek çok önemli. Ben zamanında hep başına buyruk kendi bildiğini okuyan ve öfkeyle kalkıp çok yanlış seçimler yapan biriydim. Şimdi herkesin fikrine saygı duyuyor ve değerlendiriyourm.
Ev arkadaşın için üzüldüm ama ne güzel ki birlikte güzel zamanlar paylaşmışsınız ve artık o da kendi yoluna gitmeli. Uzakta olsanızda yürekleriniz bir.
Son olarak Etternam sınavın iyi geçer yeter ki sen iste.

turgay0101 01-06-2007 10:31 PM

Bilmiyorum bana mı öyle geldi sitemiz sanki kadınlar matinesine döndü khkh56uzun süredir beylerden ses çıkmıyor hy789 ağla

25emel 01-06-2007 10:49 PM

khkh56 khkh56 allah iyiliğini versin ya turgay khkh56 khkh56 dur bi hatırla sevgili başladı dizim bitsin gelip yorum yapacagım. art56art56

hayalayaz 02-06-2007 01:14 AM

emelciğim bazen duyarız'ya hani öğretmen az derler. aksine ne kadar insan varsa o kadar öğrenci ve öğretmen var. hayatımızın bir döneminde birbirimizle karşılaşıyoruz, birbirimize öğretmemiz gerekeni öğretiyoruz sonra yollarımız bir şekilde ayrılıyor.burada sevinmen gereken bir şey var. siz birbirinize en güzel şekilde öğretmen ve öğrenci olmuşsunuz,birbirinizi yükseltmişsiniz,ne güzel , böyle arkadaşlıklar uzun soluklu dostluklara yürür,ve dünyanın neresinde olursanız olun var olduğunuzu bilmek sizi rahatlatır,keşke herkes bu kadar dikkatli, saygılı olabilse ben ikinizide kutlarım,

sevgili lerzan geçmiş olsun,bu gün annesinin nasıl olduğunu bile umursamayan bir çocuktan bahsedildi,bizim iyi olduğumuzdan emin olmadan tepemizden ayrılmayan, çocuklarımıza sessizce ama yüreğim coşa coşa teşekkür ettim.onlarda bir gün gidecekler,kendi hayatlarını kuracaklar,ama ben bizimkiler gibi olan çocukların ayrılışlarının bile,varlıklarıyla dolu olacağından eminim,bazı şeyler gerçekten öğretilemez insanın mayasında olur,çok şükür çok şükür çok şükür,

25emel 02-06-2007 01:24 AM

sagol hayalim...özlemekten korktuğum için kaçıyorum bazen.aşacağım elbet dogru söylüyorsun var olduğunu bilmek bile yetecektir. 44 dimi ? rt67

25emel 02-06-2007 06:46 PM

sabah arkadaşımın telefonu ile güne başladım.saat09,40 civarı. uzun zamandan beri ilk kez erken kalkmayacagım işim yok yatıcam tembellik edicem demiştim oysaki... terli345 nese baktım uzun sürecek telefonu beynimden uzak tutumak için taktım kulaklıgı (cep telefonunu olabildiğince uzak tutmaya calışırım her zaman beynimden.lütfen sevgili arkadaslarım zararları ortada sizde özen gösterin) 1saatlik telefon görüşmesinden sonra. kalktım yüzmeye gittim.dönüşte alışveriş yaptım saat 13 gibi evde idim.dün aksamdan kalma dagınıklıgı toparladım birazcık.kitabımı aldım bir bardak buzlu çayımla birlikte çıktım balkonuma çiçeklerimide aldım yanıma onlarda hava alsınlar 44 derken kuförden cıkan gelin ve akrabalarına gözüm takıldı ayyyy ne kalabalık şaşkın ne gürültü sormayın gelinin attıgı her adım fotoraflanıyor smil56 ben olsam ceken sahsın tepesine basar gecerdim o stresten herhalde. smil56 az ötede net cafeden cıkmış muhtemelen pc oyununda yenilmiş bir grup arkadasın kavga ede ede 789569 yokuş yukarı cıkıslarını izledim.spor salonundan cıkan ciroz from bayanlarını balıketli alımlı ablaları izledim 44 köşeden cıkan tüp arabasını unttum sanmayınnn...hopörlörü acmış son ses aygaaz!!... diye bagıryo melodili abla...baska zaman hele nöbet cıkışları o balkondan arabanın üstüne atlayıp yakasım gelirdi oysa 44...balkonumda oturmanın ne kadar zevkli oldugunu farkettim.insanları izlemeye bayılıyorum o telaşlarını heyecanlarını...bugün az sayıdaki sakin günlerimden birini yasadım ne mutlu içim huzur doluydu...takiii camlarıma gözüm takılmadan önce.yeni aldığım cam bezini bi test edeyim dedim.kalktım o saat bu saat demeden hala ev temizliyorum.nasıl dalmışım nasıl hevesle başlamışım temizliğe sormayın.sadece ufacık bir cam silecektim oysa ki 44 tam bir bahar temizliği oldu.alnımdan akan ter gözüme kacana kadar saatin kaç oldugunu yoruldugumu hiç anlayamadım.bir mola vereyim dedim oturdum pc basına 44 ütü ve bulaşık dısındaki tüm ev işlerini ne zevkli yaaaya su bulaşıga cözüm buldularda ütüye de bi çözüm üretselerdi ne güzel olurdu... 44 en büyük hayalim robot bir ev yardımcısı...kimbilir belkide hayal olmaktan cıkar bir gün ... 44

25emel 03-06-2007 01:19 PM

[youtube=425,350]U_BioioaDMU[/youtube] youtubede dolaşırken rastaladım hoş dimi 44

BURCU GELEGEN 03-06-2007 06:46 PM

Ne güzel zaman geçirmişsin. Ben biraz evi topladıktan sonra her pazar e2 kanalında geçmiş sezonun desperate houeswies heralde doğru yazdım 44 yani umutsuz ev kadınlarının dizisini seyrettim sona doğru uyudum biraz şekerleme sonrası biraz daha evi toparladım. yemek yedim şimdi de daisyi çıkaracağım. Bende evi toplama işine giriştiğimde bir bakıyorum komple temizlik yapmaya başlamışım utananadam ama şimdi sadece ütüm kaldı belki akşam yaparım ya da yarın akşama kesin yapar sonra da 1 hafta rahatca kendime zaman ayırabilirim.

turgay0101 03-06-2007 06:55 PM

Çok şeyler yaşadım çok ama bu yaşadıklarımı bir nebze de olsun anlatmaya muktedir değilim anlarım anlatamam ağlarım ağlatamam... agl34

etterna_ 04-06-2007 12:02 AM

Ben geldimmm gulensmiley
İstanbula gittiğimde nereye gittim bilin bakalım. Skorpy'e gittim. Bana yerini daha önce tarif etmişti, yolum oradan geçiyodu ve sürprizz 956k nasıl şaşırdı bilemezsiniz ve o kadar değerli bi insan ki. Hayalimdekinden daha huzur verici biri. Bir çay içtim, biraz sohbet ettik falan sonra ayrıldım yanından.
Sınavım vasatın biraz üzerinde iyi geçti sayılır. Sizi çok özledim. Şimdi yatmam lazım iyi geceler.... sizlere ve Skorpye sevgiler actionsmile

hayatimdegisti 04-06-2007 12:22 AM

Alıntı:

etterna_ Nickli Üyeden Alıntı
Ben geldimmm gulensmiley
İstanbula gittiğimde nereye gittim bilin bakalım. Skorpy'e gittim. Bana yerini daha önce tarif etmişti, yolum oradan geçiyodu ve sürprizz 956k nasıl şaşırdı bilemezsiniz ve o kadar değerli bi insan ki. Hayalimdekinden daha huzur verici biri. Bir çay içtim, biraz sohbet ettik falan sonra ayrıldım yanından.
Sınavım vasatın biraz üzerinde iyi geçti sayılır. Sizi çok özledim. Şimdi yatmam lazım iyi geceler.... sizlere ve Skorpye sevgiler actionsmile

Ne iyi yapmissin Etterna...Gerçekten Skorpy yazdiklarindan paylaşimlarindan tanidiğimiz kadari ile çok değerli bir insan...
Arada böyle sürpizler yapmak lazim...

25emel 04-06-2007 09:12 AM

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Çok şeyler yaşadım çok ama bu yaşadıklarımı bir nebze de olsun anlatmaya muktedir değilim anlarım anlatamam ağlarım ağlatamam... agl34

turgayyyy !!! nerdesin nasılsın? ne oldu anlatmak istermisin?

25emel 04-06-2007 09:32 AM

http://myimgs.net/images/ufuo.bmp
sanki beni anlatıyor bu resim... bugün kötüyüm ben yaa...hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor içimden yazık gözyaşlarıma,degmez diyorum öte yandan...
yanında oturan ben değilim
zamanda dirilen anılar
sorular soran ben değilim
pişman eden merak....
süreyya berfe

25emel 04-06-2007 09:38 AM

[youtube=425,350]8K3IkXwF_2o[/youtube] .[youtube=425,350]6Xe6hsQZe5Y[/youtube]

25emel 04-06-2007 09:55 AM

anılar vardır hatırlandıkca hayatı renklendirir,insana yaşam arzusu verir...anılar vardır sahipleri tarafından kilitli sanduklarla gömülür,anahtarı derin kuyulara atılır...iyi olsun kötü olsun ne zaman peşimizi bırakır ki anılar?!nere kaçarsan kaç peşinde... tam unuttumuzu,belleğimizi mağlup ettiğimizi düşündüğümüz anda karşımıza çıkıverir... işte ben o anlardan biriyim...korku fliminden bir kahraman gibiyim... heyyy! kimse yokmu orada !?
(bir kısmı benim bir kısmı duygularıma tercüman eskiden okudugum bir yazıdan hatırladıklarım)

hayalayaz 04-06-2007 10:55 AM

anılarım benim en değerli yol arkadaşlarım
kimisi üzücü,kimisi neşeli
tek ve ortak yanları onlarla büyüdüğüm geliştiğim,ve değiştiğim gerçeği
iyiki varlar ve onları hatırlamaktan ürkmüyorum,çıkardım hepsini sandıklardan, naftalin kokusuyla beraber onlarda uçup gittiler arkalarında sadece hoş bir seda kaldı, iyiki varım ve iyiki yaşamışım.
ağlamak ve gülmek kerdeştirler ikisininde ortak yönleri arındırır ve güzelleştirirler, bize bizim insan olduğumuzu hatırlatırlar, yaradanın halk ettiği en güzel varlıklar olduğumuzu hatırlatırlar, iyiki varız ve iyiki bu güzel duyuguları yaşamaya muktediriz
çok şükür çok şükür çok şükür saygılı sevgiler

ats2204 04-06-2007 11:10 AM

merhaba 25 emel öncelikle günlüğümsü iletişim... hattın hayırlı olsun
ayrılmalar konusunda benim kadar çok yer değiştireniniz varmı bilmem neredeyse 10 yılda 4 yer değiştirdim onlarca arkadaş hemde çok yakın arkadaşlar gencecik olmalarına rağmen bazılarını birdaha göremeyeceğim arkadaşlarımdan ayrıldım ilk zamanlar hüzün ve dalgalanma daha sonra yeni arkadaşlar merak etme arkadaşın bir telefon kadar yakın sana ( benimkilerin bir kısmı neyse) oysa bu gün pazartesi ve yeni ve mutlu bir haftanın başlangıcı çok seviyorum pazartesileri sizlerede iyi bir hafta diliyorum

yakamoz 04-06-2007 02:44 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
iyiki varlar ve onları hatırlamaktan ürkmüyorum,çıkardım hepsini sandıklardan, naftalin kokusuyla beraber onlarda uçup gittiler arkalarında sadece hoş bir seda kaldı, iyiki varım ve iyiki yaşamışım.
ağlamak ve gülmek kerdeştirler ikisininde ortak yönleri arındırır ve güzelleştirirler, bize bizim insan olduğumuzu hatırlatırlar, yaradanın halk ettiği en güzel varlıklar olduğumuzu hatırlatırlar, iyiki varız ve iyiki bu güzel duyuguları yaşamaya muktediriz

Hayalayaz ne güzelde yazmış eklenecek bir şey bırakmamış. Özgür bırak kötü anıları dünde kalsınlar naftalin kokularıyla uçup gitsinler güzel anılar gül kokulu sandıklarda yerlarini alsınlar Emel. Her an değişim için yeni bir başlangıç, yeni başlangıçlar yeni umutlarla dolsun yüreğin...

25emel 04-06-2007 02:58 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

teşekkürler hayalım yakamoz saolun gecekten moralim çok bozuktu yanımda oldugunuzu bilmek çok güzel silkelendim şöle bi geçen her an saniye geçmiş artık önümüze bakmak lazım...diyebiliyorum 44 tekrar saolun

25emel 04-06-2007 03:11 PM

Alıntı:

ats2204 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba 25 emel öncelikle günlüğümsü iletişim... hattın hayırlı olsun
ayrılmalar konusunda benim kadar çok yer değiştireniniz varmı bilmem neredeyse 10 yılda 4 yer değiştirdim onlarca arkadaş hemde çok yakın arkadaşlar gencecik olmalarına rağmen bazılarını birdaha göremeyeceğim arkadaşlarımdan ayrıldım ilk zamanlar hüzün ve dalgalanma daha sonra yeni arkadaşlar merak etme arkadaşın bir telefon kadar yakın sana ( benimkilerin bir kısmı neyse) oysa bu gün pazartesi ve yeni ve mutlu bir haftanın başlangıcı çok seviyorum pazartesileri sizlerede iyi bir hafta diliyorum

ats2204 teşekkürler saolasın...

25emel 04-06-2007 04:59 PM

[youtube=425,350]h-iKRppC8ks[/youtube]
f678h f678h f678h f678h f678h

25emel 04-06-2007 05:01 PM

[youtube=425,350]F62W-FILzKU[/youtube] super super super super super

25emel 04-06-2007 05:52 PM

he yaaa tam yerine rast geldi manzara koydu... super

etterna_ 04-06-2007 10:33 PM

lovely people!
i'm starting english learning today:)
i'm very happy!
i love youuu siirokul
nasılımm y789

lalezar 04-06-2007 10:42 PM

Honeeeyyyyyyy..you are so sweet.... 44 44 44

etterna_ 04-06-2007 10:51 PM

you are very sweet! Luckily there art56art56

Good morning.. have a nice sleep cilgin897

I will succeed 789569

etterna_ 04-06-2007 10:53 PM

good night yani utananadam

etterna_ 04-06-2007 11:06 PM

Emelcim misafirperver Lerzancım. En popüler günlük Emelinki 44 Ya aslında ben de bi günlük açıcam ya içimde ukte kalcak 956k Misafir olursunuz di mi wave

etterna_ 04-06-2007 11:24 PM

canım benim çok tatlısın. Açıcam valla olmucak böle kıskanmaya başladım ya herkesin günlüğü var 789569

BURCU GELEGEN 05-06-2007 12:52 AM

utananadam

25emel 05-06-2007 05:22 PM

benim için zevk sizileri agırlamak eyy dostlarrr sevincli sevincli !...bir dakika ya hem burası benim deilki dusun hepimizin yaaaa etternam sekerimm 44...ama illede acmak istiyorsan cümbür cemaat toplaşırız orada da 44 44

[youtube=425,350]uZt6-gpreds[/youtube]

25emel 06-06-2007 12:08 AM

[youtube=425,350]PUOT0bFgpq0[/youtube] terli345 [youtube=425,350]0ng4OCCOjmI[/youtube]

hayalayaz 06-06-2007 12:38 AM

hah şööööyle eğlenelim,
arkadaşlar, hayatımızda yeteri kadar neden, niçin, niye var,ben hepsinin cevabını buldum, valla bak,hiç bişey benden kaynaklanmıyo...ben hakimim masum bey...çoook önemli bir karar aldım bundan sonra hiiiiiç arkama bakmıyacağım, gidene güle güle,gelene hoş geldin..gömdüm hayatımdaki bütün cesetleri...kendiminkide dahil, üzerlerinede üç ihlas bir fatiha okudum..huşu ile...yeniden doğdum...bu günlerde beni terk eden hiç kimseye hiçbir şeye üzülmüyorum...enerjimiz değişiyor arkadaşlar,bizim enerjimiz güçlendikçe, frekansı bizimkine uyumlu olmayan herkes, herşey gidecek tabii..benzer benzeri çeker.. bizim enerjimiz parladıkça ,parlak olan enerjileri kendimize çekiyoruz/rum..eski enerjiler gidecekki, boşlukları sevmeyen doğa yerlerini daha güzelleriyle doldursun...bunu istemiyormuyduk/ dum? bunun için burada değilmiyiz/yim...eskinin o bizi bunaltan ağırlığından kurtulup,daha hafif daha neşeli yaşamak değilmiydi arzumuz...hayatımıza kolaylıkları doldurup,zevk almak istemiyormuyduk bu gahpanalı dünyadan....eee hadi buyurun....bu hayat bize sunuldu...gidenin arkasından bakmak yerine geleni güler yüzle karşılamaya hazır olalım...emi hepimize saygılı sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 AM.