![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... dogru sölüyon hayalım yaaa wave [youtube=425,350]WSPx6hzsyGc[/youtube] Şebnem Ferah - - Sil Baştan |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... cok yasa emel, sabah sabah pek guldum gonderdıklerıne... allahta senı guldursun... sevgıler tresor |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]HMGXtXxUKbA[/youtube] 44 aaa nili nasıl unutmuşum beennn 44 Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]UzDmcFo-Dhg[/youtube] 956k |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... istisnasız her zaman gülüşümün ardındakini görme yetenegine sahip olmuş,hayatımın kıymetlisi,bir gülümseyişi ile yükümü hafifleten sevgili arzu ablama tüm sevgim ve özlemimle hediyemdir... [youtube=425,350]7UpkObHTlUA[/youtube] |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... |
mutluyum bennnnnnnn!!!!!!!!! mutluyumm bennnn!!! huzurlu,umutlu hemde hayat dolu...hayat güzel,ben güzel,insanlar güzel!!! ne güzel kahkahamda gizli yaşam pınarııı... akıyor olabilgince engel tanımadan!önüne o kadar set cekilsin ki umrundamı dünya! yine akarım yine akarım sınır tanımayan sevgi denizine... http://myimgs.net/images/odve.jpg |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... CANLARIM CANIMCIKLARIMMM mutluluğun resmini kaydettim artık pc yi açtığım anda bunu görücem teşekkürler teşekkürler |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ohhh bir günü daha devirmiş olmanın verdiği sakinlikle evime geldim. ya ben bu dört duvarı seviyorum ya...sakin 44 sessiz 44 seriinn smil56 evim sehrin tam merkezinde şaşkın her yere eşit uzaklıkta roma gibi mübarek tüm yollar bana varıyor terli345 sıkıldım yaa... en kısa zamanda kendime sehir dısından bir ev ayarlayıp tasınmam lazım...öyle çok güzel,lüks falanda istemiyorum buralarda prefabrik çok onlardan bir tane ayarlayabilirsem ne güzel olur yaf! dusun ben bunları düşünürken arkadaslar geldi.oo bu gece bizim evde cümbüş var sanırım herkes ayrı bir coşkunlukta 956k |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ooo okey oynayacakmışız artık bitmes bizim oyun isteyen varmı dördüncüye ihtiyacımız var sung66 muhtemelen bir kaç el sonra 101 oynamaya baslarız. ya oynamak zevklide ya su tas toplama işi sıkıyor insanı yafff şaşkın[youtube=425,350]o2SrMqTeySw[/youtube] haçan hubu masadan bizde de bulunsa ne hoş olurdu smil56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... canım ne güzelmiş evin heryere yakın, sen benim daha önce yazdıklarımı okumadın anlaşılan. Bir de yalnızsan ne zor olur bi yere gitmek, misafir gelemiyo falan.ben şehire uzağım, manzara çok güzel, sakin sessiz ama kalabalığı da özler hale geliyo insan her ne kadar sevmese de. Eve kapanmış hissediyorum bazen 789569 bence otur oturduğun yerde:) bak ne güzel misafir bile gelmiş, bana pek nadir gelir.Ulaşım problem 789569 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emel ya senin günlüğün ne kadar renkli böyle muhteşemsin k8908 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... utananadam teşekkür ederim teveccünüzzz efenimmm 44 |
öyleki gece akıntının sesi sana ninni söylüyormuş gibidir.öyle hoş bir uykuya daldırırdı ki insanı rt67 orada alıştım ben sukunete huzura...yanlızlıgıda seviyorum ben sanırım smil56 gerci pek yanlız kalamzdım ya 44 saolsun arkadaslar kafasını dinlemek isteyen solugu yanımda alırdı 44 termos bardagım vardı benim.kışın sıcak cikolatamı koyardım bardagıma cekerdim botlarımı ormana gezmeye giderdim.o soguk havada sıcacık çikolatamı yudumlar dolaşırdım.ceylanlar karacalar etrafımda...onlar benden korkmuyordu benim onlardan korktugum kadar 44... sonra alıştık tabi birbirimize 44 kardaki izleri sürebilecek kadar gelişmiştim onayi öyle bir yerden gelip sehir stesini cekmek acıkcası pek işime gelmiyor. terli345 önceden ya bu yaslı insanlar neden daha cok imkana sahip sehirler de deilde köylerde yasamayı secerler die hep kızardım.ama şimdi onları öyle iyi anlııyorum ki... rt67 bu arada misafir geldiğine gelecegine pişman oldu okey masasına gömüldüler yine khkh56 her defasında kazanma hevesiyle gelip elleri boş dönüyolar ya acayip komik oluyor sevincli ayıptır söylemesi yine yendik ortagım ile birlikte yaptıgımız iddaalı koalisyon sayesinde 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... http://myimgs.net/images/ydvj.jpg bahar mevsiminde delice akan evimin hemen yanında ki dere http://myimgs.net/images/xogi.jpg http://myimgs.net/images/shgb.jpg yaz mevsiminde dagdan cekilmiş bir resim bu resimler cep telefonu ile cekildigi için pek net deil özürdilerim ama yinede sizinle paylaşmak istedim 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... hepinizi öpüyor dinlenmeye cekiliyorum yarın yine görüşmek temennisi ile iyi geceler... 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... iyi geceler emelim ne güzel resimler,ne güzel yerler, mutluluğun, huzurun daim olsun senden taşıp bizede ulaşsın sevgiler |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Oyyy ne güzel yer burası ben pek sakinliği sevmem kısa süre sonra kalabalığa karışmak isterim yalnız kalma korkusu işte 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... resimler muhteşem.katıp götürür insanı ..harika . şaşkın |
|
|
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... günaydınn blissy günaydınn blissy günaydııııınnnnnnnn blissy blissy blissy sabahın saat 03,30 de yattım va saat 08,20 de uyandım.gece bir arkadasın canı sıkılmış bir mevzuya...oda ne yapsın zavallı kafayı cekmek olarak düşünmüş teselli olayını 44 bakmış konusmaya ihtiyacı var aramış beni basladık sohbetee.anlattı anlattı baktık ki saat oldu 03 hadi hadi güzel kardesim zıt yat yazık bana ya.. alkolun etkisi gecince aklın basında,konusmaya baslayınca ara halledelim mevzuyu dedim.sisede durdugu gibi durmuyo bu zıkkım.hem neden üzülünce içerlerki anlamadım.ne yani hangi derdine deva olacak die bekliyolar dusun? nese ben kahvaltımı yaptım gayet güzel bir gün.ben yüzmeye gidiyorum.hem saglıklı yasama hemde zayıflama 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ohhh safan olsun. uyku saatlerimiz 3lere dörtlere sarktı. insanlarım,kendi aklım kendime yetmezken'de bana gelirlerdi dertleriyle beraber.gelmeyin kendimi çekemiyorum dediğimde ,tamam güzel ablacığım, sen nasılsın?diye bir başlarlardı, ya hayal abla benim müdürüm var'ya... devam ederlerdi..ya çok iyi dinlemeyi biliyoruz, yada biz ne durumda olursak olalım enerjimiz pozitifliğini koruyor..o zamanlar onlar problemlerini anlatır rahatlardı, ben onlar için dertlenmeye devam..müdürlere, arkadaşlara, eşlere,problem yaratan herkese,, karşımdaymış gibi verip veriştirirdim..şimdi öyle yapmıyorum..rahatça dinliyorum,empati boyutunda kalarak, problemlerini dinlemeyi başarıyorum..yaradana şükürler olsun, iyiyim iyi.hepimize iyi pazarlar vede tabiiki saygılı sevgiler |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Maşallah ya ne kadar erkencisiniz bende 3 de yattım ama 11 de kalktım dün gecede 1 bardak votka içmiştim keyif niyetine 44 daha şimdi kahvaltı yapacağım oyyyy |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... dogru söylüyon hayalım 44 sanırım iyi dinleyiciyiz 44...ama karsımdaki konusabildigi sürece smil56 ya burcu sende baya gec kalmışın ya tatil gününü yatarakmı geciriyon ay!! kalk kalkk bak iki dolasamadan akşam oluyor hadii cabukkk............... y789 ben kahvaltımı yaptım gezdim,yüzdüm,sokalarda aylak aylak dolaştım eve geldim sen halaaa kahvaltı yapacagım diyosun hadi yaaff ! daisy de ne sıkılmıştır şimdi şaşkın seni tembell seniii hismiley |
kaç yaşındadır aşk? http://myimgs.net/images/vzem.jpg kaç yaşındadır aşk? daha kaç yıl yaşayacaktır? aşkta şansım yok die düşünenlerdenseniz,habu resme iyi bakın!! hala umutsuzmusunuz? emin misiniz? 44 44 44 44 ey aşkk!!!! |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Ben çokkk tembelim çokkk şaşkın |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... bol koşuşturmacalı yorucu bir nöbeti daha geride basarı ile bırakmanın haklı gururu ile evime geldim bu sabah 44 pc mi açıp ne var ne yok die bi bakınayım dedim.maillerimi okudum forumda bir kaç yere eklenen yazıları okudum.gözlerim iyice agırlaştı tamm son hallerimdeyip kalan enerjimle kendimi yataga atayım dedim pc yi kapattım.inzivaya cekilecektim.uydum mu uyku öncesi bir zamanmıydı anlayamadım.garip garip sesler duyuyordum şaşkın. ne ay bu diyip bir silkelendim baktım ki kulagımda telefon dusun ne zaman caldı ne zaman açtım kimle ne konusyorum inanın farkında deilim 4897 sonra toparlandım.meger konustugum yatılı okuldan trabzonlu bir arkadasımmış. hüngür hüngür ağlıyor.son bir azimle toparlandım mevzuyu anlayabilmek için şaşkın arkadasımın bu akşam düğünü vardı.hafta içi oldugu için malesef ki ben gidemiyordum her seyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşlerdi eğlence ordu evinde olacaktı.ev,gelinlik,damatlık her sey büyük bir özenle hazırlanmıştı. veee bugün amcaoğlu sizlere ömür sad456 ya otomatikman insan düşünüyor kendini o durum da.... yazık... tuh788 bu nasıl bir deneyimdir. hayat ne kadar garip bir düzen içinde sasırmamak mümkün deil... |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... saol lerzanım. neutrali5 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Böyle durumlarda sessizliğim ön planda ne diyeceğimi kendimi nasıl ifade edebileceğimi hiçbir zaman bilmedim başınız sağolsun canım |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... saol burcum açıkcası burcum bende de aynı durum mevcut. rt67 ne söylesem nasıl teselli etsem bilemedim sadece dinleyebildim.zor bir gece. sadanim |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ölümler hakkında bambaşka şeyler bilip düşünsekte,böyle bir deneyim gerçekten zor..ben bayramlarda falan sela duyduğumda,yani bugün bu olmamalıydı derim,amacım allahın işine karışmak değildir asla, ama geride kalan insanların ne halde olduklarını düşündüğüm için..allah rahmet eylesin |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Allah rahmet eylesin emel hanim. :((( Hakkinda hayirlisi buymus demekteyim.. babami kaybettigimde 2 yil kadar olumle ilgili okuyup dusundum.. sonucsuz kaldim.. nefret ederken dusundukce sevdim.. emeklemekte an siirim bir hanfendiye olan ask degil, ölümle cilvelesmeyi tasfire kalktigim bi gecenin simülesiydi.. sinirlarimiz bu kadar yuzeysel degildir, elbet sorgulamak gerek.. sorularimiz oldugu surece cevaplar da olacaktir.. merhumun ailesine sabir diliyorum.. |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... çok teşekkürler arkadaşlar... |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Nasılsın daha iyi olduğunu ümit ediyorum 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... iyim ya saol canım 44 çarşambacılara dikkatimi yogunlaştırmış durumdayım 44 şu sigara olayına olabildiğince destek vermek istiyorum.işlerde yogun bu aralar zaman yaratıyorum. 44sırf foruma girmek için kısa sürelerde olsa...merak ediyorum bizimkilerin neler yaptıgını hadi hayırlısı... bu arada annem geldi 44 baskına smil56 sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor? hismiley |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]YoZ0H_KjaMs[/youtube] 3 hürelden buldum onların bir sarkısı daha vardı seni sevmek yokmu die onu aradım bulamadım pek severim onu ben dinletecektim sizlere de... f678h |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 PM. |