Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

BURCU GELEGEN 24-06-2007 02:35 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

Bizde seni çok seviyoruz Hayalim

emel nerelerdesin ya dusun

25emel 24-06-2007 10:43 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Bizde seni çok seviyoruz Hayalim

emel nerelerdesin ya dusun

evveett işte geldim burdayımmm!!!!! f678h f678h son kontrllerden sonra kesin teşhis konuldu.fibromiyalji + boyunda düzleşme(gerginlik) oluşum etkenlerinden en önemlileri stres şaşkın en büyük düşmanım artık o super.

hayalayaz 24-06-2007 11:24 PM

güzel çocuk geçmiş olsun..şimdiden geçti bile diyelim,geçti innnnşşşalllah..

25emel 24-06-2007 11:56 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
güzel çocuk geçmiş olsun..şimdiden geçti bile diyelim,geçti innnnşşşalllah..

gulensmiley saoll evet ya geçti geçtiii....yemişim hastalıklarını!!! blissy

BURCU GELEGEN 25-06-2007 12:37 AM

stres sende ne arıyor ya kov bakim hemen onu başlatma tahlillerinden hiçbirşeyin yok senin blissy

25emel 25-06-2007 12:51 AM

Alıntı:

stres sende ne arıyor ya kov bakim hemen onu başlatma tahlillerinden hiçbirşeyin yok senin blissy

dimi yaa bende öle dedim hemde utanmadan depresyon skalası:6 demişler terbiyesizler e bakseeen dedim sevincli yalan yaffff yok bişeyim 44

25emel 25-06-2007 01:09 AM

[youtube=425,350]f8TZJHuNImc[/youtube] gulensmiley

tresor 25-06-2007 12:24 PM

emelcım gecmıs olsun, cok enteresan ben aynı hastalıgı bundan 2,5 ay once benzerını yasadım, boynumdakı sıkısma sag bılegıme kadar blokaj olmus, fızık tedavı gordum ve telkınlerı dınledım, ama en cok da ısten ayrılınca problemım buyuk sekılde azaldı, gece bılegımde uyusma ıle uyanıyordum bu karpal sendromu var sandım ama yok dedı doktor burda.. sımdı boynumda bılegımde ıyı durumda, hıc ılac almadım, ama ısımden ayrılmam yanı stresın yok olması benım ıyılesme sebebım oldu.. eger kendıme vesvese etseydım emınım bu rahatsızlıgım daha da artacaktı, emınım sen de atlatacaksın , paylastıgın bılgılere cok tesekkurler tresor

25emel 25-06-2007 01:17 PM

saol hayatım 44 ya aslında çogu kişinin maruz kaldığı bir sey bu... lakin ne oldugunu bilmediğimiz için çoğunlukla geçiştiriyoruz.e ilaca falan da gerek yok savaşacagın sey belli stres! dikkat ettimde stres oranım arttıgında bu tarz agrılarım oluyor.aslında hastalıktan çok kendi kendine işkence yöntemi gibi zannımca... sorun ise bu,sorunun temeli kendimde. e madem kaynagı benim gittiğim yere yine kendimi götüreceğim. istifamı kabul etmediler zaten şaşkın bende istifa die diretmekten vazgectim kalıp sorun nerde ise bulup çıkaracağım sevincli zaten burada ki görevim bitince alıp beni yollarlar elbet baska yerlere 44

hayalayaz 25-06-2007 07:55 PM

emel istersen sana reiki gönderebilirim. reiki tedaviye yardım amaçlı kullanılan bir şifa enerjisi.ilgili bölümde açıklaması var bir arkadaşımız sağolsun tüm detayları ile paylaşmış..sevgiler.

25emel 25-06-2007 11:54 PM

Alıntı:

emel istersen sana reiki gönderebilirim. reiki tedaviye yardım amaçlı kullanılan bir şifa enerjisi.ilgili bölümde açıklaması var bir arkadaşımız sağolsun tüm detayları ile paylaşmış..sevgiler.

evet biliyorum reiki hakkında biraz bilgim var.bir dönem bir arkadasım ellerimde yogun şifa enerjisi oldugunu söylemişti.bunun geliştirmelisin falan demişti o aralar reiki falan baya araştırdım.çok sevinirim. 44 44 saolasınnn

hayalayaz 26-06-2007 05:08 PM

sevgiyle gitti,şifa olsun..21 günlük periyodlarla devam edelim..gelişmelere göre hareket ederiz.sevgiler

BURCU GELEGEN 26-06-2007 06:22 PM

Sohbet almış başını gitmiş ne güzel ya çok seviyorum sizi blissy emel bende reiki konusunda yardımcı olabilirim. Stresi dert etme artık bizim için hayat daha farklı bu yüzden atlatacaksın ne güzel algılamışsın

25emel 26-06-2007 06:38 PM

Alıntı:

sevgiyle gitti,şifa olsun..21 günlük periyodlarla devam edelim..gelişmelere göre hareket ederiz.sevgiler

Alıntı:

Sohbet almış başını gitmiş ne güzel ya çok seviyorum sizi blissy emel bende reiki konusunda yardımcı olabilirim. Stresi dert etme artık bizim için hayat daha farklı bu yüzden atlatacaksın ne güzel algılamışsın

tamammmm f678h

hayalayaz 26-06-2007 09:31 PM

lerzanım senin istediğin yere köyler kasabalar şehirler kurarırım ben, sen rahatına bak gülüm, biz seni bekleriz sevgiyle ve SAYGIYLA...

25emel 26-06-2007 10:16 PM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
aklimda kalbimde ve sevgimdesiniz. yazamiyorum vakitsizlik ve mesguliyet ve kosturmaktan. ozledim. ama hep okudum (ki haksizlik tabi bu, okuyupta yazmamak) belki ihtiyacim vardi susmaya bilemiorum yazamadim iste.. ama yarin biliyorsunuz malum mutlu carsamba yazarim uzun uzadi insallah mutlaka. hepiniz icin toptan duaci oldugumu, rahatsizligi olanlarimiz icin sifa diledigimi mutlu olanlarimizin daha da mutlu olmalarini diledigimi her daim bilin yeter. iyi geceler. af. derin sevgiler.

oo lerzanım ses soluk vermesende orada oldugunu biliyorum yaa... 44 varlığın yetiyor be!!! super

25emel 27-06-2007 09:21 PM

eveettt az önce yolculadım hayatımın son 2 yılını. ..kendi ellerimle bindirdim otobüse...kendi ellerimle yerleştirdim eşyalarını... baktım doluyor gözleri gitsene kızım ya hadde hadde naaş naşşş ikile bakayım yandan yandan...dedim uyuuuzz!!! diye bir cevap aldım 44 daha dün birbirimizi tanımıştık oysa ne çabuk geçti 2 yıl... Neler sığdırmıştık o 2 yıla ne yaralar ne pansumanlar sardık yüreklerimizin karşılıklı... masa altından ne taşlar çalardık okey oynarken 44 her seferinde bak namuslu oynayacaz diyip yine okeyi karşıya ulaştırırdık 44
Arkadaşlar eve gitme diye diretti ama özellikle gelmek istedim onsuz nasıl olacak acaba... Kapıdan içeri girdim... Hiç bu kadar sessiz olmamıştı bu ev... Bu kadar soğuk, evet bu sıcakta ev buz gibi... pc basındayım tepemde vıdı vıdı konuşan kimse yok tuh788 artık PC için sıra beklemeceyim ne güzel değil mi tuh788
Sanki şimdi çıkacak koridorun başından... Sanki yorgunluktan tutulmuş omuzlarımı inadına sıkacakmış gibi arkamdan sessiz sessiz yaklaşıp... Dün gece karşılıklı odalar da eşya topluyoruz. Birbirimize bakamadan... Sızlayan yüreklerle birbirimize rol yapıyoruz... Ben dayanamayıp yatıyorum sabaha erken kalkmalıyım dedim. Ne uykusu yaaa maksat kaçmak... tuh788 gecenin ilerleyen saatlerinde sessizce geldi. Sarılıp birbirimize ağladık sabah kadar, güya beraber uyuyacaktık… Birbirimize bakıyor ağlıyorduk ezanlar okunurken… Ya hayatımın büyük çoğunluğunu yalnız geçirdim ben alışkınım aslında ayrılıklara ama ne oldu anlamadım bu kadar yufka yürekli değildim ya tuh788 … İşe gidicem baktım suratım nasıl şişmiş anlatamam. Bir duş aldım makyaj yaptım. Yok, anam kocaman şiş gözler! 4897 Nereye nasıl saklayayım… Ya yaşlandıkça insanlar hassalaşıyor herhalde… Neyse hayırlısı bakalım daha ne deneyimler gelecek! Ya daha şimdiden özledim ya o benim biricik, nazlı, tatlı, hassas bacımdı… Çocuğum gibiydi! tuh788 Nasıl alışacağım bilmiyorum. Allahtan bu tayin olayından önce bir tatil olayı organize etmişim ya ben harikayım yaaa 44 … İyi ki öyle bir şeye kalkışmışım. Gelecek haftaya 7 arkadaş birlikte bodrumdayız iyi gelecek kolay atlatırım. Alışırım daha kolay biraz zaman… ne büyük ilaçsınnn sapkal89

25emel 27-06-2007 09:28 PM

[youtube=425,350]Z1u1_amAYcI[/youtube] tuh788

25emel 27-06-2007 09:32 PM

o otobüsde git die msj yazdım.sonra e hadi gitsene yaf 789569 baktım otobüs hareket ediyor e aslında düşündüm de gitmezsen daha iyi olacak kanımca 44 yazdım. sonra gitme! sonra gitme kal! sonra gitme kal bu şehir de... sonra gitme kal bu şehir de yazık olur bize yazdım... ama o yinede gitti... sadanim

[youtube=425,350]pY88n_XeA80[/youtube]

25emel 27-06-2007 10:12 PM

Alıntı:

hangi gunun aksamina dogru saat kacta marinada? de orda olayim 10 -20 temmuz arasi insallah gunesin kalenin arkasina kacisini birlikte seyretmek icin..hayir batisini degil, bizim icin gunes hic batmaz bilirsin ;)

sigara bırakman konusunda gerçekten sana hayranım. bak bunu tüm samimiyetimle söylüyorum... istedin gerçekten onu hayatından çıkarmayı istedin! bırakmayı düşünecek arkadaşların senin tüm yazılarını okuyunca gerçekten isteyince neler başarılabileceğini göreceklerinden eminim...
bu arada 7-13 temmuz arası bodrumdayım... sevincli ;) anlatılanı anlayan,yüreği ile gören ile o manzarayı izlemek kimbilir nasıl zevkli olurdu hani... imkanın olursa haberleşirsek vallaha çok güzel olur 44

hayalayaz 27-06-2007 11:05 PM

gerçi daha buralardasınız..ama tatilinizin içinize sinmesini diliyorum..lerzan bodrum havasını ne güzel çekeceksin içine ...ciğerlerin daha bir temizlenecek,daha bir özgürleşecek nefesin..ne diyeyim şu harala gürele bir bitsin, bende bir çarşamba belirliycem allahın izniyle..almanyadan haberler pek iç açıcı değil..neyse sıkmayayım sizide iyi geceler hepinize saygılı sevgiler..

25emel 27-06-2007 11:38 PM

Alıntı:

gerçi daha buralardasınız..ama tatilinizin içinize sinmesini diliyorum..lerzan bodrum havasını ne güzel çekeceksin içine ...ciğerlerin daha bir temizlenecek,daha bir özgürleşecek nefesin..ne diyeyim şu harala gürele bir bitsin, bende bir çarşamba belirliycem allahın izniyle..almanyadan haberler pek iç açıcı değil..neyse sıkmayayım sizide iyi geceler hepinize saygılı sevgiler..

neden ne oldu annen iyi deilmi? dusun

25emel 27-06-2007 11:54 PM

[youtube=425,350]LZ1mUWnJyEs[/youtube] terli345

25emel 28-06-2007 12:03 AM

[youtube=425,350]jyVxRBD2xQg[/youtube]Sen Hiç Mi Bahar Görmedin Müge Sarıkurt

hayalayaz 28-06-2007 09:28 AM

kolunu ameliyat etmişler şimdi daha iyi,fakat kadıncaaz belimde belim diye öldü öldü dirildi ağrıdan..röntgen çektikleri halde..yok bişeyin teyze düşmekten ve aşırı kilodan diye savuşturdular..meğer çatlak varmış omurlardan ikisinde..şimdi belini ameliyat edecekler..bizde kilo vermesi için nazi kampı kuruyoruz..buraya döndükten sonra kilolarını vermesi için..ablam dün geceden beri bu kampa kendisi girdi..gözümüz korktu anlayacağınız..iyiki babam gibi tek damarım..kilo almıyorum..gerçi benimkide sağlıklı değil ama..neyse her şey daha iyi olacak eminim..şu an sadece korkuyoruz..bir kaç güne kadar dengeleniriz diye düşünüyorum..evin içinde bangır bangır kilo verme ve güven dinleniliyor..

25emel 28-06-2007 04:48 PM

geçmiş olsun çok üzüldüm ya...

25emel 28-06-2007 04:52 PM

Alıntı:

diyorum ki, dokunsalar aglarim dusunmeden bir sebep
duyurmuyor herhal, sectigin sarkilar dokunuyor meret.
ihmal ve ihtimal etmesem de ismin yildizlarla yarisiyor
itibar ediyorum ama bir yandan da felek fena sasiriyor. mis gibi anonim olsun bu da:)

yildizlarin kadar canli ol..

saol be lerzanım birlikte dolaştık o yıldızlarda... hismiley ne güzel ya seviyorum be!!! super varmı ötesiii:D

BURCU GELEGEN 28-06-2007 07:04 PM

Kısmetse bende o tarihlerde Bodrum'a geleceğim tatil amaçlı değil sizleri görmeye kalamayabilirim ama 1/2 saat bile sizlerle vakit geçirmek harika olacaktır.

25emel 28-06-2007 07:14 PM

Alıntı:

Kısmetse bende o tarihlerde Bodrum'a geleceğim tatil amaçlı değil sizleri görmeye kalamayabilirim ama 1/2 saat bile sizlerle vakit geçirmek harika olacaktır.

ya sen daha bir güzel görünüyon gözüme neden acaba f678h

25emel 29-06-2007 12:16 AM

[youtube=425,350]Gk1W20MA2gU[/youtube] actionsmile

25emel 29-06-2007 12:22 AM

[youtube=425,350]dfnMPCS_xBU[/youtube] hismiley

25emel 29-06-2007 12:29 AM

[youtube=425,350]D8NsdGULsDI[/youtube] bu gece lacrimosa hakim benim kulaklarıma,elimde viskim karanlık,başka boyutta inleyen nağmelerde öpüyorum muhtemelen birasdan uyurum 44 yarın görüşürüz sevgilililer..... sapkal89

BURCU GELEGEN 29-06-2007 11:44 AM

Emel iyisin bu aralar gene 44 anlatacaklarım var yazarım sana herşey yolunda taktiğini uygulamaya devam inanılmaz etki verdi y789

25emel 29-06-2007 05:35 PM

iyiyim ya sahiden :))) taktiklerin işe yaradığına sevindim smil56 bekliyorum bakalım ne gelişmeler oldu 44

BURCU GELEGEN 29-06-2007 10:29 PM

Anlatcam b y789en sana iyiki varsın valla çok iyiyim 44

25emel 29-06-2007 10:46 PM

yaf hadi anlatsana öldüm meraktan şaşkın ! bu arada ben erken yatmalıyım yarın sabah istanbuldan arkadaşlarım gelecek... burada olmaz isem merak etme kesin okur cevabımıda yetiştiririm smil56

25emel 30-06-2007 12:19 AM

herkese iyi geceler diliyorum... günün yorgunluğu göz kapaklarıma kadar ulaştı... her şey için teşekkürler iyi ki varsınız yaf seviyorum sizi!! 44

25emel 30-06-2007 12:30 AM

[youtube=425,350]bRbGe_PzSnI[/youtube] 956k

25emel 30-06-2007 11:51 AM

slm dostlar bugün istanbuldan arkadaşlarım gelecek hafta sonunu beraber geçireceğiz.sabah abim aradı ankaraya gidiyormuş önemli bir toplantısı varmış cumartesi cumartesi ne işi yaaa.. dedim yoldan gelir gecerken sana ugrayacagım çok konuşma sevincli dedi bana... 44 e iyi neyse tamm dedim de umarım abim gittikten sonra gelir bizimkiler smil56 aksi takdir de tam senlik olacak evde khkh56 abi birsey demez de ablama söyler.ablam biraz kıskançtır kızar'' ne o öyle arkadaşlarla sık sık toplanmalar 789569 biz çagırsak işim var gelemem dersin zaten sen onları bizden çok seviyorsun 789569 vb.'' şeylerle yine kıskançlık yapacak khkh56 ay ablam ile bu tür sohbetlerimiz çok komik olur yaaa görmenizi isterdim.... khkh56

BURCU GELEGEN 30-06-2007 10:23 PM

ne o çekim yasasını kullanarak mı ayarladın gidiş gelişleri y789 iyisindir sen şimdi hoppidik hoppidik ben,imde annem teyzem gelsin sabahı zor edecem blissy blissy blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 AM.