Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

25emel 20-07-2007 01:02 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

tuh788 ya yine bir sürü sey yazmısınız ya okumadan gecmek de olmuyor herkesin ayrı bir dünyası var merak ediyor insan 44 nese ben az bi mola vereyim dinleneyim sevincli

25emel 20-07-2007 08:07 PM

bugün baya yüklüyüm sanırım. nasıl başardım bilmiyorum ama bugün elektrikli şofbenimi patlattım. utananadam biran ne oluyoruz die afalladım. 44 sonra hatırladım ben bayadır topraklanmıyorum. belliydi böyle birşey aslında bu ilk deil ki bir kaç yıl öncede olmuştu ustam canım arkadasım bana sen cabuk topluyorsun sık sık topraklama yap demişti ucmuş gitmiş aklımdan sevincli nese gidecek para cepte durmaz bir bahane yaratır illa ki f678h

25emel 20-07-2007 08:24 PM

[youtube=425,350]zE4zWGOQPpI[/youtube] içimden geldi sapkal89

25emel 20-07-2007 10:57 PM

[youtube=425,350]SDtDVGJBq9s[/youtube] gulensmiley

25emel 20-07-2007 10:59 PM

[youtube=425,350]8M19LVVjHhU[/youtube] sevincli

25emel 20-07-2007 11:00 PM

haydi iyi geceler size çok öpüyorum yarın 24 saat nöbetim var grüsürüz pazar öglen 12 de buradayım :D

BURCU GELEGEN 20-07-2007 11:04 PM

ben sana çuvalla toprak göndereyim y789 Dikkat et kendine emelim ya bu yeni smiley çok hoş olmuş cat22

25emel 20-07-2007 11:08 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
ben sana çuvalla toprak göndereyim y789 Dikkat et kendine emelim ya bu yeni smiley çok hoş olmuş cat22

boşver gereksiz masraf sevincli ben bulurum bi park kenarı khkh56 smiller gelince demi çok hoş ben
öbürünü daha çok sevdim... gulensmiley

BURCU GELEGEN 20-07-2007 11:45 PM

birde kocaman koman öpen smiley olmalı bakayım ben öyle birşey olmalıydı 44

25emel 22-07-2007 12:26 PM

evet bir nöbetimide alnımın akı ile devirmiş olmanın haklı guru ile buradayım yine evmdeee 44 duygusalım bugün ellerim karıncalanıyor resmen,inanılmaz enerji yüklüyüm.benim servisim gayet sakindi bir sürü hastamı izinli olarak yolladım evlerine sabaha kadar diğer nöbetlerime nazaran ufak tefek şeylerle ugrastım durdum.fakat yan servisler baya sıkıntı bir gece gecirdiler gece yarısı hasta bakıcının ablaaaa die naralarıyla fırladım odamdan. yan tarafta ki serviste hasta aniden kötüleşmiş.yardım istiyorlarmış. defiblatörümü kaptığım gibi nasıl vardım bilmiyorum. (defiblatör=elektroşok ,yeniden hayata döndürmede kullandıgımız bir cihaz bilmeyenler için) odaya girince bedenim karıncalanmaya başladı.zaten son bir kaç gündür bir tuhafım ellerim falan karıncalanıyor.tüm bedenimi sardı.aha gidiyor adam dedim içimden...tabiri caizse vorteks benzeri bişiy garipti işte ne bileyim.ağlayan sızlayan hasta yakınlarını,beni yavaslatacak tutukluk yapmış elemaların cıkardım dısarı...yaptıgım tüm müdahalelerimde her zaman orda yatanın ruhunun beni duygunu,izlediğini düşünmüşümdür.bir yandan işimi yapar bir yandan içsel olarak konusurum.zavallım arkadasta yeni baslamış cihazları takmaya calısıyor.sen ilaçları hazırla dedim. el yordamı ile teker hamle ile taktım cihazları.zaten elim alışkın terli345 çok uykum geldi az dinleneyim yazarım devamını şaşkın

dennise 22-07-2007 12:53 PM

tamam emel sen dinlen ama yaz sonunu merak ettim ben şimdii

25emel 22-07-2007 12:57 PM

[youtube=425,350]AC4vXTXc9N0[/youtube] gidemiyorum ki tam çıkıcam bişey görüyom yazıyorum falan nese bu kez kesin gidiyorum. gelince yazarım sevincli öptüm

25emel 22-07-2007 10:49 PM

evett kaldığımız yerden devam edelim... ben bir yandan ilaç hazırlıyıp hastaya yapıyorum hemde hadi nere gidiyorsun şu dışarıdakilere bak seni bekliyorlar nasıl korkuyorlar sen onları bırakıcaksın die içimden tekrarlıyorum.sonra etrafım bir sıcaklık oldu.yanımdakileri duyamıyordum.sanki bir kapsülün içindeydim. bi afalladım korktum açıkcası,ne oluyo lan dedim.sonra aniden bitti.anlayacağınız tüm romantizmi mahvettim f678h nese tüm cabalarımız sonuc verdi hayata döndürdük.yatagı ile birlikte yogun bakıma teslim ettik. ben hastaneden çıkarken merak ettim sordum yasıyor durumu iyi dediler. yahh işte böyle sapkal89

25emel 23-07-2007 12:13 AM

http://img513.imageshack.us/img513/9336/378635tl6.jpg şaşkın

25emel 23-07-2007 12:14 AM

neyse arkadaşlar ben gider hemde yatar sevincli sizedeee byby hismiley

hayalayaz 23-07-2007 02:56 AM

emelim doktorlar ve hemşireler zaten doğal şifacılardır...şifacılık onların dna sına kodlanmıştır...bu yetenek sende mutlaka işine başladığındada vardı..fakat farkındalığın bu denli yoğun olarak şimdi gelişiyordur..ayrıca övündüm seninle böyle devam et..kendini çok fazla enerji yüklü hissettiğinde ya enerjinin ayaklarının altından toprağa dünyanın merkezine aktğını düşün, yada bu enerjinin.burada ihtiyacı olan kişilere akmasını dile..ancak bu senin bio enerjin, fazlasını aktarırsan kendi enerjin düşebilir..dikkat et..yada en kısa zamanda reiki öğren...saygılı sevgiler..

ozel 23-07-2007 08:07 AM

Evet Emelcim bencede Reiki ogrenmen hem isinde hemde hayatinda harikalar yaratabilir, hem sifa verirsin hemde kendi enerjini korumus-kontrol etmis olursun aslinda topraklanmayi bilmen ve uyguluyor olman, senin gibi surekli baska insanlarla ve binbir turlu farkli enerjiyle hergun birlikte olan herkes icin olmasi gereken bir durum, keske hergun gozunu actiginda hemen topraklanmayi huy haline getirebilsen harika olurdu, topraklanmayi bende yapiyorum, sabah kacirdiysam gun icinde mutlaka topraklaniyorum ve faydasini herzaman goruyorum. Benimde nazar deyme seklinde bir enerji kacagim oluyor bu yuzden vede tabiki yaptigimiz hersey icin topraklanmaya ayri bir onem veriyorum simdi Reiki ye basladim belki birgun sende baslarsin. Allah kolaylik versin Emelcim.
Sevgi ve Isikla kal.

25emel 24-07-2007 01:40 AM

teşekkür ederim arkadaşlar inanılmaz yorgunum hepinizi çok öpüyorum yarın yine iş var tuh788

25emel 24-07-2007 01:43 AM

[youtube=425,350]mx4Z7yx1g9w[/youtube] krzm67

25emel 24-07-2007 08:16 PM

çocukken bir yapbozun parçasıymış gibi düşünürdüm kendimi...sanki yerinde olmayan bir şeyler vardı...sürgüne gönderilmiş savaşcı bi prenses gibi zannederdim hep...o kadar inanırdım ki hani saçlara takılan taçlar vardır ya,ben onları kraliyet tacı takar gibi takardım hep.okulda bile dikkatini çekmişti öğretmenimin tacımı alıp vermemişti. ne hayal ama demi! 44
annem sokakta çocuklar ile oynamama izin vermezdi genelde...ayda yılda bir binbir dolap cevirerek koparırdım izni 44 odamın penceresi yola bakardı...izlerdim onları penceremden... hadi gelsene dediklerinde gitmeyi istemiyormuşum gibi davranırdım.
akşam üstü tam güneş batmak üzereyken beni salonumuzun penceresinde güneşe karşı oturmuş,uzakları izlerken bulabilirdiniz.müzik setinden gelen kısık sesdeki romantik piano ezgileri eşlik ederdi çogu zaman...o dönemlerde ibrahim erkalın şarkılarını pek severdi abim,gereksiz oldugunu düşünerek benim kasetimin üstüne kopyalamıştı!öğrenince çok üzülmüştüm. en büyük zevkim elimden alınmıştı sanki, bana sorulmadan... hala ararım o kaseti ben, bir müzik marketin önünden her geçişimde acaba burada bulabilirmiyim die geçirirm aklımdan... çogu kez elim boş çıkmışımdır. işin kötüsü onun bana ait olduğundan o kadar emindim ki gerek görüp ismini ezberleme lütfünda dahi bulunmamıştım. her piano sesi duydugumda hemen kulak kabartırım acaba o çalıyormu die... ezgiler hala aklımda 44
oldum olası yalnızlığı sevmişimdir,sesizliği... bulutlu-rüzgarlı havaları... rüzgarın önünde durmaya bayılırdım! ne kadar sert eser ise ben o kadar çok mutlu olurdum 44 saçlarımı darma dagın ederdi...zavallılar nereye kaçışacaklarını şaşırırdı sanki 44 kollarımı yanlara açar sanki kucaklıyacakmış gibi beklerdim. çogu zaman karşımdakileri anlamakta zorluk çekerdim.öyle basit garip şeylerle meşgul ediyorlardı ki kendilerini... bazılarınız bunları niye yazıyor ki bu diye aklından geçiriyor olabilir.açıkcası ben de bilmiyorum. bu duyguları yıllar önce yok ettim sanıyordum. ara da bir olur,bir ara gelir bunlar bana,her seferin de saçmalama der atarım diplere, tamm çıkmaz daha derim. sonra artık ne zaman gelirse anlarım ki hala orada! işte öyle bir zamanlarımdayım herhal 44

hiç bir zaman olduğum yerlere ait görmemişimdir kendimi... belki bu yüzdendir hep mutlu olmaya çabalamam. gittiğim hiç bir şehirde,yaşadığım hiç bir yerde kayda değer bir şeyler görmemişimdir...yüreğimden geçenler bunlar hiç bir zaman değiştiremediğim gerçekler!

25emel 24-07-2007 08:22 PM

[youtube=425,350]D8NsdGULsDI[/youtube] neutrali5

25emel 24-07-2007 08:24 PM

[youtube=425,350]Q3jfFRB0BWg[/youtube] neutrali5

25emel 24-07-2007 08:25 PM

[youtube=425,350]wlwlQJpTHt8[/youtube] onayi

hayalayaz 24-07-2007 10:05 PM

ben sana duygusal bedenin üzerinde çalışacağım,sen birisini özlüyorsun demiştim sende bana ben kimseyi özlemem ki diye cevap vermiştin,ama bir düşün bakalım belkide çocukluğunu doya doya yaşayamamış,çamurların içinde debelenememiş olan o küçük kızı özlüyor olmayasın bunların cevapları sende,bastırdığın duygular var..bunlar açığa çıkabilir. durduk yerde ağlayıp durduk yerde gülebilirsin..hatta hiç bir problem olmamasına rağmen gaz da çıkarabilirsin. vs. vs.. bunlar hep arınmanın işaretidir..kendini serbest bırak..

pisimbat 24-07-2007 10:11 PM

ben düşüncemi ait adlı yazımda belirttim
ayrıca haklısın hayal

25emel 24-07-2007 10:15 PM

ne!! şaşkın yani dahası damı olacak terli345 hayal o küçük kızın açığa çıkması bence pek iyi bir fikir deil smil56 ona dokunmasak sevincli

pisimbat 24-07-2007 10:25 PM

Bırak blissy blissy koşsun o kız çoçuğu içinde kelimlerinde

hayalayaz 24-07-2007 11:26 PM

tüm cevaplar o ufaklıkta..o senin uyumlanman sırasında uyandı..artık uyuması mümkün değil...o yaşayacak ve beslenecek her türlü bakımı yapılacak..ondan esirgenen veya ona fazlaca verilen herşeye bir denge getirilecek bundan kolay hiç bir şey yok çocukların saf sevgi dolu yüreğini sevindirmek kolaydır...sakın kaçma...

25emel 25-07-2007 08:45 AM

e iyi tamm o zaman gulensmiley

25emel 28-07-2007 03:04 PM

evett... abimler bir günlüğüne geldikleri bolu gezisinden 3 günde terki diyar ettiler.evin bu darmadagın haline aldırmadan gezdik tozduk luna parka gittik. ya benim en zevk aldıgım tehlikeli park makinelerine binmekti. kamikaze,alabora vb. ya dün gondola bindim bilmeyenler için gemi seklinde bir cihaz sallıyor habire smil56 ya inanılmaz korktum. anlatamam ya dönme dolaba bildik ondan bile tırstım şaşkın ya abimde dalga geciyor benimle vayyy kimderdiki bizim kız günün birinde dönme dolaptan bile korkacak bak yaşlanıyorsun yaşlanınca duygusallasır insan hassaslasır diyip dalga gecti. geçmişime bakınca hakikaten benim bu denli korkak olmam normal deil. b456 sahiden yaşlanıyorum sanırım f678h

pisimbat 28-07-2007 08:05 PM

emel laf aramızda 12389 ben sadece dönme dolaptan korkarım çünki yavaş ya bide duruo öle sallanıyor tırsıom yahu amakamikazeye 5 kez bindim hızlı olanalardan kormuyorum wave cat56

hayalayaz 28-07-2007 10:52 PM

valla ben tehlikeli şeyleri sevmem...o balerine bi kere bindim adam kendimi aşaa atmamdan korktu yarıda durdurdu ben indim yemyeşil bi suratla adam bana yuh çekti ben ona..birbirimizi güzelce yuhladıktan sonra ağız tadıyla bide kavga ettik töbeliyim...yaklaşmam o şeylerin yanına ...

YAZGÜLÜ_81 29-07-2007 01:19 AM

Ben de bayılırım o kültür park makinelerine önceden daha bir cesaretliydim şimdi ben de dönme dolapta bile tırsıyorum yaşlanıyor muyuz yoksa olgunlaşıyor muyuz happy6

25emel 29-07-2007 10:45 AM

ya bu korkma işi güzel aslında bedenin acayip kabına sıgmaz oluyor.ruhun bedenden '' ay bu deli!! ''deyip kaçası geliyor gibi hoş ya güzel bir deneyimdi abim dalga gecmeseydi tabiii 2600

ozel 29-07-2007 08:27 PM

Hele birde 'Final Destination' adinda 4 tane film var ve onun lunaparktaki hiz treni ile ilgili olanini hic seyretmeyin ben seyrettikten sonra bir yili gecti hala hiz trenine yaklasamiyorum, cok ilginc ve insana olabilirmis gibi gelen, ama cok sayko bir film, aslinda hicbirini seyretmemek gerek insani cok ama cok geriyor 12389 ooo67

25emel 29-07-2007 09:43 PM

Alıntı:

ferya Nickli Üyeden Alıntı
Hele birde 'Final Destination' adinda 4 tane film var ve onun lunaparktaki hiz treni ile ilgili olanini hic seyretmeyin ben seyrettikten sonra bir yili gecti hala hiz trenine yaklasamiyorum, cok ilginc ve insana olabilirmis gibi gelen, ama cok sayko bir film, aslinda hicbirini seyretmemek gerek insani cok ama cok geriyor 12389 ooo67

y789 yürek yok zaten cesaretim yok

25emel 29-07-2007 09:57 PM

evett dolunay bu gecee onun enerjisi mi etkiledi ne anlayamadım aksamdan beri nete giremiyorum bir agırlıktır ki üstümde yataktan doğrulamadım.calan telefon ile doğruldum e hadi bi gayret bak bakalım net ne alemde girebiliyonmu dedim kendi kendime şükür bağlandım.kafayı yiyecektim sevincli nie olmuyo die.... psiko ya rüyamda servis arkadasım diyo ki bende o sitedeyim rumuzum psiko... khkh56 ne işin var be rüyamda 44

hayalayaz 30-07-2007 12:10 AM

sen rüya görürken ben burada seni bekledim..mesajını görüncede eyvah ne cahil kadınım emelin nete girdiğini görmedim dedim..neyse dinlenmeye ihtiyacın varmış iyi olmuş iyi geceler

25emel 30-07-2007 06:12 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sen rüya görürken ben burada seni bekledim..mesajını görüncede eyvah ne cahil kadınım emelin nete girdiğini görmedim dedim..neyse dinlenmeye ihtiyacın varmış iyi olmuş iyi geceler

ya ben o rüyayı gündüz görmüştüm. seninle konusmadan önce sevincli telefonu kapattıktan sonra pc ile cebelleştim. olmadı yoksa... vallaha giremedim hayalim vallaha billaha yaaa sonra girdigimde de baktım. işin var sandıydım sen ses etmeyince... bir iletişim aksaklıgı sebep vallaha billaaa benim sucum yokkkkk terli345 terli345 terli345

BURCU GELEGEN 30-07-2007 10:49 PM

Bende şimdi feci ağırlaştım erken yatsam daha iyi olacak catsle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:06 AM.