![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... sorma yaa tam abimi yolculadım daha eve gitrmemiştim ki ark lar aradaı çay koy geldik die f678h f678h |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ayyyy bu gecelik bu kadar atraksiyon yeter hayde bana müsadeee... ay ne zormuş bu moderatörlük silip süpürüyordum her yeri nerdeyse melekler benden yana yine bu gecede...seviyorum sizi 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... biz de seni...iyi geceler melekler seninle olsun actionsmile |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... lerzan nerelerdesin ya? şaşkın |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]wL5PM2PoTcY[/youtube] sevincli |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Namussuz akşamlar...Bu şarkı beni 97 yılına götürdü... ne güzeldi o günler..... Teşekkürler emelcim...Geçmişe kısa bir yolculuk yaptım sayende... Sevgiyle kal... |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... evet karar verdim bu evden taşınacağım. akşama dogru gitti misafirlerim bende vurdum kendimi yollara dolaştım dolaştım bir sürü ev baktım 2 tane arasında kararsız kaldım. eve geldim toplanmaya basladım. televizyonumu uydumu kitaplarımı tablolarımı topladım alt katta ki komsu geldi o esnada bir tablomu begendi içimden geldi ona verdim bir tane...esyaları toplarken tatil valizimide hazırladım o hazır olsun o telasta eksik bir şey olmasın die 44 az önce arkadas aradı okulu tatile girmiş boluya geliyorum dedi (kendisi ankara da öğrenci) 44 44 e ne güzel gel bakalım esya toplamaya adam lazımdı düştüm yine dört ayagımın üstüne sevincli hadi ya nerden çıktı bu yaf 789569 her aklına eseni yapmak zorundamısın be! die söylendi saydı saydı. ordamısın dedi tabi ben öyle tepkisiz dinleyince afalladı ne oldu die kontrol etme ihtiyacı duydu garibim 44 söylemin bitti ise git erkenden yat sabah erkenden gel ben işe gidicem sen devam et toplamaya yanlız kendine yatak takımı ayırmayı unutma dedim teli kapattım.pc başına geldim msn de arkadas tosyada asker iznindeymiş kıs nerdesin be ne zamandır kıprastırıyorum cevap versene die çıkışmış. ne diyon ya dedim boluya geliyorum toplanalım hele! dedi. e tamm zaten bu ara ne duyduysanız hep boludasınız be gel hadi bekliyom yarına dedim. 44 ev toplamaya ikinciyide buldum ya ne sanslı adamım yaf 956k 956k artık sabahlara kadar okey tasları ile haşır neşiriz demektir. tel eğlencemiz 101 oynamak sevincli inanmasınız sırf 101 oynamak için toplanıyoruz biz deliyiz hakkaten de ya adam ilden ile 101 poynamak için geliyo khkh56 seviyorum onları ya herkes o kadar içten samimi çıkarsız ki... ne işin var be diyorum. khkh56 sana ne be gezecem diyor 44 söylesenize cevrenizde ki kaç kişiye öyle davranabiliyorsunuz yada kaç kişi size öyle davrana biliyor? |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... arkadaşlar müsadenizle ben ayrılıyorum üzülerek aranızdan... çok yorgunum acil uyku moduna girmeliyim yarın yorucu bir gün muhtemelen dinleneyim çok öpüyorum hepiciğinizi..... hismiley |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... emel çoşan hatun şanslı hatun öptüm seni |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... her işin böyle akın gitsin emelim..hayatın neşeyle dolsun her daim |
Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Gidecek tabi oooo ben neler yapmaya başladım bir bilsen yarın anlatırım artık bu akşam Hayaldeyim çünkü cilgin897 cilgin897 dileğin içinde 96 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ayy bugün ne atraksiyon aşadm ne araksiyon sormaın yaa... bugün iş çıkışı aklıma esti nese düzce buraya yakın 1 saat falan gittim gezmeye arkadası aradım birlikte gezdik yemek yedik ben dönücem ya evime gittik terminale tam indim taksidengittik bilet aldık. ya dedim ben telefonu sana verdim mi? yokk bende ne gezer senin telefonun e peki ceplerimde yoksa çantamda yoksa bu telefon nerede? dedim sevincli meger takside unutmuşum aman allahım telefonu bulup getirtene kadar zavallı arkadasım nasıl ter döktü anlatamam khkh56 ya diyorum sakin ol o telefon gelir en kötü ihtimal yarın yollarsın sen onu bana dedim. yok anam dinlemez. nese telefonu buldum da geldim evcagazıma ... bu kaçıncı unutusum var ya her defasında biri bulup getirir sung66 alışkınım ben lakin arkadas ya telefonsuz nasıl durucan dedi bi stres oldu sormayın öldüm gülmekten khkh56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ayy nese arkadaşlar ben yatıyorum öptüm hepiciginizi clapping |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ağla mışıl mışıl ve rahat bir uyku çekmen dileğimle 25 emel allah rahatlık versin |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emel alemsin kızım sen bugün yok musun nereye gittin gene bir yerinde dursana yaw khkh56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... eveeett arkadaşlar bayadır konu birikmiş yahu oku oku bitmiyor yaf terli345 nese şimdi bodrumdayım harika geçiyor yanlız sabah saatlerinde bodruma indik tam hemen yanı basımızda yangın çıktı dumanları görüyorduk. uçaklar falan havadan yaredımcı oluyordu söndürme calışmalarına... yrl78 neyse ki şu saatlerde kontrol altına alındı. ya neymiş bu bizdeki enerji dusun bizim gibi kimbilir kaç kişi daha bodrumda toplandı. bak kaldıramadı patladı tüh ya böyle aktarım olmasamıydı keşkem tuh788 bunun dısında deniz güzel hava hersey ya ne anlatayım ki muhtesem bir tatil bekleyin dönüşüm muhtesem olacak f678h |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... bu arada hayalim annen için çok üzüldüm y789 ... senin ve annenin yanındayız canımsın t678 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emel yangın haberini seyrettim çok üzüldüm sit alanına giriyor maalesef sen tatilin tadını çıkar arkadaşım iyi eğlen ben gelemiyorum. Dönüşünde muhteşem olsun tabi super |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... evettttt sonunda evimdeyim gulensmiley... evim evim güzel evimm nasıl özlemişim seniii! oysa kapıdan içeri girmeden önce gelmek istemiyordum şaşkın inanılmaz güzel bir tatil gecirdim arkadaslar nereden baslasam bilmiyorum. son günü anlatayım,bizim giresundan gelen arkadas güneşleneyim derken sen bir güzell yan! allah nasıl oldu varya ben diyeyim ıstakoz siz deyin domates khkh56 ya kımıldayamıyor ya empati yapınca içim sızlıyor,e karsıdan bakınca geriye kalan 6 kişi gülmekten yerlere seriliyoruz. o arkadas ya siz nasıl güzel yandı teniniz diyip kıskançlık yapıyordu. sen tutu kremlenmeden çık güneşe khkh56 o kadar da söyledik bak sakın yapma öyle bir sey die ama dinleyen kiimm n9598 eee boşuna dememiş atalarımız bir nusibet bin nasihattan iyidir die khkh56 sabahın 3 üne kadar kremledik 3den sonrada küvette yattı smil56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... http://myimgs.net/images/kfxd.jpg ya kendimi harika hissediyorum darısı hepiciginizin başınaaa sevincli |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ya kardesim ne olmuşuz hep birden coşmuşuz sanki... thumbsanim oku oku bitmiyor yahu terli345 sabahtan gectim pc basına saat kaç oldu du bi bakam. şaşkın neredeyse 13,00 olacak sevincli yok yok bana kesin bir laptap lazım yaf 6 günde bu kadar mı birikir mailler falan şaşkın cevap yaz yaz bitmiyor khkh56 khkh56 basım döndü sevincli neyse ben biras mola verip yeni evimin anahtarını alayım.ev sahibi aradı evi boyatmış tamir tadilatını yaptırmış.cillop gibi olmuş birde temizlemişler.... yrl78 yine dört ayagımın üstüne düştüm anlayacagınız smil56 gelince devam super |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]xrQkJ_WGjn8[/youtube] çok severdim ben bu çizgiyi... 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... gel! vatandaş gel!! gel!! gel!! arabam kirli die üzülme! anında çözüm kapınızda! nasıl mı? inceleyin bakalım haçan bu resimleri... bakın o beğenmediğiniz tozlardan insanlar ne sahane eserler çıkarıyor ortaya.... talepler özelime lütfen sevincli sevincli http://myimgs.net/images/gbeu.jpg |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... bana müsade kendinize iyi bakın çok öpüyorum sizleri... iyi uykular hepiciğinize 44 sapkal89 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Toplan hadi ne işin var hala var sitede onu bunu okuyacam diye çabalama bitmez bizim muhabbetimiz bak bak biz 12 saatten fazla oldu muhabbete girdik hala çıkamadık 12:00 öğlen ve şimdi sabahın 04:14 ohhh yarasın bize f678h derty |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... emel yanlis anlamadiysam yeni eve tasiniyormussun,hayirli olsun gule gule otur evinde sung66 tatilide yapmiisin,oooh dinlenip geldin desene derty gorusmek uzere hismiley |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... evet yeni eve taşınıyorum.şuan oturduğum evim şehrin tam göbeğinde şaşkın gürültü hat safha da... kaçıyorum bende,yeni ev yine merkeze yakın lakin daha az gürültülü... çok heyecanlıyım gulensmiley annem ve babam ile birlikte oturacağım.bu benim için değişik bir deneyim olacak.okul iş hayatı derken birlikte vakit geçirme fırsatım olmamıştı hiç...onlar ile daha çok vakit geçirmek istiyorum 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]mZrlJSyBx9A[/youtube] khkh56 khkh56 ben bunu izlemedimmi ne ya çok komik sevincli |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... iceri bizden biri dustu diyelim khkh56 no smoking man khkh56 emel sabah sabh zihnim acildi nerden aklina geldi ya thumbsanim khkh56 khkh56 khkh56 |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... bir süreliğine yokum pc mide topluyorum artık bitti her sey toplu bende cıkarım evden az sonra ... arkadaslar kendinize iyi bakın ve sahip çıkın kıymetinizi bilin.tüm güzellikler yanı basınızdan hiç eksik olmasın by |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Tez zamanda huzurla dön arkadaşım |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... bende fal baktım onu sölücektim deermişim..yok gülüm yok..sen taşın şimdi ben bakarım sen tekrar online oluncaya kadar unuturum, neme lazım..sen online olunca bakıcam..sıcağı sıcağınada yazıcam özele..unutmadan..yeni evin hayırlı uğurlu olsun, daha iyisi tapulu malın olsun innnşşşaallllaaaah.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 AM. |