![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... aaaa heyacanlı bekleyişler desenee... an be an isteriz haberlerini kuzum... tender45 en çok mutlu olacağın yere doğru olsun yolculuğun... sevgiyle.. b456 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... haberler naklen yayın!!! sevincli anındaa... f678h |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... bide bakıyosun..senin yazdığın değilde benim isteğim oluyor İZMİİİİİİR...daha uzak yeler yokmuydu yazacağın? n9598 izmiri yazsaydın ne olurdu heee..uzay falan yazsaydın..mars nasıl olsa oralardada hayat olduğu söyleniyor..neyse hayırlısı neresiyse orası olsun benim kızıma..mutlu olacağı yer çıkar inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah diyeyim ben,,birde amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... tercıhlerde yurtdısı yok mu senı buraya alalım emelcım , ne super olur bana yakın yasasan ah ahhhhhhhhhhhhhhh |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... merak ediyorum annem eskiden demi bu kadar çok konuşuyordu.yoksa yeni mi başladı... şaşkın ::) |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... sabahdan beri annem durdurak bilmeden peşimde...cevap vermiyorum hani biran önce içinde ne varsa döksün rahatlasın die ama yok...nöbet çıkışıyım bugün evdeyim.(malesef) yine saolsun teyzemle konuşmuş annem...ne zaman onunla irtibata geçse annem canımı çıkarıyor geçmiş gelecek şuanı içeren genel konular deşilip duruluyor evde... agl34 ya insanlar neden kendi işlerini deilde başkalarını organize etmekden ne zevk alıyor yaa...anneme cevap vericem kavga edices die korkumdan kaçıp duruyorum...saydı saydı en sonunda teyzeni hiç aramıyormuşsun die kızmaya basladı.yok yok ben yatayım bu işkence bitmes yoksa b456 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... sen yat emelim sen yat uyu. kimseyi aramak zorunda degilsin istemedigin insanlari asla. durp dururekene de kimse aranmaz helle mecburiyeten asla. sen simdi uyu anenlede guzelcene konus. olmaz boyle sey tegzeni aramiyorsun diyede kizlmazki aaaaaaaa. benim kizimin adida emel beni bile aramaz ama kizsam valla evi basima yikar benim kiz bende kizimdan korkarim cevap vermem hehhehe sonzamanlarda pesimi birakti cici kiz oldu valla sagolsun. neyse bos ver |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... şükür bir sevgililer gününü daha kazasız belasız atlattık art56art56 arkadaşlarımla emeğe gittim eğlendik gezdik dolaştık (kar yağışı ve soğuk eşliğinde girlhaha ) yoğun iş günü ardından güzel bir geceydi... herkesin sevgilisi olsun olmasın sevgililer gününü kutlarım..!!! yav bir gün deil umarım hergün sevgililer günü tadında yaşanır tender45 tender45 (ay kendimi pek bi romantik gördüm şimdi aa34 ) |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... fıstığım ben seni çözdüm galiba biraz... http://img92.imageshack.us/img92/9683/0002006b5cz.gif bu şarkı benden sana ve senin vesilenle tüm dostlara hediye.. http://www.msnsayfam.com/images/smil...om00000378.gif gün geceye, ben sana dönerken, gözlerime yaş... yaşlar dolarken, ay geceye, sen bana doğarken, üzerime kar...karlar yağarken üşümem hiç, aşk sarar beni. korkmam hiç, aşk korur beni. düşsem bile o tutar beni. kaybetse de yine o bulur beni... (öldürse de yine o yaşatır beni) aşktan korkma ! korkma ! ...aşka kapını açtığın zaman, acılar giremez diyemezsin. aşk acılarıyla, tutkularıyla, gözyaşlarıyla, rüzgarlarıyla, taze çiçek kokularıyla bir bütün olarak girer içeri. aşkı acılardan süzemezsin! istesen de istemesen de aşka boyun eğersin. http://www.youtube.com/watch?v=ZNlhVXnVH1E |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... teşekkürler samanicimm ttli3 şarkı tam yerine rast geldi manzara koydu art56art56 aşkın kimden geldiinden ziyade gelmesi ile ilgileniyorum ben... ::) ben aşka aşığımmm!!!hayatımın çoğu alanında mantık hep ön planda oldu.ne kadar istesemde duygularıma kapılamayan biri olarak haliyle heves benzeri bişiy olarak kaldı bende... öyle bir şey olmalıki ihtimalleri düşünme şansım olmasın aklım başımdan gitsin girlhaha (imkansız die bişiy yok demi b456 ) o zaman belki korkularımda gelmes aklıma... b456 sanırım o büyük insan henüz çıkmadı karşıma yu89 teşekürlerr!!!! kiss3 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... hayatımda kendim kadar mantığıyla hareket eden ikinci bir insan görmedim..bu on yaşımda'da böyleydi hala böyle..fakat gerçekten aşık olduğunda, veya birisi tarafından sevilmeyi sevdiğinde, o kişiyi sadece kırmızı arabası, uzun saçları ve yalanlarıyla kabul edip seviyorsun..hatta annen kızım bunun gözleri kurbağaya benziyor dese bile ..aaa anne sanada bakan kocasız kalır diyorsun..yani kalbine damlayan bir damla sevgi bile mantığını susturmaya yetiyor..allah hepinizin karşısına doğru yerde doğru insanları çıkarsın..amiiin tüm sevenlere saygılı sevgiler |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... allahhh beee!!!! deyttt savulun breee istan bul sakinleriii hatta ve hatta tüm insanlıkkk derty derty derty kura sonuçlarıı açıklandııı..istanbul çıktıııı derty derty derty yav kardeşim imkansız die bir şey yok sung66 istanbul sayısı ile 2 tane alım açmıştı. bende yav burası gelecek bana biliyorum dedim ilk tercihe yazdım. yanımda arkadaş vardı dalga gemişti.'' aaa olduu tüm türkiye genelinde bir sürü insan ugrasacak sen o 2 kişiden biri benim die ilk tercih yazıcan ve sana cıkacak demiiiiii girlhaha sen iyice sapıttınnn'' die dalga geçmişti. sonuçlar açıklandı ve ilk tercihime kesin bana cıkacak dediğim 2 kişilik kadrodan biri bana ait aa34 aa34 vallaha arkadaşın yüz ifadesini görmek için yarını zor bekliyorum aa34 aa34 şimdii buradan çıkış için muvaffakiyet belgesi almaya sıra geldi.müdür yardımcım aradı akşam beni,kuraya başvurmuşssun baktım listede adın vardı boşa ugrasma bu hastaneden sana çıkış yok dedi ama olsun ben ümitliyim sung66 sung66 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... hayırlı olsuuuuuuun..uğurlu olsuuuuuuun...kazancın bol ve bereketli olsun.. http://www.resim-yukle.com/img01/18/48385angel02yp5.gif |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... y789 blissy bi dahaki buluşmada kıvıracak durumun kalmadı böylelikle şkerim.. hayırlı uğurlu olsun hepimize.. ark5 hadi nezamn geliyon.. nereye geliyon.. çabuk gel.. sevincli sevincli http://img408.imageshack.us/img408/2152/mutluluk4ox.jpg |
|
|
|
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... gel bacımmmmmmmmmmmmmmm cilgin897 |
(allahım sen aklıma mukayyet olll aa34 ) |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... baya zaman olmuş günlüğüme zaman ayırmayalı...en son kuramın çıktığı gün en güzel duygularımla heyecanımla yazmışım.yazık... hastaneden ayrılış yazımı onaylamadılar bilenler bilir bu yazı kurumlar arası geçişte çok ömelidir.kurumun kararı...baglı oldugum kurum eleman sıkıntısı nedenyle geçişimi onaylamadı...fakat yollamak istediklerini yolladılar o ayrı mesele...çifte standart yani... illa milleti canından bezdirecek cazgırlık yapmak lazım ki buda benim doğama ters...nese bu olaydan sonra dünyanın başıma yıkılması gerekiyordu ama olmadı 44 ilginç... garip bir sukünet hali var... demek kii buradaki işim daha bitmedi.sağlık olsun ... sapkal89 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... yeni,eli sopalı avatarımla tam gaz yola devammm ice1 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... slm günlüğüm ben yine aynı ben gezip tozup yine kürtçü dükkanıma döndüm sevincli seni de bayaa ihmal etmişim yaaa... bu arada video ekleyecektim uygun bir site bulamadım hep youtubeden eklerdim ama orayada mahkeme kararıyla kapatılmış neler oluyo yavv dusun ben bayaa dünya dışında kalmışım sanki aa34 aaloo!! arkadaşlarr s.o.s!!! varmı imdaat !! cağrımı duyan napces? ben video eklemek istiyom ::) |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ilahi emel girlhaha www.ktunnel.com adresine gir. Orada adres yazmak için bir bölüm var, girmek istediğin sitenin linkini yazıp girebilirsin. youtube'a girmek istiyorsan www.youtube.com yaz sung66 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... emelciiiimmm...nerelerdesiiiinn....kaçaaaakkk... thumbsanim |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Yeniden hoş geldin Emel vien1 |
k8908 k8908 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 k8908 k8908 |
|
|
neler oluyor gülüm umarım hayırlı şeyler oluyordur... super ayy....özlettin kendini be kuzum... tender45 gitme bi daha bu kadar...olurmuuuu... emb23 |
|
:)) evetttt!!! sitenin yeni yüzündeki ilkkk mesajım,günlüğüme ilk notum :) bayaramda nöbetim yok :D kıdemimi ilk kez gündeme getirip kullandım...boşunamı deli gibi çalışıyoruz bi bedeli olmalı demi :D arefe günü nöbet tutup istanbul yolcusu oluyorum.bayram sonrası 2 haftada yıllık izin kullanıp yaklaşık yılbası zamanı iş başı yapmam lazım lakin yılbası içinde güzel planlarım var :D yaklasık 3,5 hafta yokum...yılbasınıda katarsak ortalama 1 ay yokum mekanda:))) allahımm 1 ayyy!! yaşlılıkdan ziyade ihtiyarlamış ruhuma ilaç gibi gelecek (umarım) sağlığım sıhhatim yerinde şükür.hayatımda ters giden problemim yok.sakin bir liman gibi ruhum...karşılaştığı olaylar karşısında bazen şaşılacak kadar nötr,tepkisiz...büyüyorum sanırım/olgunlaşıyorum :) yalnızlığımdan rahatsız,hayatımdan memnun devam ediyorum yoluma...yakında bitecek yalnızlıkda :D |
neden mesajımı değiştirme yetkim yok? |
Alıntı:
Tekrar üyelik grupları açılıp özellikler eklenecektir... O zaman değiştirme taşıma gibi yetkileriniz olacak.. actionsmile |
Alıntı:
E iimiş bende ne oluyor diye şaşırdım.mesajımda değişiklik yapamayınca :) teşekkürler :) |
sevincli kimler gelmiş canım benim nihayet çoktandır hakettiğin harika tatiline kavuştuğunun haberini aldık.. ark5 yaşamında her şeyin her geçen gün çok daha mükemmel olmasını dilerim.. aralık ta bir buluşma düşünüyoruz.. inşallah seni de görmek kısmet olur tatlım.. bu sefer tanışalım artık y789 http://img233.imageshack.us/img233/4...9eixn23mp6.gifsevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 AM. |