![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... iiyii gidiyoruz bence kızlar bak şap diye öpüşmesinler ben öpmem çoçuğu ona göre pamir sana diom khkh56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Tamam tamam ama biraz romantik olsunlar !! hem yakışıklı hem bekar hem öğrenci hem çırak hem aşık hem kar yağıyo hem ortaköy ben öperim pisimbatım zaten oda ne olduğunu anlayıncaya kadar iş işten geçer khkh56 ilaçlı çay tadında dırırırımmmmm rım rım rımmmmmm khkh56 khkh56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... dusun blook hain pamir ağla benim gibi bir çıtırı öptürmem bennn tutucuyum ben mutasıbım ben öptürmem khkh56 tarkan gibi öpsün bence çınarrrr wave |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... khkh56 khkh56 khkh56 ya öpsün yahu ne olacak zaten ikiside birbirine aşık deilmi aa34 aa34 ilaçlı olmasın yaaaa sevincli khkh56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... y789 clapping öpsün peki |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Evet kritik durum değerlendirmesi sonucu öpüştürme kararı aldık hdi işbaşına kızlar ark5 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ya dalmasın öle çok derinlere bu kız girlhaha çocuk aşkınımı itiraf edecek yoksa durmadan bunu daldıgı yerdenmi çıkaracak aa34 aa34 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Yaw Silvara Senin Çınarla geçmişte bi bağın olmasın yoksa denizimi kıskanıyon bak söle biz hikayeyi anında çeviririz bak esas kız sen olursun kaşla göz arasında |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... khkh56 khkh56 vallaha olabilir öyle bir bağ benim hiç aklıma gelmemiştii aa34 aa34 aa34 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... arkadaşlar ben yarın nöbetciyimm malesef gelecek bölümü sonradan okuyacagım hih33 bakın skın göz actırmayın bu silvarayaa... denizle çınarla bir alıp veremediği var ya hadi nese cıkar kokusu girlhaha girlhaha |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Bende yatıyorum arkadaşlar yarın kaldığımız yerden devam Çınarla Denizin işi zor Çorba ettik çocukların ilişkilerini sanki bizsiz daha mutlulardı.Offf Offf haydin iyi geceler |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... yada bende yatayım yaa... herkeseee iyi gecelerrr!!! sevincli sevincli |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Murat gelmiş hoşgelmişşşş... Özledik seni böyle arayı çok fazla açma.Gel bir şeyler yaz. Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Atakan abi her zamanki gibi ÇOK İYİ sin cilgin897 çok sevindim... bu ara işler biraz karışık o yüzden sık sık uğrayamıyorum ama gönlüm her an sizinle wave wave |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... haydın ben gider nöbete göreyim sizi senaryo calışmasını dört gözle bekliyor olacagım girlhaha |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... allah yardımcın olsun kolay gele |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... yarı yıl tatili başladı.yegenler tatilde... bendee... sevincli ilk grup geldi digerleride dökülüyor yavaş yavaş girlhaha (geç kaldılar ya nese tender45 ) 2 gündür sinemaya gidiyoruz.akşamları sokaklarda dolaşıyoruz falan iyi denk geldi nöbetim falanda yok hafta içinde...işyerinde değişiklikler mevcut kalite kontrol komitesi kuruldu vs. çokk çalışmam gerekiyor çokkk şaşkın terli345 gulensmiley |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... emelcim ben seni zaten hep çalışırken görüyorum canım benim..çok çalış tabi de kendini de yorma emi..allah yardımcın olsun..tüm işlerinde kolaylıklar dliyorum.. kiss3 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... emelcim uyudunmu? uyumadiysan sohbet edelim diyecektim sana caya gelecektik forumcak musayitmisin? kahvede olabilir ehehhhe |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... BU GÜN BÜTÜN DEDİKODUCULUĞUM ÜSTÜMDE, EMEL 25 DENEN KIZIN DEDİKODUSUNU YAPICAM.. efendiiiim, bu kız çok çalışıyorum..yeğenler bende ,işim, abim, yengem, yeğenim diye diye bizi uyutuyor..var bu kızda anlayamadığımız bir şeyler..kandırıyor bizi bu kızın sırrına eren varmı ? hah buyrun ayşe hanımcığım...yaaaaaaaaaa..aa..... bak sen..bana söylemedi..birde sen benim ablamsın der..yok anam yok..kimseye inanmıcan bu devirde..ablamsın derler..bi selam vermeden giderler ... selam vermeden geliiiiip geçersiiiin mahzun kalbiiimiiii viran edersiiin güzel gözlerle beniii süzersin... tırı tırı nım... gerisi yok şarkının devamı aklıma gelmedi öptüm seni kocccaamaaaan kiss3 |
ablamm benimmm clapping senden gizli neyim var ablammm ttli3 bu aralar atraksiyon yok pek girlhaha onan bu sessizliğim yoksa döktürürdüm yaaa f678h |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... evet sana misafir geliyoruz ve sen bize ne cay ikram ediyon nede kurabiyelerinden sen nasil evlencek yasdaki bir kisin oyle demi hayal ablacim? eskiden bizler eve gelince misafir buyur otur sezen abla bas koseye diger koseyede hayal abla otursun deyip bize cay yapacaksin bacim. ya canim SIKILIYOR muhabet kosesi yokmu soyle ben yazsam siz okusaniz siz yasaniz ben okusam oyle daraldim oyle canim burnumdaki anlatamam |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... http://www.resim-yukle.com/img01/17/...monata_1_2.jpg içecek olarak çilekli limonata hazırladım... ( ay görende beni pek hamarat sanır aa34 ) |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... http://www.resim-yukle.com/img01/17/997742kekcikler.jpg afiyet olsunnnn girlhaha |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... üfffffffffffffffffffffff sofraya bak dl67 emelcim hayalablayla sezennin çok önemli bir işi çıkmış...gelemediler..yerine beni gönderdiler.. smil56 hani bu kadar zahmet etmişsin boşa gitmesin.. sevincli şimdi ben şu sarmalardan bir başlayayım...sonrada börek ve tatlılara geçeyim.. blissy yanlız hayalablayla sezenn yinede duymasın benim böle dediğimi..yoksa beni böle yaparlar hy789 zazık banaaaaaa emb23 ellerine sağlık pek bi güzel olmuşlar..marifetli hatunsun afferin kız..eee artık her sofraya çağırırsın beni değil mi khkh56 khkh56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... buyur hülyamm buyur afiyet bal şeker olsunn..!! herkesler davetli sevincli buyrun buyrunnn tender45 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... aaa burda gün varmış az daha kaçırıyodummm... blissy blissy kardeş naapmışsın yahu çok güzel görünüyolar...yaaa eli boş gelinmez diye bende tatlı aldım şeker ... haydin buyrun afiyet olsun... sevincli haaa bu arada banada bekliyorum en kısa zamanda.... kiss3 http://www.american.edu/ted/images4/baklava4.jpg |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... oyy oyyy ellerine sağlıkk gulensmiley ne güsel görüyolar ay! |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... bugün nöbet çıkışı kurumlar arası geçiş için başvuruda bulundum.evraklarımı tamamladım. 44 hadi hayırlısı bakalım gulensmiley |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... şekerim teknik aksaklıklar nedeni ile ben 3-4 gündür mesajları hatmedemedim .... utananadam pc05 bi yerde yazdıysan pardon.. hayırdır.. yolculuk nereye doğruu... dusun sevinmişsin kuzum.. hayırlı olsun... k8908 kiss3 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... vallaha abla yolculuğun nereye doğru olduğunu bende açıkcası bilmiyorum şaşkın 5 tercih hakkım vardı ağabeyimle ortak karar alarak yazdım ::) 1-istanbul 2-erzurum 3-erzincan 4-bayburt 5-hatay b456 yaprak misaliyim bakalım nasip nereye doğru... tender45 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... tercihleri yapıcam ağabeyime okuyorum yerleri.nereleri yazayım benim için hepsi aynı... dedim. o nere dediyse yazdım vallaha 44 hepsini anladımda şu hatay konusunda biraz karıştık ::) ben istemedim oda sıcak memleket olsun! dedi girlhaha girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM. |