Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

25emel 30-07-2007 10:51 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

oo ben daha yeni geldim yahu neyse dinlenmene bak hayatım çok öpüyorum seni 44

25emel 02-08-2007 10:24 AM

[youtube=425,350]BMOiAPvgoy0[/youtube] [youtube=425,350]BMOiAPvgoy0[/youtube] [youtube=425,350]BMOiAPvgoy0[/youtube] uy897 uy897

25emel 02-08-2007 10:26 AM

ya sabahın köründe kalktım inanın daha karga bile mamasını yememiştir f678h sabahtan beri kaç kez dinledim bilmiyorum bu şarkıyı hem buram buram aşk hemde dansss uy897

BURCU GELEGEN 03-08-2007 01:30 PM

Emelll kızım ne bu güzellik sende ki ya bayılıyorum sana

25emel 03-08-2007 10:05 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Emelll kızım ne bu güzellik sende ki ya bayılıyorum sana

bende sanaaaa f678h

BURCU GELEGEN 05-08-2007 03:42 PM

çoşturdum ya seni uy897

25emel 07-08-2007 10:37 AM

dün akşam beni allak bullak ettin lerzanım... zaten duygusal insanım sende tam yerinden yakaladın vallaha... kendimi sildim siteden sonra düşündüm dönüp dolaşıp yine ancağa burada buluşabiliriz başka yerlerin garantisi yok terli345 yine geleceğin yer burası... yeniden üye oldum sevincli

dost78 07-08-2007 11:26 AM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
dün akşam beni allak bullak ettin lerzanım... zaten duygusal insanım sende tam yerinden yakaladın vallaha... kendimi sildim siteden sonra düşündüm dönüp dolaşıp yine ancağa burada buluşabiliriz başka yerlerin garantisi yok terli345 yine geleceğin yer burası... yeniden üye oldum sevincli

insan bazen duygularına teslim olup ani kararlar verebiliyor,bende geçenlerde veda edip üyeliğimi silmiştim fakat 3 gün aradan sonra yeniden üye oldum

25emel 07-08-2007 11:52 AM

lerzann ağla gitme bi yereee terli345

25emel 07-08-2007 12:08 PM

emel hanfendii size şarkılar gönderdi imalı imalı cümleler gönderdi ah bir duysaydın da görseydin smil56

dost78 07-08-2007 12:13 PM

Eğri oturup doğru konuşalım ben açıkçası bazı konulara kırgınım,moderatörken birçok mesajıma hep müdahale edildi,ben ise özgürce düşüncelerimi ifade etmeye alışık olduğum için ve inatçı bir kişiliğim olduğu için daha çok görüşlerimi açıklamaya devam ettim ve siteden ayrılmaya karar verdim,lerzanın dediği gibi mesele üye olmak ayrılmak değil,
bence önemli olan paylaşmak,hiçbir polemiğe girmeden herkes özgürce fikirlerini paylaşabilmeli,zıt fikirlerin konuşulması siteye asla zarar vermez aksine objektiflik sağlar
Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim
Tabiki artık anlat deselerde anlatmam...

25emel 07-08-2007 12:22 PM

sevgili dostumm yayınım nasıldıı??? öleceğim ay meraktan terli345

dost78 07-08-2007 12:29 PM

Alıntı:

sevgili dostumm yayınım nasıldıı??? öleceğim ay meraktan terli345

ben işyerinde olduğum için yayını dinleyemedim

25emel 07-08-2007 12:37 PM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

dost78 Nickli Üyeden Alıntı
Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim Tabiki artık anlat deselerde anlatmam...

bu etik hata olur. biraz da gorgu kurallariyla sorun olur. yani soyle ki sevgili dost78, bir forumun konusu ne ise o konu ile sInIrlI yazilar beklentisi hakli olarak her idarecinin hakki. tasavvufun islendigi yerde yandaslarinin karsi cikanlari dislamasi (bu arada reenkarnasyon tasavvufa karsi degildir ne de tasavvuf reenkarnosyona.aksine cok icice konulardir, yani kotu bir ornek oldu ama idare et) benimse sorunum, tek tarafli bir sorun. ama ben bu sorunu bi burda degil her yerde yasarim, demek ki huysuzluk bende. ama kafami kesseler cogunluklarin davranislarinda hata oldugunu iddia eder gene de inatla inandigimdan vazgecmem.bu da beni ay amma zor biri yapar. halbu ki ben kendimin kolay biri olduguna inanirim ama kimse sordumsa da hayir sen cok zor birisin der. yani ben ne mal oldugumu biliyorum kimseye de ondan kizamiorum. gidip duruyorum heryerden taaa ki.. bakalim nereye yerlesecegim sonunda..kIskIs gulme o dedigin yere hepimiz yerlesecegiz birgun ama niye simdi? :)))

al iste bak, biriniz cikmadi oturupta emelin yayinini on parmak naklen yazan ki okuyalim nerdeeee e ben de benim gibi huysuzlari giciklari ariyorumdur belki kimbilir.. yok iste yok gicik insan bulmak da zor anacim bu devirde:)

tüh ya sorma bir de ne edebiyat yaptım kii akıllara zarar terli345 f678h

hayatimdegisti 07-08-2007 12:59 PM

Alıntı:

Eğri oturup doğru konuşalım ben açıkçası bazı konulara kırgınım,moderatörken birçok mesajıma hep müdahale edildi,ben ise özgürce düşüncelerimi ifade etmeye alışık olduğum için ve inatçı bir kişiliğim olduğu için daha çok görüşlerimi açıklamaya devam ettim ve siteden ayrılmaya karar verdim,lerzanın dediği gibi mesele üye olmak ayrılmak değil,
bence önemli olan paylaşmak,hiçbir polemiğe girmeden herkes özgürce fikirlerini paylaşabilmeli,zıt fikirlerin konuşulması siteye asla zarar vermez aksine objektiflik sağlar
Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim

quote author=dost78 link=topic=1620.msg17162#msg17162 date=1186477992]
[/quote]

Ahmet bey sitede din ve siyaset konusu ile ilgili mesajlar yazilamayacağini sizinle en az 10 kez konuştuk.Her defasında bana hak verdiğinizi soylediniz..Ozel mesajlariniz arsivimde duruyor..
Ve her uyarımdan sonra daha bir gün geçmeden yine din ile ilgili mesajlar gondermeye devam ettiniz....

Din ve siyaset konusu kisiye ozeldir ve site konulari disindadir.

Lütfen her firsatta bu konuyu gündeme getirmeyiniz.

dost78 07-08-2007 01:08 PM

[quote=hayatimdegisti ]
Alıntı:

Ahmet bey sitede din ve siyaset konusu ile ilgili mesajlar yazilamayacağini sizinle en az 10 kez konuştuk.Her defasında bana hak verdiğinizi soylediniz..Ozel mesajlariniz arsivimde duruyor..
Ve her uyarımdan sonra daha bir gün geçmeden yine din ile ilgili mesajlar gondermeye devam ettiniz....

Din ve siyaset konusu kisiye ozeldir ve site konulari disindadir.

Lütfen her firsatta bu konuyu gündeme getirmeyiniz.

Gündem oluşturmak için yazmadım sadece bu konuda bir kırgınlığım var,görüşümüde belirtmeyeyim mi yani,ben açıkçasi görüşlerimi içtenlikle burada paylaşabilmeliyim,Ben Din ve Siyaset mevzularına girmiceme dair size söz vermiştim fakat başkaları Din ve siyaset mevzularına girdiğinde bende bu konulara kendi görüşümü yazdığımda buna bir söz söylemeye hakkınız yok sanırım,Reenkarnasyon fikride bir inanış şeklidir,ben sadece bir tutarsızlığın olduğunu söylüyorum,taraflı davranıyorsunuz,uzak doğu budist inançlarına izin veriyorsunuz,İslam inancıyla ilgili birşey yazıldığı zaman Din ve Siyaset yasak diyorsunuz,Budizm dini konu değil mi? Zaten artık Din mevzusunu burada anlatacak değilim

skorpy 09-08-2007 12:24 PM

amacımız burada dini öğrenmek değil herkesin kendine göre doğru ve yanlışları vardır din adına yada sosyal ve kültürel anlamda ama din olmayacaksa dünyadaki bütün dinler budizm ve buna benzer hiçbiri olmayacak değilmi ?

skorpy 09-08-2007 12:28 PM

he birde unutmadan söyleyeyim lütfen yanlış anlamayın bu sitedeki arkadaşların çoğunluğu elhamdüllillah müslüman yada ben öyle düşünüyorum ufak tefek yazılar olur bunlara biraz daha müsamaha gösterilmesi dileğiyle sevgiyle kalın hismiley

25emel 12-08-2007 08:08 AM

ahh ahh cuma... kandil günü ben evde o gün çalışmıyor olmanın vermiş olduğu rahatlık ile uyuyorken arkadaşım aradı ''kızım nerdesin bugün baba evinden alıyorlar beni dedi.vedalaşmayacakmıyız?'' die sordu. aslında gitmek gibi bir niyetim yoktu. ben kaldıramam vedaları... nese yine dayanamadım kalktım gittim. kına gecesi burada olmuştu düğün ise samsunda olacaktı. ''ya sende gelsene samsuna ben ne yaparım orada yanlız... '' dedi ay bir oturdu içime sanki kızı ortalarda bırakmışım gibi hissettim.nese aldık gelini baba evine götürdük. ben bir daha eve apartopar geldim ne bulduysam seyehat çantama tepiştirdim. soluğu gelinin yanında aldım.6 saatlik seyahat boyunca yüzümüzden düşen bin parça eee tabi kolaymı kız veriyos 44 tam o esnada lerzanım geldi aklıma müsaitmi bilemedim msj attım kandilini kutladım. sonrasında aradı saolsun ay biz bi sohbet bi sohbet... şimdi çıkmalıyım sonra devam edicem düğünden bahsedicem tabii lerzanımdan 44 herkeseee çok selamı varrrr gulensmiley

25emel 15-08-2007 11:32 AM

ay ben burayı unuttum 44 nese kaldığım yerden devam edeyim. e kolaymı kız vermek samsuna kadar salya sümük ağladık durduk.gelin hanım bizi görüp oda ağlamasın die arabamı değiştirdim yanında gitmedim özellikle terli345 yolculuğun bitmesine son 1-2 saat kalmıştı ki lerzanımla bir telefon sohbetine başladık. ya bu kadına bayılıyorum o içimdeki eski yeni var olan hüzünlerin hepicigini aldı rüzgara verdi sanki bir daha geri gelmemek üzere... lerzan öncesi ve lerzan sonrası ben baya bir farklıydı. baya bir konuştuk telefonumun şarjı bitti konuşma öyle bitti 4897 samsuna vardık güzel bir akşam yemeginden sonra haydiinn uyumaya (gerçii en çok sevdiğim bölüm burası uyumak sevincli ) ertesi gün kuafördü gelinlikti ay şu yok ay buna ne olmuş haydin alışverişe derken akşam ettin nihayet düğün başladı. başlarda herkes mutlu mesut sonra baktım bizim kızın suratı ufaktan ufaktan asılmaya başladı. alla alla diyerek yaklaştım'' ne oldu ben surat asıyon çirkin gelinmi olmak istiyon sen bakayım!! dedim. sonra yanında ki damat olacak avel ne desin gelin tarafı pek azınlıkmış. kendi akrabaları olmasaymış düğünü şenlendirecek kimse yokmuş. ya salak herif! 789569 adamların kendi memleketi deil e haliyle size zahmet vermemek için az kişi gelmiş 20 kişilik bir grup...dedim tabii içimden smil56 e bişeyler demessem ölürüm vallaha bana bak şu 20 kişi varya kalksa hep birden bir oynamaya sizinkiler utanırda sahneye cıkamaz. yazık sizinkilere die iyi niyet yapıyorlar. ama sende bu avellik varken eşek hoşaftan ne anlar dedim f678h eh içimi bir kaç cümle ile boşalttım. sonrası mı? e dururmuyum çocukla çocuk olacagım ya hani gulensmiley gittim müzisyene bir azeri çal hele amca keyfimiz tavan yapsın dedim. saolsun kırmadı başladııı. ay kimse bilmiyor pist boşaldı. allaahh dururmuyum ben daha kenardan girdim. bir oynadım bir oynadım anlatamam. millet agzı açık izliyor beni cep telefonuna kayıt yapanlar,dijital makinelere kayıt yapanlar sormayın düğün salonunun kamerası da dahil tüm kameralar üstümde kayıt yapıyor f678h müzisyen amca baktı güzel oynuyorum bayada sürdürdü şarkıyı yoruldum artık kes kes die işaret ettim kaç kez de ancaga bitirdi. şaşkın sonra gittim damadın yanına eee damat bey hala aynı fikirdemisiniz dedim khkh56 khkh56 khkh56 yüzü kızarmış damattan tek kelam çıkmadı khkh56 khkh56

yasemince 15-08-2007 12:07 PM

Alıntı:

.....güzel bir akşam yemeginden sonra haydiinn uyumaya (gerçii en çok sevdiğim bölüm burası uyumak sevincli ) ertesi .... gittim müzisyene bir azeri çal hele amca keyfimiz tavan yapsın dedim. saolsun kırmadı başladııı. ay kimse bilmiyor pist boşaldı. allaahh dururmuyum ben daha kenardan girdim. bir oynadım bir oynadım anlatamam. millet agzı açık izliyor beni cep telefonuna kayıt yapanlar,dijital makinelere kayıt yapanlar sormayın düğün salonunun kamerası da dahil tüm kameralar üstümde kayıt yapıyor f678h müzisyen amca baktı güzel oynuyorum bayada sürdürdü şarkıyı yoruldum artık kes kes die işaret ettim kaç kez de ancaga bitirdi. şaşkın sonra gittim damadın yanına eee damat bey hala aynı fikirdemisiniz dedim khkh56 khkh56 khkh56 yüzü kızarmış damattan tek kelam çıkmadı khkh56 khkh56

khkh56 khkh56
25889 25889 25889
bende uyumayi cok seviyorum en iyi yaptigim seylerden biri uyumakkkkkkk uykulusmile uykulusmile uykulusmile

tresor 15-08-2007 01:19 PM

kım tutar emel senı .. harıka bır dugun, yakınlarda dugun olursa benı de cagır, ben en son performansı faslı bır arkadasımın dugununde gostermıstım, ama turkuz dıyınce herkesın aklına gobek havası gelıyor, turklerı herhalde layıkıyla temsıl ettım dugunde, ama cok ılgınc geldı bana ıtalyanlar gobek atmaya pek meraklı, yaz boyunca yapılan etkınlıklerde bol bol oryantal dans gosterısı ızledık, en ılgıncı de karnı burnunda 7 -8 aylık bayanların gobeklerını gere gere orjantal yapmalarıydı gogogo , eh dedım ıcımden bu nasıl ozguven masallah, ınsallah radyo yayını yaparsam sıze ılgınc gelen gozlemlerımı aktarıcam buralardan

25emel 15-08-2007 01:26 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

kım tutar emel senı .. harıka bır dugun, yakınlarda dugun olursa benı de cagır, ben en son performansı faslı bır arkadasımın dugununde gostermıstım, ama turkuz dıyınce herkesın aklına gobek havası gelıyor, turklerı herhalde layıkıyla temsıl ettım dugunde, ama cok ılgınc geldı bana ıtalyanlar gobek atmaya pek meraklı, yaz boyunca yapılan etkınlıklerde bol bol oryantal dans gosterısı ızledık, en ılgıncı de karnı burnunda 7 -8 aylık bayanların gobeklerını gere gere orjantal yapmalarıydı gogogo , eh dedım ıcımden bu nasıl ozguven masallah, ınsallah radyo yayını yaparsam sıze ılgınc gelen gozlemlerımı aktarıcam buralardan

khkh56 khkh56 khkh56

25emel 18-08-2007 02:00 PM

sevgili arkadaşlarımm ve sevgili günlüğüm bugün ailemize bir fert daha katılmış olmasının tatlı mutluluğu içindeyim. melekimsi bu varlıklar umarım hayatları boyunca hep mutlu huzurlu sağlıklı tüm güzellikler içinde yaşarlar tüm iyi niyetlerim ve temennilerim onunla ve onlarla 44 ya ism konusu şu an muallakta isim önerisi olan arkadaşların msjlarını merakla bekleyeceğim hy789 hy789

pisimbat 18-08-2007 07:49 PM

emel benimadımı koy bence ehehehehhe pisimbat (reel adımı 44 bir öneridri tabiki)

BURCU GELEGEN 21-08-2007 01:46 AM

Emel fikir verelimde önce anlatsana nedir o melek cinsiyet vs.. ona göre hoş isim bulalım yoksa sen kesin bulmuşsundur wave

25emel 22-08-2007 10:10 PM

Alıntı:

BURCU@ Nickli Üyeden Alıntı
Emel fikir verelimde önce anlatsana nedir o melek cinsiyet vs.. ona göre hoş isim bulalım yoksa sen kesin bulmuşsundur wave

evet çok güzel bir isim buldum. aradım gece saat 12 abim ya kızım nie bu kadar bekledin daha 10 dakka önce beyza dedik gelen isimler arasından secip. benim buldugum ismi çok begendi. hem anlamıda güzeldi 44 göbek adına koyalım dedi itiraz ettim ben kendi kızıma koyacagım f678h töbe kimseye sölemem sevincli

25emel 22-08-2007 10:17 PM

[youtube=425,350]t9h1dDQumbM[/youtube] actionsmile

BURCU GELEGEN 22-08-2007 11:19 PM

Ama ya merak ederiz şimdi olmaz söyle sen gene koy ismi de söyle n9598

25emel 23-08-2007 06:15 PM

Alıntı:

BURCU@ Nickli Üyeden Alıntı
Ama ya merak ederiz şimdi olmaz söyle sen gene koy ismi de söyle n9598

yook sölememmm f678h f678h

yasemince 31-08-2007 01:17 PM

emelcim ya ben senin programi dinliyorum orda bi kutucuk var sana mesaj atmak icin ben atiyorum sana geliyormu ?? yada o kutucuk nasil kullaniliyor ben pek anlamadim ??? dusun

25emel 31-08-2007 05:47 PM

Alıntı:

yasemince Nickli Üyeden Alıntı
emelcim ya ben senin programi dinliyorum orda bi kutucuk var sana mesaj atmak icin ben atiyorum sana geliyormu ?? yada o kutucuk nasil kullaniliyor ben pek anlamadim ??? dusun

canım ismini nick name yazan yere yazıyon.msj nı da hemen onun üstünde ki bölüme yazıyonhemen yanı basındaki ok işaretine basıyon.gönderildikten sonra yukarıdaki büyük bölümde yolladıgın msj görürntüleniyor.bir nevi konuşma penceresi olarak düşün yukarıda ki geniş alanı 44 bana senin msjın hiç gelmedi terli345 yoksa inan zevkle dinlerdik sarkılarını hismiley eminim güzel secimler yapacaktın sevincli

hayalayaz 04-09-2007 05:12 PM

seni yakaladığım yerde böyle olacaksın 2600 şaka şaka kiss3

tresor 04-09-2007 06:46 PM

cok alemsin hayalcim kizma kizma elimizden geleni yapiyoruz hismiley

25emel 04-09-2007 08:55 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

cok alemsin hayalcim kizma kizma elimizden geleni yapiyoruz hismiley

vallaha öle terli345 terli345 inanmıyorsan tresora sor ttli3

25emel 25-10-2007 02:58 PM

ihmal ettiğim konulardan biride hiç kuşkusuz günlüğüm 44 bir birinden yorgun gecen günler sonrasında gelen dinlenme saatleri her seye bedel gibi dl67 yine öyle bir dinlenme günümdeyim ama ne dinlenme! ne dinlenme! girlhaha annnemin istekleri bitmedi ki anacım zıbarıp yatayım girlhaha olsun bea yanımda olsunda ne olursa olsun super

25emel 28-10-2007 03:02 PM

nöbet cıkışı olmanın vermiş oldugu yorgunlukla yatagıma kendimi nasıl attım hatırlamıyorum şaşkın .akşam üstü uyandım.uyku esnasında beni arayan birrr sürü kişi olmuş da ben kimle ne konuştugumu hatırlamıyorum f678h aslında kapatırdım telefonumu nasıl olmuş sa acık kalmış..insallah kimseye kötü bişey dememişimdir s45apk akşam üstü uyandım sitede dolaşlatım biraz benim hiç babam olmadı konulu baslık çektimi dikkatimi önce...sonrası hayalimin yazısı... tabiri caizse burnumun diregi sızladı hastalandıgı zamanlar geldi aklıma...kurban olurum babamın yollarına beenn su koskoca dünya nın etrafında dönen bir sürü sey var lakin o dünyadır ki benim babamın etrafında döner...kurban olurum yollarına ben onunnnn agl34

shamanic 28-10-2007 03:14 PM

canım benim... ark5

nihayet baba-evlat ilişkisi iyi olan sözler de duyduk... b456
akşam bende çok hüzünlendim.. sad456
sağolsun eşimle bu gün gezmelere verdik kendimizi...
yeni geldim ilk senin güzel sözlerini okuyarak başladım... pc05
Allah birlikte geçireceğiniz güzel günler nasip atsin..
ailenizin birliği ve beraberliği içinde nice huzurlu günlere... kiss3

sevgiler..

25emel 28-10-2007 03:35 PM

aminn sevgili shamanic... cemi cümlemizin...

25emel 07-11-2007 01:44 AM

amanınn yazdıklarım sizlere ömürr vaşşş şaşkın

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 AM.