![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]LZ1mUWnJyEs[/youtube] gulensmiley |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]na2ZxsIlvK0[/youtube] haçan sertabın yanında bulunan o uşaklara hayranum daaa |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]DXh_SIi2YZE[/youtube] çok uykum geldi ben gidiyorum.hadi size iyi geceler... sapkal89 bugünün son şarkısı sevincli |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Güle Güle :) |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Sana iyi nöbetler arkadaşım |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: cefa & vefa Alıntı:
bi süre daha nakışlarım velakin anılarım çok kopuk bi düzine hatıra ortada sahipsiz gerekti tek soluk bi küle bulanmışlar sanki fakat kelek yapar oyuk yol senin seçim senin kimse karışmaz koçum bul eninde sonunda yeterki doğru olsun yolun yolun yordamın vicdanın nefse uymaksa sonun emin ol güven ona gülersin olmasada paran pulun vefa ve cefa ayrılmazlar ve ha keza bu bir sefa doğumuna gebe bi eza sesimin yankılandığı yer olsun feza ingilizcem biraz zayıf hatta çok çok az ama klibin bende uyandırdıklarını bu şekilde yazıya dökmek istedim hismiley |
sağoolllll..... aldın uzaklara götürdün beni bilinmezlikte yer edindim sanki...gittim kayboldum,kaybolmuşluktan zevk aldım.durdum bekledim,beklemekten zevk aldım.oturdum ağladım,ağlamaktan zevk aldım. sustum sukunetle sohbet ettim... lerzanım! güzel ablam iyiki varsın iyi ki seni tanımışım... teşekkürler onayi |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emel dikkat et uçarken blissy |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:32 PM. |