Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

25emel 04-06-2007 09:38 AM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

[youtube=425,350]8K3IkXwF_2o[/youtube] .[youtube=425,350]6Xe6hsQZe5Y[/youtube]

25emel 04-06-2007 09:55 AM

anılar vardır hatırlandıkca hayatı renklendirir,insana yaşam arzusu verir...anılar vardır sahipleri tarafından kilitli sanduklarla gömülür,anahtarı derin kuyulara atılır...iyi olsun kötü olsun ne zaman peşimizi bırakır ki anılar?!nere kaçarsan kaç peşinde... tam unuttumuzu,belleğimizi mağlup ettiğimizi düşündüğümüz anda karşımıza çıkıverir... işte ben o anlardan biriyim...korku fliminden bir kahraman gibiyim... heyyy! kimse yokmu orada !?
(bir kısmı benim bir kısmı duygularıma tercüman eskiden okudugum bir yazıdan hatırladıklarım)

hayalayaz 04-06-2007 10:55 AM

anılarım benim en değerli yol arkadaşlarım
kimisi üzücü,kimisi neşeli
tek ve ortak yanları onlarla büyüdüğüm geliştiğim,ve değiştiğim gerçeği
iyiki varlar ve onları hatırlamaktan ürkmüyorum,çıkardım hepsini sandıklardan, naftalin kokusuyla beraber onlarda uçup gittiler arkalarında sadece hoş bir seda kaldı, iyiki varım ve iyiki yaşamışım.
ağlamak ve gülmek kerdeştirler ikisininde ortak yönleri arındırır ve güzelleştirirler, bize bizim insan olduğumuzu hatırlatırlar, yaradanın halk ettiği en güzel varlıklar olduğumuzu hatırlatırlar, iyiki varız ve iyiki bu güzel duyuguları yaşamaya muktediriz
çok şükür çok şükür çok şükür saygılı sevgiler

ats2204 04-06-2007 11:10 AM

merhaba 25 emel öncelikle günlüğümsü iletişim... hattın hayırlı olsun
ayrılmalar konusunda benim kadar çok yer değiştireniniz varmı bilmem neredeyse 10 yılda 4 yer değiştirdim onlarca arkadaş hemde çok yakın arkadaşlar gencecik olmalarına rağmen bazılarını birdaha göremeyeceğim arkadaşlarımdan ayrıldım ilk zamanlar hüzün ve dalgalanma daha sonra yeni arkadaşlar merak etme arkadaşın bir telefon kadar yakın sana ( benimkilerin bir kısmı neyse) oysa bu gün pazartesi ve yeni ve mutlu bir haftanın başlangıcı çok seviyorum pazartesileri sizlerede iyi bir hafta diliyorum

yakamoz 04-06-2007 02:44 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
iyiki varlar ve onları hatırlamaktan ürkmüyorum,çıkardım hepsini sandıklardan, naftalin kokusuyla beraber onlarda uçup gittiler arkalarında sadece hoş bir seda kaldı, iyiki varım ve iyiki yaşamışım.
ağlamak ve gülmek kerdeştirler ikisininde ortak yönleri arındırır ve güzelleştirirler, bize bizim insan olduğumuzu hatırlatırlar, yaradanın halk ettiği en güzel varlıklar olduğumuzu hatırlatırlar, iyiki varız ve iyiki bu güzel duyuguları yaşamaya muktediriz

Hayalayaz ne güzelde yazmış eklenecek bir şey bırakmamış. Özgür bırak kötü anıları dünde kalsınlar naftalin kokularıyla uçup gitsinler güzel anılar gül kokulu sandıklarda yerlarini alsınlar Emel. Her an değişim için yeni bir başlangıç, yeni başlangıçlar yeni umutlarla dolsun yüreğin...

25emel 04-06-2007 02:58 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

teşekkürler hayalım yakamoz saolun gecekten moralim çok bozuktu yanımda oldugunuzu bilmek çok güzel silkelendim şöle bi geçen her an saniye geçmiş artık önümüze bakmak lazım...diyebiliyorum 44 tekrar saolun

25emel 04-06-2007 03:11 PM

Alıntı:

ats2204 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba 25 emel öncelikle günlüğümsü iletişim... hattın hayırlı olsun
ayrılmalar konusunda benim kadar çok yer değiştireniniz varmı bilmem neredeyse 10 yılda 4 yer değiştirdim onlarca arkadaş hemde çok yakın arkadaşlar gencecik olmalarına rağmen bazılarını birdaha göremeyeceğim arkadaşlarımdan ayrıldım ilk zamanlar hüzün ve dalgalanma daha sonra yeni arkadaşlar merak etme arkadaşın bir telefon kadar yakın sana ( benimkilerin bir kısmı neyse) oysa bu gün pazartesi ve yeni ve mutlu bir haftanın başlangıcı çok seviyorum pazartesileri sizlerede iyi bir hafta diliyorum

ats2204 teşekkürler saolasın...

25emel 04-06-2007 04:59 PM

[youtube=425,350]h-iKRppC8ks[/youtube]
f678h f678h f678h f678h f678h

25emel 04-06-2007 05:01 PM

[youtube=425,350]F62W-FILzKU[/youtube] super super super super super

25emel 04-06-2007 05:52 PM

he yaaa tam yerine rast geldi manzara koydu... super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM.