![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]dfnMPCS_xBU[/youtube] hismiley |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]D8NsdGULsDI[/youtube] bu gece lacrimosa hakim benim kulaklarıma,elimde viskim karanlık,başka boyutta inleyen nağmelerde öpüyorum muhtemelen birasdan uyurum 44 yarın görüşürüz sevgilililer..... sapkal89 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emel iyisin bu aralar gene 44 anlatacaklarım var yazarım sana herşey yolunda taktiğini uygulamaya devam inanılmaz etki verdi y789 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... iyiyim ya sahiden :))) taktiklerin işe yaradığına sevindim smil56 bekliyorum bakalım ne gelişmeler oldu 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Anlatcam b y789en sana iyiki varsın valla çok iyiyim 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... yaf hadi anlatsana öldüm meraktan şaşkın ! bu arada ben erken yatmalıyım yarın sabah istanbuldan arkadaşlarım gelecek... burada olmaz isem merak etme kesin okur cevabımıda yetiştiririm smil56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... herkese iyi geceler diliyorum... günün yorgunluğu göz kapaklarıma kadar ulaştı... her şey için teşekkürler iyi ki varsınız yaf seviyorum sizi!! 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]bRbGe_PzSnI[/youtube] 956k |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... slm dostlar bugün istanbuldan arkadaşlarım gelecek hafta sonunu beraber geçireceğiz.sabah abim aradı ankaraya gidiyormuş önemli bir toplantısı varmış cumartesi cumartesi ne işi yaaa.. dedim yoldan gelir gecerken sana ugrayacagım çok konuşma sevincli dedi bana... 44 e iyi neyse tamm dedim de umarım abim gittikten sonra gelir bizimkiler smil56 aksi takdir de tam senlik olacak evde khkh56 abi birsey demez de ablama söyler.ablam biraz kıskançtır kızar'' ne o öyle arkadaşlarla sık sık toplanmalar 789569 biz çagırsak işim var gelemem dersin zaten sen onları bizden çok seviyorsun 789569 vb.'' şeylerle yine kıskançlık yapacak khkh56 ay ablam ile bu tür sohbetlerimiz çok komik olur yaaa görmenizi isterdim.... khkh56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ne o çekim yasasını kullanarak mı ayarladın gidiş gelişleri y789 iyisindir sen şimdi hoppidik hoppidik ben,imde annem teyzem gelsin sabahı zor edecem blissy blissy blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM. |