Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

25emel 30-06-2007 10:33 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

sorma yaa tam abimi yolculadım daha eve gitrmemiştim ki ark lar aradaı çay koy geldik die f678h f678h

25emel 01-07-2007 12:37 AM

ayyyy bu gecelik bu kadar atraksiyon yeter hayde bana müsadeee... ay ne zormuş bu moderatörlük silip süpürüyordum her yeri nerdeyse melekler benden yana yine bu gecede...seviyorum sizi 44

etterna_ 01-07-2007 12:38 AM

biz de seni...iyi geceler melekler seninle olsun actionsmile

25emel 01-07-2007 04:57 PM

lerzan nerelerdesin ya? şaşkın

25emel 01-07-2007 09:52 PM

[youtube=425,350]wL5PM2PoTcY[/youtube] sevincli

venüs 01-07-2007 10:14 PM

Namussuz akşamlar...Bu şarkı beni 97 yılına götürdü... ne güzeldi o günler.....

Teşekkürler emelcim...Geçmişe kısa bir yolculuk yaptım sayende... Sevgiyle kal...

25emel 01-07-2007 10:23 PM

evet karar verdim bu evden taşınacağım. akşama dogru gitti misafirlerim bende vurdum kendimi yollara dolaştım dolaştım bir sürü ev baktım 2 tane arasında kararsız kaldım. eve geldim toplanmaya basladım. televizyonumu uydumu kitaplarımı tablolarımı topladım alt katta ki komsu geldi o esnada bir tablomu begendi içimden geldi ona verdim bir tane...esyaları toplarken tatil valizimide hazırladım o hazır olsun o telasta eksik bir şey olmasın die 44 az önce arkadas aradı okulu tatile girmiş boluya geliyorum dedi (kendisi ankara da öğrenci) 44 44 e ne güzel gel bakalım esya toplamaya adam lazımdı düştüm yine dört ayagımın üstüne sevincli hadi ya nerden çıktı bu yaf 789569 her aklına eseni yapmak zorundamısın be! die söylendi saydı saydı. ordamısın dedi tabi ben öyle tepkisiz dinleyince afalladı ne oldu die kontrol etme ihtiyacı duydu garibim 44 söylemin bitti ise git erkenden yat sabah erkenden gel ben işe gidicem sen devam et toplamaya yanlız kendine yatak takımı ayırmayı unutma dedim teli kapattım.pc başına geldim msn de arkadas tosyada asker iznindeymiş kıs nerdesin be ne zamandır kıprastırıyorum cevap versene die çıkışmış. ne diyon ya dedim boluya geliyorum toplanalım hele! dedi. e tamm zaten bu ara ne duyduysanız hep boludasınız be gel hadi bekliyom yarına dedim. 44 ev toplamaya ikinciyide buldum ya ne sanslı adamım yaf 956k 956k artık sabahlara kadar okey tasları ile haşır neşiriz demektir. tel eğlencemiz 101 oynamak sevincli inanmasınız sırf 101 oynamak için toplanıyoruz biz deliyiz hakkaten de ya adam ilden ile 101 poynamak için geliyo khkh56 seviyorum onları ya herkes o kadar içten samimi çıkarsız ki... ne işin var be diyorum. khkh56 sana ne be gezecem diyor 44 söylesenize cevrenizde ki kaç kişiye öyle davranabiliyorsunuz yada kaç kişi size öyle davrana biliyor?

25emel 01-07-2007 10:26 PM

Alıntı:

venüs Nickli Üyeden Alıntı
Namussuz akşamlar...Bu şarkı beni 97 yılına götürdü... ne güzeldi o günler.....

Teşekkürler emelcim...Geçmişe kısa bir yolculuk yaptım sayende... Sevgiyle kal...

hep birlikte kalalım sevgiyle hayatım..... 44

25emel 01-07-2007 11:04 PM

arkadaşlar müsadenizle ben ayrılıyorum üzülerek aranızdan... çok yorgunum acil uyku moduna girmeliyim yarın yorucu bir gün muhtemelen dinleneyim çok öpüyorum hepiciğinizi..... hismiley

BURCU GELEGEN 02-07-2007 09:53 AM

emel çoşan hatun şanslı hatun öptüm seni

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM.