![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... oo ben daha yeni geldim yahu neyse dinlenmene bak hayatım çok öpüyorum seni 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]BMOiAPvgoy0[/youtube] [youtube=425,350]BMOiAPvgoy0[/youtube] [youtube=425,350]BMOiAPvgoy0[/youtube] uy897 uy897 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ya sabahın köründe kalktım inanın daha karga bile mamasını yememiştir f678h sabahtan beri kaç kez dinledim bilmiyorum bu şarkıyı hem buram buram aşk hemde dansss uy897 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emelll kızım ne bu güzellik sende ki ya bayılıyorum sana |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... çoşturdum ya seni uy897 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... dün akşam beni allak bullak ettin lerzanım... zaten duygusal insanım sende tam yerinden yakaladın vallaha... kendimi sildim siteden sonra düşündüm dönüp dolaşıp yine ancağa burada buluşabiliriz başka yerlerin garantisi yok terli345 yine geleceğin yer burası... yeniden üye oldum sevincli |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... lerzann ağla gitme bi yereee terli345 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... emel hanfendii size şarkılar gönderdi imalı imalı cümleler gönderdi ah bir duysaydın da görseydin smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:39 PM. |