![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
25889 25889 25889 bende uyumayi cok seviyorum en iyi yaptigim seylerden biri uyumakkkkkkk uykulusmile uykulusmile uykulusmile |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... kım tutar emel senı .. harıka bır dugun, yakınlarda dugun olursa benı de cagır, ben en son performansı faslı bır arkadasımın dugununde gostermıstım, ama turkuz dıyınce herkesın aklına gobek havası gelıyor, turklerı herhalde layıkıyla temsıl ettım dugunde, ama cok ılgınc geldı bana ıtalyanlar gobek atmaya pek meraklı, yaz boyunca yapılan etkınlıklerde bol bol oryantal dans gosterısı ızledık, en ılgıncı de karnı burnunda 7 -8 aylık bayanların gobeklerını gere gere orjantal yapmalarıydı gogogo , eh dedım ıcımden bu nasıl ozguven masallah, ınsallah radyo yayını yaparsam sıze ılgınc gelen gozlemlerımı aktarıcam buralardan |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... sevgili arkadaşlarımm ve sevgili günlüğüm bugün ailemize bir fert daha katılmış olmasının tatlı mutluluğu içindeyim. melekimsi bu varlıklar umarım hayatları boyunca hep mutlu huzurlu sağlıklı tüm güzellikler içinde yaşarlar tüm iyi niyetlerim ve temennilerim onunla ve onlarla 44 ya ism konusu şu an muallakta isim önerisi olan arkadaşların msjlarını merakla bekleyeceğim hy789 hy789 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... emel benimadımı koy bence ehehehehhe pisimbat (reel adımı 44 bir öneridri tabiki) |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Emel fikir verelimde önce anlatsana nedir o melek cinsiyet vs.. ona göre hoş isim bulalım yoksa sen kesin bulmuşsundur wave |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]t9h1dDQumbM[/youtube] actionsmile |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Ama ya merak ederiz şimdi olmaz söyle sen gene koy ismi de söyle n9598 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:52 PM. |