Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

yasemince 15-08-2007 12:07 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
.....güzel bir akşam yemeginden sonra haydiinn uyumaya (gerçii en çok sevdiğim bölüm burası uyumak sevincli ) ertesi .... gittim müzisyene bir azeri çal hele amca keyfimiz tavan yapsın dedim. saolsun kırmadı başladııı. ay kimse bilmiyor pist boşaldı. allaahh dururmuyum ben daha kenardan girdim. bir oynadım bir oynadım anlatamam. millet agzı açık izliyor beni cep telefonuna kayıt yapanlar,dijital makinelere kayıt yapanlar sormayın düğün salonunun kamerası da dahil tüm kameralar üstümde kayıt yapıyor f678h müzisyen amca baktı güzel oynuyorum bayada sürdürdü şarkıyı yoruldum artık kes kes die işaret ettim kaç kez de ancaga bitirdi. şaşkın sonra gittim damadın yanına eee damat bey hala aynı fikirdemisiniz dedim khkh56 khkh56 khkh56 yüzü kızarmış damattan tek kelam çıkmadı khkh56 khkh56

khkh56 khkh56
25889 25889 25889
bende uyumayi cok seviyorum en iyi yaptigim seylerden biri uyumakkkkkkk uykulusmile uykulusmile uykulusmile

tresor 15-08-2007 01:19 PM

kım tutar emel senı .. harıka bır dugun, yakınlarda dugun olursa benı de cagır, ben en son performansı faslı bır arkadasımın dugununde gostermıstım, ama turkuz dıyınce herkesın aklına gobek havası gelıyor, turklerı herhalde layıkıyla temsıl ettım dugunde, ama cok ılgınc geldı bana ıtalyanlar gobek atmaya pek meraklı, yaz boyunca yapılan etkınlıklerde bol bol oryantal dans gosterısı ızledık, en ılgıncı de karnı burnunda 7 -8 aylık bayanların gobeklerını gere gere orjantal yapmalarıydı gogogo , eh dedım ıcımden bu nasıl ozguven masallah, ınsallah radyo yayını yaparsam sıze ılgınc gelen gozlemlerımı aktarıcam buralardan

25emel 15-08-2007 01:26 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

kım tutar emel senı .. harıka bır dugun, yakınlarda dugun olursa benı de cagır, ben en son performansı faslı bır arkadasımın dugununde gostermıstım, ama turkuz dıyınce herkesın aklına gobek havası gelıyor, turklerı herhalde layıkıyla temsıl ettım dugunde, ama cok ılgınc geldı bana ıtalyanlar gobek atmaya pek meraklı, yaz boyunca yapılan etkınlıklerde bol bol oryantal dans gosterısı ızledık, en ılgıncı de karnı burnunda 7 -8 aylık bayanların gobeklerını gere gere orjantal yapmalarıydı gogogo , eh dedım ıcımden bu nasıl ozguven masallah, ınsallah radyo yayını yaparsam sıze ılgınc gelen gozlemlerımı aktarıcam buralardan

khkh56 khkh56 khkh56

25emel 18-08-2007 02:00 PM

sevgili arkadaşlarımm ve sevgili günlüğüm bugün ailemize bir fert daha katılmış olmasının tatlı mutluluğu içindeyim. melekimsi bu varlıklar umarım hayatları boyunca hep mutlu huzurlu sağlıklı tüm güzellikler içinde yaşarlar tüm iyi niyetlerim ve temennilerim onunla ve onlarla 44 ya ism konusu şu an muallakta isim önerisi olan arkadaşların msjlarını merakla bekleyeceğim hy789 hy789

pisimbat 18-08-2007 07:49 PM

emel benimadımı koy bence ehehehehhe pisimbat (reel adımı 44 bir öneridri tabiki)

BURCU GELEGEN 21-08-2007 01:46 AM

Emel fikir verelimde önce anlatsana nedir o melek cinsiyet vs.. ona göre hoş isim bulalım yoksa sen kesin bulmuşsundur wave

25emel 22-08-2007 10:10 PM

Alıntı:

BURCU@ Nickli Üyeden Alıntı
Emel fikir verelimde önce anlatsana nedir o melek cinsiyet vs.. ona göre hoş isim bulalım yoksa sen kesin bulmuşsundur wave

evet çok güzel bir isim buldum. aradım gece saat 12 abim ya kızım nie bu kadar bekledin daha 10 dakka önce beyza dedik gelen isimler arasından secip. benim buldugum ismi çok begendi. hem anlamıda güzeldi 44 göbek adına koyalım dedi itiraz ettim ben kendi kızıma koyacagım f678h töbe kimseye sölemem sevincli

25emel 22-08-2007 10:17 PM

[youtube=425,350]t9h1dDQumbM[/youtube] actionsmile

BURCU GELEGEN 22-08-2007 11:19 PM

Ama ya merak ederiz şimdi olmaz söyle sen gene koy ismi de söyle n9598

25emel 23-08-2007 06:15 PM

Alıntı:

BURCU@ Nickli Üyeden Alıntı
Ama ya merak ederiz şimdi olmaz söyle sen gene koy ismi de söyle n9598

yook sölememmm f678h f678h

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:52 PM.