Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

yasemince 31-08-2007 01:17 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

emelcim ya ben senin programi dinliyorum orda bi kutucuk var sana mesaj atmak icin ben atiyorum sana geliyormu ?? yada o kutucuk nasil kullaniliyor ben pek anlamadim ??? dusun

25emel 31-08-2007 05:47 PM

Alıntı:

yasemince Nickli Üyeden Alıntı
emelcim ya ben senin programi dinliyorum orda bi kutucuk var sana mesaj atmak icin ben atiyorum sana geliyormu ?? yada o kutucuk nasil kullaniliyor ben pek anlamadim ??? dusun

canım ismini nick name yazan yere yazıyon.msj nı da hemen onun üstünde ki bölüme yazıyonhemen yanı basındaki ok işaretine basıyon.gönderildikten sonra yukarıdaki büyük bölümde yolladıgın msj görürntüleniyor.bir nevi konuşma penceresi olarak düşün yukarıda ki geniş alanı 44 bana senin msjın hiç gelmedi terli345 yoksa inan zevkle dinlerdik sarkılarını hismiley eminim güzel secimler yapacaktın sevincli

hayalayaz 04-09-2007 05:12 PM

seni yakaladığım yerde böyle olacaksın 2600 şaka şaka kiss3

tresor 04-09-2007 06:46 PM

cok alemsin hayalcim kizma kizma elimizden geleni yapiyoruz hismiley

25emel 04-09-2007 08:55 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

cok alemsin hayalcim kizma kizma elimizden geleni yapiyoruz hismiley

vallaha öle terli345 terli345 inanmıyorsan tresora sor ttli3

25emel 25-10-2007 02:58 PM

ihmal ettiğim konulardan biride hiç kuşkusuz günlüğüm 44 bir birinden yorgun gecen günler sonrasında gelen dinlenme saatleri her seye bedel gibi dl67 yine öyle bir dinlenme günümdeyim ama ne dinlenme! ne dinlenme! girlhaha annnemin istekleri bitmedi ki anacım zıbarıp yatayım girlhaha olsun bea yanımda olsunda ne olursa olsun super

25emel 28-10-2007 03:02 PM

nöbet cıkışı olmanın vermiş oldugu yorgunlukla yatagıma kendimi nasıl attım hatırlamıyorum şaşkın .akşam üstü uyandım.uyku esnasında beni arayan birrr sürü kişi olmuş da ben kimle ne konuştugumu hatırlamıyorum f678h aslında kapatırdım telefonumu nasıl olmuş sa acık kalmış..insallah kimseye kötü bişey dememişimdir s45apk akşam üstü uyandım sitede dolaşlatım biraz benim hiç babam olmadı konulu baslık çektimi dikkatimi önce...sonrası hayalimin yazısı... tabiri caizse burnumun diregi sızladı hastalandıgı zamanlar geldi aklıma...kurban olurum babamın yollarına beenn su koskoca dünya nın etrafında dönen bir sürü sey var lakin o dünyadır ki benim babamın etrafında döner...kurban olurum yollarına ben onunnnn agl34

shamanic 28-10-2007 03:14 PM

canım benim... ark5

nihayet baba-evlat ilişkisi iyi olan sözler de duyduk... b456
akşam bende çok hüzünlendim.. sad456
sağolsun eşimle bu gün gezmelere verdik kendimizi...
yeni geldim ilk senin güzel sözlerini okuyarak başladım... pc05
Allah birlikte geçireceğiniz güzel günler nasip atsin..
ailenizin birliği ve beraberliği içinde nice huzurlu günlere... kiss3

sevgiler..

25emel 28-10-2007 03:35 PM

aminn sevgili shamanic... cemi cümlemizin...

25emel 07-11-2007 01:44 AM

amanınn yazdıklarım sizlere ömürr vaşşş şaşkın

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:50 PM.