![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... emelcim ya ben senin programi dinliyorum orda bi kutucuk var sana mesaj atmak icin ben atiyorum sana geliyormu ?? yada o kutucuk nasil kullaniliyor ben pek anlamadim ??? dusun |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... seni yakaladığım yerde böyle olacaksın 2600 şaka şaka kiss3 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... cok alemsin hayalcim kizma kizma elimizden geleni yapiyoruz hismiley |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ihmal ettiğim konulardan biride hiç kuşkusuz günlüğüm 44 bir birinden yorgun gecen günler sonrasında gelen dinlenme saatleri her seye bedel gibi dl67 yine öyle bir dinlenme günümdeyim ama ne dinlenme! ne dinlenme! girlhaha annnemin istekleri bitmedi ki anacım zıbarıp yatayım girlhaha olsun bea yanımda olsunda ne olursa olsun super |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... nöbet cıkışı olmanın vermiş oldugu yorgunlukla yatagıma kendimi nasıl attım hatırlamıyorum şaşkın .akşam üstü uyandım.uyku esnasında beni arayan birrr sürü kişi olmuş da ben kimle ne konuştugumu hatırlamıyorum f678h aslında kapatırdım telefonumu nasıl olmuş sa acık kalmış..insallah kimseye kötü bişey dememişimdir s45apk akşam üstü uyandım sitede dolaşlatım biraz benim hiç babam olmadı konulu baslık çektimi dikkatimi önce...sonrası hayalimin yazısı... tabiri caizse burnumun diregi sızladı hastalandıgı zamanlar geldi aklıma...kurban olurum babamın yollarına beenn su koskoca dünya nın etrafında dönen bir sürü sey var lakin o dünyadır ki benim babamın etrafında döner...kurban olurum yollarına ben onunnnn agl34 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... canım benim... ark5 nihayet baba-evlat ilişkisi iyi olan sözler de duyduk... b456 akşam bende çok hüzünlendim.. sad456 sağolsun eşimle bu gün gezmelere verdik kendimizi... yeni geldim ilk senin güzel sözlerini okuyarak başladım... pc05 Allah birlikte geçireceğiniz güzel günler nasip atsin.. ailenizin birliği ve beraberliği içinde nice huzurlu günlere... kiss3 sevgiler.. |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... aminn sevgili shamanic... cemi cümlemizin... |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... amanınn yazdıklarım sizlere ömürr vaşşş şaşkın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:50 PM. |