![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... khkh56 khkh56 vallaha olabilir öyle bir bağ benim hiç aklıma gelmemiştii aa34 aa34 aa34 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... arkadaşlar ben yarın nöbetciyimm malesef gelecek bölümü sonradan okuyacagım hih33 bakın skın göz actırmayın bu silvarayaa... denizle çınarla bir alıp veremediği var ya hadi nese cıkar kokusu girlhaha girlhaha |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Bende yatıyorum arkadaşlar yarın kaldığımız yerden devam Çınarla Denizin işi zor Çorba ettik çocukların ilişkilerini sanki bizsiz daha mutlulardı.Offf Offf haydin iyi geceler |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... yada bende yatayım yaa... herkeseee iyi gecelerrr!!! sevincli sevincli |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Murat gelmiş hoşgelmişşşş... Özledik seni böyle arayı çok fazla açma.Gel bir şeyler yaz. Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Atakan abi her zamanki gibi ÇOK İYİ sin cilgin897 çok sevindim... bu ara işler biraz karışık o yüzden sık sık uğrayamıyorum ama gönlüm her an sizinle wave wave |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 PM. |