![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... iiyii gidiyoruz bence kızlar bak şap diye öpüşmesinler ben öpmem çoçuğu ona göre pamir sana diom khkh56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Tamam tamam ama biraz romantik olsunlar !! hem yakışıklı hem bekar hem öğrenci hem çırak hem aşık hem kar yağıyo hem ortaköy ben öperim pisimbatım zaten oda ne olduğunu anlayıncaya kadar iş işten geçer khkh56 ilaçlı çay tadında dırırırımmmmm rım rım rımmmmmm khkh56 khkh56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... dusun blook hain pamir ağla benim gibi bir çıtırı öptürmem bennn tutucuyum ben mutasıbım ben öptürmem khkh56 tarkan gibi öpsün bence çınarrrr wave |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... khkh56 khkh56 khkh56 ya öpsün yahu ne olacak zaten ikiside birbirine aşık deilmi aa34 aa34 ilaçlı olmasın yaaaa sevincli khkh56 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... y789 clapping öpsün peki |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Evet kritik durum değerlendirmesi sonucu öpüştürme kararı aldık hdi işbaşına kızlar ark5 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... ya dalmasın öle çok derinlere bu kız girlhaha çocuk aşkınımı itiraf edecek yoksa durmadan bunu daldıgı yerdenmi çıkaracak aa34 aa34 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Yaw Silvara Senin Çınarla geçmişte bi bağın olmasın yoksa denizimi kıskanıyon bak söle biz hikayeyi anında çeviririz bak esas kız sen olursun kaşla göz arasında |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 PM. |