Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

25emel 06-01-2008 04:27 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

haydın ben gider nöbete göreyim sizi senaryo calışmasını dört gözle bekliyor olacagım girlhaha

pisimbat 06-01-2008 04:52 PM

allah yardımcın olsun kolay gele

25emel 31-01-2008 01:21 AM

yarı yıl tatili başladı.yegenler tatilde... bendee... sevincli ilk grup geldi digerleride dökülüyor yavaş yavaş girlhaha (geç kaldılar ya nese tender45 ) 2 gündür sinemaya gidiyoruz.akşamları sokaklarda dolaşıyoruz falan iyi denk geldi nöbetim falanda yok hafta içinde...işyerinde değişiklikler mevcut kalite kontrol komitesi kuruldu vs. çokk çalışmam gerekiyor çokkk şaşkın terli345 gulensmiley

hülyaa 31-01-2008 01:57 PM

emelcim ben seni zaten hep çalışırken görüyorum canım benim..çok çalış tabi de kendini de yorma emi..allah yardımcın olsun..tüm işlerinde kolaylıklar dliyorum.. kiss3

Sezennl 31-01-2008 09:49 PM

emelcim uyudunmu? uyumadiysan sohbet edelim diyecektim sana caya gelecektik forumcak musayitmisin? kahvede olabilir ehehhhe

hayalayaz 01-02-2008 10:30 AM

BU GÜN BÜTÜN DEDİKODUCULUĞUM ÜSTÜMDE, EMEL 25 DENEN KIZIN DEDİKODUSUNU YAPICAM..
efendiiiim, bu kız çok çalışıyorum..yeğenler bende ,işim, abim, yengem, yeğenim diye diye bizi uyutuyor..var bu kızda anlayamadığımız bir şeyler..kandırıyor bizi bu kızın sırrına eren varmı ? hah buyrun ayşe hanımcığım...yaaaaaaaaaa..aa..... bak sen..bana söylemedi..birde sen benim ablamsın der..yok anam yok..kimseye inanmıcan bu devirde..ablamsın derler..bi selam vermeden giderler ...
selam vermeden geliiiiip geçersiiiin
mahzun kalbiiimiiii viran edersiiin
güzel gözlerle beniii süzersin...
tırı tırı nım...
gerisi yok şarkının devamı aklıma gelmedi

öptüm seni kocccaamaaaan kiss3

25emel 02-02-2008 12:35 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
BU GÜN BÜTÜN DEDİKODUCULUĞUM ÜSTÜMDE, EMEL 25 DENEN KIZIN DEDİKODUSUNU YAPICAM..
efendiiiim, bu kız çok çalışıyorum..yeğenler bende ,işim, abim, yengem, yeğenim diye diye bizi uyutuyor..var bu kızda anlayamadığımız bir şeyler..kandırıyor bizi bu kızın sırrına eren varmı ? hah buyrun ayşe hanımcığım...yaaaaaaaaaa..aa..... bak sen..bana söylemedi..birde sen benim ablamsın der..yok anam yok..kimseye inanmıcan bu devirde..ablamsın derler..bi selam vermeden giderler ...
selam vermeden geliiiiip geçersiiiin
mahzun kalbiiimiiii viran edersiiin
güzel gözlerle beniii süzersin...
tırı tırı nım...
gerisi yok şarkının devamı aklıma gelmedi

öptüm seni kocccaamaaaan kiss3

ablamm benimmm clapping senden gizli neyim var ablammm ttli3 bu aralar atraksiyon yok pek girlhaha onan bu sessizliğim yoksa döktürürdüm yaaa f678h

25emel 02-02-2008 12:35 AM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
emelcim uyudunmu? uyumadiysan sohbet edelim diyecektim sana caya gelecektik forumcak musayitmisin? kahvede olabilir ehehhhe

tüh yafff agırlayamadım misafirlerimi sevincli beklerim bak başka bir zamanaa çekiştirelim herkesleriii f678h

Sezennl 02-02-2008 08:08 PM

evet sana misafir geliyoruz ve sen bize ne cay ikram ediyon nede kurabiyelerinden sen nasil evlencek yasdaki bir kisin oyle demi hayal ablacim? eskiden bizler eve gelince misafir buyur otur sezen abla bas koseye diger koseyede hayal abla otursun deyip bize cay yapacaksin bacim. ya canim SIKILIYOR muhabet kosesi yokmu soyle ben yazsam siz okusaniz siz yasaniz ben okusam oyle daraldim oyle canim burnumdaki anlatamam

25emel 02-02-2008 09:43 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
evet sana misafir geliyoruz ve sen bize ne cay ikram ediyon nede kurabiyelerinden sen nasil evlencek yasdaki bir kisin oyle demi hayal ablacim? eskiden bizler eve gelince misafir buyur otur sezen abla bas koseye diger koseyede hayal abla otursun deyip bize cay yapacaksin bacim. ya canim SIKILIYOR muhabet kosesi yokmu soyle ben yazsam siz okusaniz siz yasaniz ben okusam oyle daraldim oyle canim burnumdaki anlatamam

http://www.resim-yukle.com/img01/17/...aertesi_33.jpg sizlere özel hoş bir masa hazırladım... haydın bayanlarrr buyrunn ttli3 ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 PM.