Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

pisimbat 28-07-2007 08:05 PM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

emel laf aramızda 12389 ben sadece dönme dolaptan korkarım çünki yavaş ya bide duruo öle sallanıyor tırsıom yahu amakamikazeye 5 kez bindim hızlı olanalardan kormuyorum wave cat56

hayalayaz 28-07-2007 10:52 PM

valla ben tehlikeli şeyleri sevmem...o balerine bi kere bindim adam kendimi aşaa atmamdan korktu yarıda durdurdu ben indim yemyeşil bi suratla adam bana yuh çekti ben ona..birbirimizi güzelce yuhladıktan sonra ağız tadıyla bide kavga ettik töbeliyim...yaklaşmam o şeylerin yanına ...

YAZGÜLÜ_81 29-07-2007 01:19 AM

Ben de bayılırım o kültür park makinelerine önceden daha bir cesaretliydim şimdi ben de dönme dolapta bile tırsıyorum yaşlanıyor muyuz yoksa olgunlaşıyor muyuz happy6

25emel 29-07-2007 10:45 AM

ya bu korkma işi güzel aslında bedenin acayip kabına sıgmaz oluyor.ruhun bedenden '' ay bu deli!! ''deyip kaçası geliyor gibi hoş ya güzel bir deneyimdi abim dalga gecmeseydi tabiii 2600

ozel 29-07-2007 08:27 PM

Hele birde 'Final Destination' adinda 4 tane film var ve onun lunaparktaki hiz treni ile ilgili olanini hic seyretmeyin ben seyrettikten sonra bir yili gecti hala hiz trenine yaklasamiyorum, cok ilginc ve insana olabilirmis gibi gelen, ama cok sayko bir film, aslinda hicbirini seyretmemek gerek insani cok ama cok geriyor 12389 ooo67

25emel 29-07-2007 09:43 PM

Alıntı:

ferya Nickli Üyeden Alıntı
Hele birde 'Final Destination' adinda 4 tane film var ve onun lunaparktaki hiz treni ile ilgili olanini hic seyretmeyin ben seyrettikten sonra bir yili gecti hala hiz trenine yaklasamiyorum, cok ilginc ve insana olabilirmis gibi gelen, ama cok sayko bir film, aslinda hicbirini seyretmemek gerek insani cok ama cok geriyor 12389 ooo67

y789 yürek yok zaten cesaretim yok

25emel 29-07-2007 09:57 PM

evett dolunay bu gecee onun enerjisi mi etkiledi ne anlayamadım aksamdan beri nete giremiyorum bir agırlıktır ki üstümde yataktan doğrulamadım.calan telefon ile doğruldum e hadi bi gayret bak bakalım net ne alemde girebiliyonmu dedim kendi kendime şükür bağlandım.kafayı yiyecektim sevincli nie olmuyo die.... psiko ya rüyamda servis arkadasım diyo ki bende o sitedeyim rumuzum psiko... khkh56 ne işin var be rüyamda 44

hayalayaz 30-07-2007 12:10 AM

sen rüya görürken ben burada seni bekledim..mesajını görüncede eyvah ne cahil kadınım emelin nete girdiğini görmedim dedim..neyse dinlenmeye ihtiyacın varmış iyi olmuş iyi geceler

25emel 30-07-2007 06:12 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sen rüya görürken ben burada seni bekledim..mesajını görüncede eyvah ne cahil kadınım emelin nete girdiğini görmedim dedim..neyse dinlenmeye ihtiyacın varmış iyi olmuş iyi geceler

ya ben o rüyayı gündüz görmüştüm. seninle konusmadan önce sevincli telefonu kapattıktan sonra pc ile cebelleştim. olmadı yoksa... vallaha giremedim hayalim vallaha billaha yaaa sonra girdigimde de baktım. işin var sandıydım sen ses etmeyince... bir iletişim aksaklıgı sebep vallaha billaaa benim sucum yokkkkk terli345 terli345 terli345

BURCU GELEGEN 30-07-2007 10:49 PM

Bende şimdi feci ağırlaştım erken yatsam daha iyi olacak catsle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 AM.