![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... dogru sölüyon hayalım yaaa wave [youtube=425,350]WSPx6hzsyGc[/youtube] Şebnem Ferah - - Sil Baştan |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... cok yasa emel, sabah sabah pek guldum gonderdıklerıne... allahta senı guldursun... sevgıler tresor |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]HMGXtXxUKbA[/youtube] 44 aaa nili nasıl unutmuşum beennn 44 Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... [youtube=425,350]UzDmcFo-Dhg[/youtube] 956k |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... istisnasız her zaman gülüşümün ardındakini görme yetenegine sahip olmuş,hayatımın kıymetlisi,bir gülümseyişi ile yükümü hafifleten sevgili arzu ablama tüm sevgim ve özlemimle hediyemdir... [youtube=425,350]7UpkObHTlUA[/youtube] |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... |
mutluyum bennnnnnnn!!!!!!!!! mutluyumm bennnn!!! huzurlu,umutlu hemde hayat dolu...hayat güzel,ben güzel,insanlar güzel!!! ne güzel kahkahamda gizli yaşam pınarııı... akıyor olabilgince engel tanımadan!önüne o kadar set cekilsin ki umrundamı dünya! yine akarım yine akarım sınır tanımayan sevgi denizine... http://myimgs.net/images/odve.jpg |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... CANLARIM CANIMCIKLARIMMM mutluluğun resmini kaydettim artık pc yi açtığım anda bunu görücem teşekkürler teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 PM. |