Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1373)

lalezar 09-06-2007 10:43 AM

Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

resimler muhteşem.katıp götürür insanı ..harika . şaşkın

25emel 09-06-2007 11:31 PM

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı
resimler muhteşem.katıp götürür insanı ..harika . şaşkın

hele orda olsan ... super

25emel 09-06-2007 11:37 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Oyyy ne güzel yer burası ben pek sakinliği sevmem kısa süre sonra kalabalığa karışmak isterim yalnız kalma korkusu işte 44

ah canım ya 44 baslarda oraya uyum sağlamakda zorlanmamın nedenlerinden biride buydu.ama gözümün önünden bir perde kalktı sanki... sung66

25emel 09-06-2007 11:41 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
iyi geceler emelim
ne güzel resimler,ne güzel yerler, mutluluğun, huzurun daim olsun senden taşıp bizede ulaşsın sevgiler

bu güzel temennilere verebilecegim en uygun cevap yine senden kopya cekmek olur sanırım smil56 mutluğumuz,huzurumuz daim olsun bizden taşıp yine bizlere hatta bizleri aşsın tüm ihtiyacı olanlara ulaşsın... 44 saol

25emel 10-06-2007 10:06 AM

günaydınn blissy günaydınn blissy günaydııııınnnnnnnn blissy blissy blissy sabahın saat 03,30 de yattım va saat 08,20 de uyandım.gece bir arkadasın canı sıkılmış bir mevzuya...oda ne yapsın zavallı kafayı cekmek olarak düşünmüş teselli olayını 44 bakmış konusmaya ihtiyacı var aramış beni basladık sohbetee.anlattı anlattı baktık ki saat oldu 03 hadi hadi güzel kardesim zıt yat yazık bana ya.. alkolun etkisi gecince aklın basında,konusmaya baslayınca ara halledelim mevzuyu dedim.sisede durdugu gibi durmuyo bu zıkkım.hem neden üzülünce içerlerki anlamadım.ne yani hangi derdine deva olacak die bekliyolar dusun? nese ben kahvaltımı yaptım gayet güzel bir gün.ben yüzmeye gidiyorum.hem saglıklı yasama hemde zayıflama 44

hayalayaz 10-06-2007 11:07 AM

ohhh safan olsun.
uyku saatlerimiz 3lere dörtlere sarktı. insanlarım,kendi aklım kendime yetmezken'de bana gelirlerdi dertleriyle beraber.gelmeyin kendimi çekemiyorum dediğimde ,tamam güzel ablacığım, sen nasılsın?diye bir başlarlardı, ya hayal abla benim müdürüm var'ya... devam ederlerdi..ya çok iyi dinlemeyi biliyoruz, yada biz ne durumda olursak olalım enerjimiz pozitifliğini koruyor..o zamanlar onlar problemlerini anlatır rahatlardı, ben onlar için dertlenmeye devam..müdürlere, arkadaşlara, eşlere,problem yaratan herkese,, karşımdaymış gibi verip veriştirirdim..şimdi öyle yapmıyorum..rahatça dinliyorum,empati boyutunda kalarak, problemlerini dinlemeyi başarıyorum..yaradana şükürler olsun, iyiyim iyi.hepimize iyi pazarlar vede tabiiki saygılı sevgiler

BURCU GELEGEN 10-06-2007 01:09 PM

Maşallah ya ne kadar erkencisiniz bende 3 de yattım ama 11 de kalktım dün gecede 1 bardak votka içmiştim keyif niyetine 44 daha şimdi kahvaltı yapacağım oyyyy

25emel 10-06-2007 02:06 PM

dogru söylüyon hayalım 44 sanırım iyi dinleyiciyiz 44...ama karsımdaki konusabildigi sürece smil56
ya burcu sende baya gec kalmışın ya tatil gününü yatarakmı geciriyon ay!! kalk kalkk bak iki dolasamadan akşam oluyor hadii cabukkk............... y789
ben kahvaltımı yaptım gezdim,yüzdüm,sokalarda aylak aylak dolaştım eve geldim sen halaaa kahvaltı yapacagım diyosun hadi yaaff ! daisy de ne sıkılmıştır şimdi şaşkın seni tembell seniii hismiley

25emel 10-06-2007 03:53 PM

kaç yaşındadır aşk?

http://myimgs.net/images/vzem.jpg
kaç yaşındadır aşk? daha kaç yıl yaşayacaktır?
aşkta şansım yok die düşünenlerdenseniz,habu resme iyi bakın!!
hala umutsuzmusunuz?
emin misiniz? 44 44 44 44 ey aşkk!!!!

BURCU GELEGEN 10-06-2007 06:17 PM

Ben çokkk tembelim çokkk şaşkın

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 AM.