Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

mehtap1606 06-06-2013 04:15 PM

Cevap: Işık'ca

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842909)
Keşke kendimi bazı konularda eğitebilseydim. Keşke daha uzak yaşamayı ve bir sarmaşık misali sarılmadan yaşamayı becerebilseydim. Mesafe koymayı, ağırdan almayı ve hayranlığımı abartmamayı öğrenebilseydim. Kendime rağmen ilerlemekten kurtulabilseydim. Bezdirmeden, üzmeden ve üzülmeden... Ne zor şey bir borderline olmak. Neden abartıyorum ki her şeyi, neden üstüne düşüyorum, neden peşinden koşuyorum? Neden mesafe koyamıyorum araya? Neden illlede aklımın başına gelmesi için mideme bir yumruk yemem gerekiyor? Ve lanet olsun, neden hala öfke duyamıyor ve elimin tersiyle itemiyorum insanları? Neden affediyorum ve hiç bir şey olmamışçasına aynı duygularımı korumaya devam ediyorum? Ben neden nefret edemiyorum? Neden kızamıyorum? Kahretsin neden kızamıyorummmmmm??????

Ben ne onursuz ne gurursuz bir kadınım yaooo67

CANIM BENİM NE KADAR ÖZEL BİR İNSANSIN Kİ ALLAH SENİN İÇİNDEN KIZGINLIĞI ALMIŞ YERİNE BOL BOL ŞEFKAT, AFFETME VE DUYGU YOĞUNLUĞU KOYMUŞ.SEN ALLAHA ÇOK YAKIN OLAN SEVGİLİ BİR KULSUN SAKIN İSYAN ETME VE BU ŞEKİLDE KENDİNE GURURSUZ DİYEREK HAKARET ETME.ASIL GURURSUZLUK SENDEKİ İNSANLIĞI GÖREMEYİP KALBİYLE DEĞİLDE BAŞKA YERLERİYLE SANA BAKIP SENİ ÜZENDİR. KIZĞINLIK SADECE RUHUMUZU KİRLETİR. NEDEN BUNU İSTİYORSUN Kİ HALA..BİLE BİLE..HELE DE SEN MESNEVİYİ OKUYUP ANLAYAN SEN.

papatya_27 06-06-2013 04:31 PM

ışıklı yol sen bize hep ışık oldun..karamsar zamanlarımızda umut oldun..senin yazılarını okurken yüregim daha bi sevgi dolu olmuştu..bu kadar insanlığı sevmeyi seviyorken bu sözleri senden duymaya üzüldüm..sen özel bi insansın ben öle oldugunu düşünüyorum..mesneviyi tam anlamıyla anlayan ve hayata geçiren nadir insanlardansın..senin zaten en büyük gücün silahın insanlara duyduuğn sevgi,anlayış,bakış açın..seni üzmeye çalışanlar sadece kendilerini yıpratırlar, içlerindeki o hasetlik o kötü duygular zaten onları yok edecektir..üzülme herkes senin gibi sevgi dolu bi yüreğe anlayışa sahip olmaya çalışıyor..

Işıklı yol 06-06-2013 04:44 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842912)
CANIM BENİM NE KADAR ÖZEL BİR İNSANSIN Kİ ALLAH SENİN İÇİNDEN KIZGINLIĞI ALMIŞ YERİNE BOL BOL ŞEFKAT, AFFETME VE DUYGU YOĞUNLUĞU KOYMUŞ.SEN ALLAHA ÇOK YAKIN OLAN SEVGİLİ BİR KULSUN SAKIN İSYAN ETME VE BU ŞEKİLDE KENDİNE GURURSUZ DİYEREK HAKARET ETME.ASIL GURURSUZLUK SENDEKİ İNSANLIĞI GÖREMEYİP KALBİYLE DEĞİLDE BAŞKA YERLERİYLE SANA BAKIP SENİ ÜZENDİR. KIZĞINLIK SADECE RUHUMUZU KİRLETİR. NEDEN BUNU İSTİYORSUN Kİ HALA..BİLE BİLE..HELE DE SEN MESNEVİYİ OKUYUP ANLAYAN SEN.

yok bazen cidden ileri gidiyorum Allah bana yardım etsin. Karşımdakilere de bazen cidden çekilmez olabiliyorum

Işıklı yol 06-06-2013 04:50 PM

Umarım değişirim bu konuda, umarım mesafeyi korumayı başarabilirim. Üfff sıkıldım bu huyumdannnn.
Faik hocam söylemişti bana bunu, senin sınırlarına kimse saygı göstermemiş bu yüzden başkalarının sınırlarını da sen belirleyemiyorsun ve dalıyorsun insanların hayatına. Başkalarının sınırlarına girmemeyi öğrenmelisin. İşte buydu yediğim dayağın sebebi. Hakkettim (dayak dedimse, manevi) Fakat bir konuda kendimi tebrik edebilirim hislerimi açıkça söyleyebildim. Bunu daha önceleri kaybederim korkusuyla söyleyemezdim. Sonuç değişmedi gerçi yine kaybettim. Ama daha sakin karşıladım. Alinin hakkı aliye velinin hakkını da veliye veriyim :)

mehtap1606 06-06-2013 07:49 PM

Faik hocana saygılar, kendisine ulaşmak istesek ?

Işıklı yol 06-06-2013 07:56 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842940)
Faik hocana saygılar, kendisine ulaşmak istesek ?

Canım kendisi harika biridir. Gerçekten bana çok faydası dokundu. Kendisi konya da koski binasında çalışıyor. Onu bulmanız kolay olur ayrıca blogundan da iletişime geçebilirsiniz. Kaç kişi yolladım ben ona kaç kişi sayısını unuttum. Ayrıca mesnevi okutmanıdır. Mesneviyi ondan öğrendim ben.

Işıklı yol 06-06-2013 11:30 PM

“Dr.Faik özdengül’le Aşkın Terapi Buluşmaları” çalışma gruplarına katılım ve detaylı bilgi;
Konya için ; 0 532 688 17 06

Ankara İçin;0 505 723 68 99

İzmir için;0 533 430 26 57 nolu telefonları arayabilirsiniz.

İstanbul için:05327301313

Antalya için: 5333223782……………………………………………

Dr Faik Özdengül’ün 2010 aralık ayında Şeb-i Aruz Törenlerinde verdiği terapi sunularını izlemek için:
Semazen Video

……………………………………………………………

*Facebook kullanıcıları için Aşkın Terapi gurubu:
http://www.facebook.com/group.php?gid=337212158229

ve

http://www.facebook.com/home.php#!/h...954377500&ap=1

e mail: fozdengul@gmail.com

gerçi bu adresler mesnevi toplantılarına katılmak için ama yine de bu adreslerden bir şekilde kendisine ulaşabileceğinizi umuyorum.

Işıklı yol 07-06-2013 07:31 AM

Biri size kötü davrandığında yada siz öyle olduğunu düşündüğünüzde dönüp kendi içinize bakmalısınız. O sizi size göstermiştir. Aslında sizin kendi hakkınızdaki düşüncelerinizi göstermiş size ayna tutmuştur. Ve böyle bir durumda karşınızdaki insana kırılmak anlamsızdır. Yada ona öfkelenmezsiniz çünkü onun görevi size ayna olmaktır. Dolayısı ile ona müteşekkir olmalısınız. Şimdi yapmanız gereken şey ise İçinizdeki o inancı değiştirmek ve kendinize verdiğiniz değerle oynamak olmalı. Acaba hangi noktalarınıza dokundu ve hangi inancınıza ayna tuttu. O inancınızı değiştirdiğinizde ve kendi değerinizin farkına vardığınızda, o yaralarınızı tedavi etmeyi başardığınızda artık size öyle davranan birisi hayatınıza girmeyecek hatta aynı insan belkide bir daha ki sefere size farklı muamele edecektir. Şimdi, beni üzen insanlar ve beni yoran ve kıran insanlar benim o yönümü fark etmem ve o manada tekamül etmem konusunda bana ayinelik eden kişilerdir. Öyleyse kime kırılır ve darılabilirim ki? Kendi değerimi fark ettiğimde ve kendi hakkımdaki inancımı değiştirdiğimde bütün dünya o manada bana karşı değişir. Bir hadisi şerifte Hz Peygamber Efendimiz buyurmuşlardır ki "Müslüman bir delikten iki defa sokulmaz" Yani aynı hatayı devamlı işlemez. Bir defasında da " Zulmetmeyiniz ve zulme maruz kalmayınız" buyurmuştur. Yani başkalarının haklarına saygılı olduğunuz gibi kendi haklarınızın da koruyucusu olunuz ve kendinize zulmetmeyiniz.

Işıklı yol 07-06-2013 07:41 AM

Krishnamurti: Neden değişmiyorsun? - YouTube

Işıklı yol 07-06-2013 07:43 AM

Krishnamurti: Sen dünyasın! - YouTube

Işıklı yol 07-06-2013 07:47 AM

Yüzünü güneşe dönen gölge görmez.......
Güneşi görmek istiyorsan gölgeden çık...

Işıklı yol 07-06-2013 08:04 AM

Şimdi sana kırgın ve dargın değilim. Şimdi seni anlıyor ve saygı duyuyorum. Ve teşekkür ediyorum bana bu konuda ayna olduğun için ve benim asla yapamayacağım bir şeyi yapmama yardım ettiğin için. Kendime saygı duymam konusunda bana böyle bir katkı sağladığın için. Umursamayabilirdin, önemsemeyebilirdin ve sen kendi çıkarların yada neyse işte paylaşılan o konuda devam edebilirdin. Oysa öyle davranmadın, hem kendi açından hem benim açımdan saygın davrandın. Kendime olan saygımı olması gerekeni bana gösterdiğin için sana müteşekkirim. Bana yardım ettiğin için teşekkür ederim. Allahım karşıma hep güzel insanları çıkardığın için sana minnettarım. Hamd olsun verdiğin nimetlere, sağlık ve afiyete.

Işıklı yol 07-06-2013 04:52 PM

YASAR - Sessiz Gemi - YouTube

Acaba gitmek vakti geldiğinde mi gideriz, yoksa artık gitmeye karar verdiğinde mi gitmen için şartlar hazırlanır? Yani şartlar mı gitmeye zorlar yoksa sen gitmek istediğinde şartlar mı gitmen için müsait hale gelir?

Galiba ikisinden de biraz var.

Işıklı yol 07-06-2013 05:56 PM

Bir borderline sımsıkı sarılır sevdiğine yada ilgi gördüğü herhangi birine. Bu öyle bir bağlanmadır ki adeta denize düşmüş birinin bir kurtarıcı ele yapışması gibidir. Yada bıraksa kapkaranlık bir kuyuya dipsiz bir kuyuya düşeceksin gibidir. Oysa sadece paylaşılan biraz zaman ve belkide ortak bir konudur. O kadar abartmaya gerek yoktur. Bir borderline ölçüyü bilemez, o karşıyı sıktığının farkında bile değildir. Hatta ölçüyü kaçırdığının dahi farkında değildir. Ona göre her şey normal seyrindedir. Nerede aşk başlar, nerede dostluk ve nerede arkadaşlık bilemez. Çünkü duygularının adını koyamaz. Bazen terketmek istese de mutlaka bir çıkış yolu bulur. Karşı tarafı bir şekilde affeder. Kendini yok saysa bile bu böyledir. Hastalıklı bir sevgi anlayacağınız. Yıllarım iyileşemez yada iyileşmesi çok çok zor bu hastalıkla savaşla geçti. Ben bu hastalıkla adeta kurtuluş savaşı veriyorum. Ne yazık ki iyileştiğimi bile bilemeyeceğim. Ama onu yenecem, ölene dek de sürse ben bu hastalığı yeneceğim. O kadar kötü değilim, bir çok semptomunu atlattım. Allah bana böyle bir imtihan vermiş. Ben bunu başaracağım. Bu hayat benim ve onu en mükemmeliyle yaşayacağım.

Tam Kung 07-06-2013 06:12 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842990)
Bir borderline sımsıkı sarılır sevdiğine yada ilgi gördüğü herhangi birine. Bu öyle bir bağlanmadır ki adeta denize düşmüş birinin bir kurtarıcı ele yapışması gibidir. Yada bıraksa kapkaranlık bir kuyuya dipsiz bir kuyuya düşeceksin gibidir. Oysa sadece paylaşılan biraz zaman ve belkide ortak bir konudur. O kadar abartmaya gerek yoktur. Bir borderline ölçüyü bilemez, o karşıyı sıktığının farkında bile değildir. Hatta ölçüyü kaçırdığının dahi farkında değildir. Ona göre her şey normal seyrindedir. Nerede aşk başlar, nerede dostluk ve nerede arkadaşlık bilemez. Çünkü duygularının adını koyamaz. Bazen terketmek istese de mutlaka bir çıkış yolu bulur. Karşı tarafı bir şekilde affeder. Kendini yok saysa bile bu böyledir. Hastalıklı bir sevgi anlayacağınız. Yıllarım iyileşemez yada iyileşmesi çok çok zor bu hastalıkla savaşla geçti. Ben bu hastalıkla adeta kurtuluş savaşı veriyorum. Ne yazık ki iyileştiğimi bile bilemeyeceğim. Ama onu yenecem, ölene dek de sürse ben bu hastalığı yeneceğim. O kadar kötü değilim, bir çok semptomunu atlattım. Allah bana böyle bir imtihan vermiş. Ben bunu başaracağım. Bu hayat benim ve onu en mükemmeliyle yaşayacağım.

ya bu nasil guzel bir kalp nasil guzel bir ruh nasil bir acik yurek sen varol isikli yol .

mehtap1606 07-06-2013 06:15 PM

AYNEN ÖYLE SANA KATILIYORUM

Işıklı yol 07-06-2013 06:27 PM

Alıntı:

Tam Kung Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842991)
ya bu nasil guzel bir kalp nasil guzel bir ruh nasil bir acik yurek sen varol isikli yol .

:) oyyy bu kadar çok haslet bir arada, eh Allah layık etsin ne diyeyim. Teşekkür ederim. Ne güzel sözler bunlar.actionsmile

Işıklı yol 08-06-2013 09:01 AM

hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağımsuperxy

Işıklı yol 08-06-2013 06:08 PM

Tarkan - Taş - YouTube

Öyle sakin durduğuma bakma.
Habersizce kopan fırtınalara benzerim
Ne olur, bile bile canımı yakma
Alet olur oyununa seni pişman ederim...
Yar etmem,
Elleri sana zehir ederim...
Unuttun mu kurduğumuz o düşleri?
Göz göze diz dize o hoş sohbetleri
Kaç mevsim yolunu bekledim
Sarardım yazına hasretim
Aman...aman...aman...aman.
Ne hata ettim, kabahatim ne? Söyle!
Öyle pervasız gidemezsin hiçbir yere
Arar bulurum izini
Bilirsin. Zírdeliyim ben
Yakarım, yıkarım,
ne var ne yok, gelirim
pesinden.
Taş olurum yollarında...
Takılır, düşer, ah yorulursun.
O uzaklar bize haram
Gel vazgeç ziyan olursun. gogogo

Işıklı yol 08-06-2013 06:16 PM

bugün 21.gün Allahım çok şükür kurtuluyorum gıygıygıy tuhaf müzikleri dinlemekten

Işıklı yol 08-06-2013 08:01 PM

Şakır şakır yağmur yağıyor Ankaraya rahmet geldi hamd olsun:)

Işıklı yol 08-06-2013 08:11 PM

Zeynep Casalini - Yeter Ki | İzlesene.com Video

Işıklı yol 08-06-2013 08:56 PM

Suçluluk Duygusu – Kendine Kızgınlık | eftilesoruncoz.com

Işıklı yol 09-06-2013 04:22 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843122)

daha bunun gibi bir sürü var bu adreste arkadaşlar. her gün 10 dakikanızı ayırsanız yeter. Çok faydalanırsınız eminim.

Tam Kung 09-06-2013 04:32 PM

Olsun Olmasın Yanımda Ne Farkeder

Sevsin Gerisi Vız Gelir

Her Gün Yeniden Başlamak Yok Mu Bu Bana

Ayrılıktan Da Zor Gelir Yeter Ki

Bırakıp Da Temelli Gitmesin

Yeter Ki Kötü Sözle incitmesin

Yeter Ki Söz Verip Bekletmesin

Razıyım, Razıyım Beni Uzaktan Sevsin

Gelsin Gelmesin Yanıma Ne Fark Eder

Sevsin Gerisi Vız Gelir

Her Gün Boşuna Beklemek Yok Mu Ya

Bu Bana Ayrılıktan Da Zor Gelir

Yeter Ki Bırakıp Da Temelli Gitmesin

Yeter Ki Kötü Sözle incitmesin

Yeter Ki Söz Verip Bekletmesin

Işıklı yol 09-06-2013 04:57 PM

teşekkürler gerçekten harika sözleri var şarkının. Ben her birimize sonsuzca aşklar sevgiler diliyorum.

Işıklı yol 09-06-2013 07:21 PM

Her 7 yılda bir insan yeni bir insan değişim yaşarmış arkadaşlar. Her 7 yıl bir döneme tekabül ediyor. Ve her 7 yılda bir toptan bir değişiklik yapıyor hayatında ya devam ediyor yada yeniye yelken açıyor. Özellikle son bir kaç yılı iyice sıkıtı basıyor irdeliyor hafakanlar basıyor ve adeta kabuk değiştiriyor. ben şimdi durgun döneme girdim. Beş yıl sonra yeniden ben böyle yaşamak istemiyorum değiştirecemmmm diye zıplamam gerekiyor. Her 7 yılda bir hayatın altı üstüne geliyor yani siz hangi dönemdesiniz.

Işıklı yol 10-06-2013 04:44 AM

saat sabahın beşi ve ben bir kaç saattir uyanığım. Şu an forumda kayıtlı üye bir tek ben varım ama 70 tane konuk görünüyor arkadaşlar. Yani yalnız değilim. Şükür tek deli ben değilim bu saatte forumda dolaşan gece bekçisi gibiy789

Işıklı yol 10-06-2013 05:01 AM

Saglikli yasamin anahtari affetmek! - Ender Sarac - YouTube

bu yöntemi çok sevdim akşamdan beridir ha bire birilerini uçuruyorum ufukta parçalıyorum. Çok zevkli vallahi, çok eğlenceli koy balona uuuuuç ve havaya dağılsın parçaların ooooh sefam olsun. hele o havaya dağıldığı an yok mu süper bir duygu tavsiye ederim:)
Hobaaaaawave44

Işıklı yol 10-06-2013 08:35 AM

Hatta birini otomatiğe bağladım hoooooooop güm, hooooooooop güm havai fişek gibi gogogo

Işıklı yol 10-06-2013 08:38 AM

bazılarını da teleferik gibi topluyorum. Gel gel sende gel hı tamam sen de sen de hmmmm sen şu araya sıkış sıkışsıkış. hıh tamam.
Hadeeeeeeet678

yrl78

Işıklı yol 10-06-2013 09:12 AM

Eskiden hayatımdan gidenlerin günlerce yasını tutardım. Kendi içimde durmadan hesaplaşır ve suçlular arardım genelde suçlu ben olurdum. Şöyle demeseydim, böyle yapmasaydım. Şimdi ise gidene saygı duyuyorum. Onu kendi hayatına uğurluyor, arkasından hayır duada bulunuyorum. Teşekkür ediyor ve bırakıyorum. Galiba veda etmeyiağla2t678 öğreniyorum.
yrl78

Işıklı yol 10-06-2013 09:20 AM

Bir borderline hastası için ayrılık ölümden bile beterdir. O asla terk edemez. Terk edilmesi karşısında dehşet duygusuna kapılır. Peşinden koşar yalvarır belki bazen kendine zarar verir. Ben şimdi bunlar çok hafif atlatıyorum. Hatta bazı insanların gidişini daha yeni yeni kabul ediyorum. Giden gitmek istediği için gitmiştir. Geriye dönmek dilerse döner, dönmezse dönmek istemediği içindir. Kabullenmekten başka çare yok.

Işıklı yol 10-06-2013 10:57 AM

Öz (Güneş) Burcunuz : Güneş Kovada
Aşağıda Kova dekanatının genel özelliklerini okuyacaksınız. Bu özelliklerin bir kısmı sizi size anlatacaktır. Bazı yazan etkilerin sizin dışınızda olduğunu düşünüyorsanız (ki olabilir), unutmayın ki aşağıdaki tüm etkiler ancak kişiliğinizin Güneş’e ait olan yüzeysel yönleridir. Kişiliğinizi oluşturan ana üç etkiden biri Güneşiniz, biri Ay burcunuz, en önemlisi de Yükselen burcunuzdur. Bu üç etki dış dünyaya gösterdiğiniz yüzlerinizi oluşturmaktadır. Bilhassa aşağıdaki negatif etkilerin ve kişilik tanımlarının 30 yaş itibariyle azalması/artması söz konusu olabilir. Kova burçları arkadaş canlısı, orijinal, sezgisel, geniş fikirli, topluma ayak uydurmayan, farklı, bağımsız, özgürlüğü seven, bilimsel, sıradışı ve yardımcı kişilerdir. Ayrıca kişisellikten uzak, önceden ne yapacağı kestirilemeyen, nezaketsiz, asi, göreneklere uymayan, inatçı, katı, radikal ve tuhaf olabilirler. Kova burçları yaratıcılık gerektiren ve özel kuralların veya formüllerin uygulamasını içermeyen her işi severler. Kovalar herkese daha iyi bir hayat sağlamak için bilgiyi başkalarıyla paylaşmak isterler. Grup aktiviteleri onların alışıldık çalışma modudur. Kendine yardım etmek için başkalarına yardım etmek Kovalara çekici gelir. Kovalar arkadaş canlısıdır ama yine de bir parça kopukturlar. Sıcaktırlar ancak yine de mesafelidirler. Soğuk gözükmelerine rağmen diğer insanları umursamaz değillerdir. Sadece bir kişiyle ilgilenmek yerine kitleler ya da gruplar halinde insanlarla ilgilenirler. Kovaların büyük bir egoları olmadığı için onay ya da iltifat kazanıp kazanmamayı pek umursamazlar. Kova burçları eski ve geleneksel çevrelere/alanlara yeni fikirler ve metodlar getirmeyi severler. Felsefi, hayalci ve idealisttirler. Arkadaşlık duyguları onları mümkün olduğu kadar fazla kişiyle arkadaş olmayı denemeye götürür. Bazen yardım etmek istedikleri kişiler bu yeni tarzları anlamaz ve negatif tepki verir. Kova burçları sadece yaşadıkları zamanın ilerisindedirler, buna rağmen bazen de sadece tuhaf fikirleri olan kişilerdir. Kova burçları kararlılık ve ilerlemek için sebat/direnç sahibidirler ama bazen enerji seviyeleri düşüktür bu da bazı projeleri tamamlamadan bırakmalarına neden olur. Zihinleri analitik ve bilimseldir. Düşündüklerini eksiksiz bir sonuca bağlama yetenekleri vardır. Her ne kadar iyi bir konsantrasyon yetenekleri olsa da ve birçok bilgiyi sindirebilseler de bazı zamanlarda unutkan olurlar. Kova burçları genelde başkalarıyla iyi geçinir. Genelde ne dedikoducu ne de basittirler. Birini, bir ideali ve bir fikri savunmak ihtiyacı hissetmediklerinde tartışmalardan hoşlanmazlar. Kovalar yeni ve farklı şeyleri dinlemeye çok istekli olduklarından, yeni konsept ve düşünceleri dinlemeyi reddeden kişilere karşı pek sabırlı olamazlar. Bazen Kovalar sadece zevk için isyan ederler. Bazı şeyleri insanları şok etmek için kasten yapmalarıyla bilinirler. Pek çok Kova programlara ve düzenlemelere bağlı kalmak istemez. Ancak zorunda kaldıklarında kolaylıkla adapte olurlar. Yine de her zaman vaktinde bir yerde olmalarını beklemeyin. Kova burçları kendilerini sahiplenen insanlardan hoşlanmazlar. Çünkü genelde kendileri de bir şeyi ya da birini sahiplenmezler. Başkalarına büyük bir kişisel özgürlük verirler ve onlardan da aynısını beklerler. İnsanların onlar hakkında ne düşündüğünü pek önemsemediklerinden onlar da insanlar hakkında fikir oluşturmaya çalışmazlar. Aşkta Kovalar iletişim kurabilecekleri entellektüel partnerler isterler. Evlilik ya da başka ortaklık çeşitleri gibi bağlar kurmakta kararsız kalırlar. Çünkü bağımsız olmak isterler. Yine de bir Kova burcu evlendiğinde, genelde kalıcı bir hayat ortaklığı kurmuş olur. Evlendikleri kişilere sadık ve sevecenlerdir ancak, özellikle de toplum içinde, şefkat gösterilerinden pek hoşlanmazlar.

Işıklı yol 10-06-2013 11:00 AM

Evlendikleri kişilere sadık ve sevecenlerdir ancak, özellikle de toplum içinde, şefkat gösterilerinden pek hoşlanmazlar.

bundan gerçekten hiç hoşlanmam.2600

Işıklı yol 10-06-2013 12:04 PM

büyük oğlum yarasa gibi yaşıyor geceleri ayakta gündüzleri uyuyor çocuğun dengesi alt üst olmuş. Geceleri ders çalışmaktan. :)

Işıklı yol 10-06-2013 01:11 PM

Oğlum der ki "ordusuz binbaşı. İşte bütün bunlar hep ego tatmini" vay be yavruya bak. Neler de biliyor.

Işıklı yol 11-06-2013 07:40 AM

Ajda Pekkan & Halil Kocak - Nikah - YouTube

guitar:zpzp:gogogo8977wave44

Işıklı yol 11-06-2013 07:53 AM

Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al ( O Kadın Filminden ) - YouTube

Tam Kung 11-06-2013 09:01 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843265)
Oğlum der ki "ordusuz binbaşı. İşte bütün bunlar hep ego tatmini" vay be yavruya bak. Neler de biliyor.

senin kocaman bir ordun var gonul ,dost ordun binbasim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM.